ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

22/01/2017 - 18:15 Αλλαγές από αύριο στις τιμές για παράβολα και δικαστικά έξοδα

Αλλαγές από αύριο στις τιμές για παράβολα και δικαστικά έξοδα

Σύμφωνα με το νόμο 4446/2016, από αύριο αναπροσαρμόζονται τα τέλη, τα παράβολα καθώς και τα δικαστικά έξοδα που επιβάλλονται στην πολιτική, διοικητική και ποινική Δικαιοσύνη. Παράλληλα, εντάσσονται προοδευτικά τα τέλη, τα παράβολα και τα δικαστικά έξοδα στην εφαρμογή του ηλεκτρονικού…

Κουμουτσάκος: Λευκωσία και Αθήνα πρέπει να είναι οι θεματοφύλακες της προσπάθειας στο Κυπριακό

«Παρά την τουρκική αδιαλλαξία, εμείς, Λευκωσία και Αθήνα, πρέπει να είμαστε ο θεματοφύλακας της προσπάθειας για την εξεύρεση λύσης», αναφέρει στη συνέντευξή του στη «Βραδυνή της Κυριακής» ο βουλευτής Β’ Αθήνας και τομεάρχης Εξωτερικών της Ν.Δ. Γιώργος Κουμουτσάκος για το…
22/01/2017 - 17:47 Τσιρώνης: Είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε περαιτέρω ελαφρύνσεις με τους αγρότες

Τσιρώνης: Είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε περαιτέρω ελαφρύνσεις με τους αγρότες

«Είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε περαιτέρω ελαφρύνσεις με τον αγροτικό κόσμο αν συνεχιστεί η μείωση της φοροδιαφυγής και κλείσει θετικά ο προϋπολογισμός του 2017», δηλώνει ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννης Τσιρώνης σε συνέντευξή του στην «Βραδυνή της Κυριακής».
22/01/2017 - 17:32 Πού χρειάζονται αλυσίδες στην Κεντρική Μακεδονία

Πού χρειάζονται αλυσίδες στην Κεντρική Μακεδονία

Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου της Κεντρικής Μακεδονίας εξακολουθούν να προκαλούν ο παγετός και χιονοπτώσεις.

Βίτσας: Καμία περίπτωση να θεσμοθετηθούν μέτρα τώρα

«Μέτρα δεν μπορούν να θεσμοθετηθούν τώρα. Δεν υπάρχει περίπτωση», κατέστησε σαφές, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας.
22/01/2017 - 17:08 Φωτίου: Πότε ανοίγει το keaprogram για τις αιτήσεις του ΚΕΑ

Φωτίου: Πότε ανοίγει το keaprogram για τις αιτήσεις του ΚΕΑ

Όπως επισήμανε η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου μιλώντας στον Κώστα Σαββόπουλο και το μαγκαζίνο του «Κόκκινου», την 1η Φεβρουαρίου αναμένεται να ξεκινήσουν οι αιτήσεις για την ένταξη στο κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης (ΚΕΑ).
22/01/2017 - 17:00 Μίχαλος: Ανάγκη να κλείσει άμεσα η αξιολόγηση

Μίχαλος: Ανάγκη να κλείσει άμεσα η αξιολόγηση

Την ανάγκη να κλείσει άμεσα η αξιολόγηση και να δοθούν λύσεις στα προβλήματα που εμποδίζουν την επιχειρηματική δράση επισήμανε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος, μιλώντας σε εκδήλωση του Επιμελητηρίου Πιερίας.
22/01/2017 - 16:45 Μάρδας: Το 2017 θα είναι χρονιά με θετικό αποτύπωμα στην οικονομία

Μάρδας: Το 2017 θα είναι χρονιά με θετικό αποτύπωμα στην οικονομία

«Το 2017 σύμφωνα και με τις πιο δυσοίωνες προβλέψεις που υπάρχουν θα είναι μία χρονιά, που θα αφήσει ένα θετικό αποτύπωμα», δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αν. υπουργός, Δημήτρης Μάρδας, στο περιθώριο εκδήλωσης με τίτλο «2017: χρονιά πρόκλησης…

Παπαδημούλης: Το 2017 θα είναι έτος ορόσημο για το μέλλον της Ευρώπης

«Το 2017 θα είναι πιθανότατα έτος-ορόσημο για το μέλλον της Ευρώπης. Η άνοδος των ακροδεξιών και λαϊκιστικών δυνάμεων μάς ανησυχεί ιδιαίτερα, όπως επίσης μας ανησυχεί και η στάση που θα τηρήσει ο Πρόεδρος Τραμπ ως προς τις εξελίξεις στην ΕΕ…

Σκουρλέτης: Υπάρχουν και όρια στη διαπραγμάτευση

«Υπάρχουν όρια στη διαπραγμάτευση, τα οποία πρέπει να τηρηθούν απαρέγκλιτα», τιτλοφορείται η συνέντευξη του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη, στην εφημερίδα «Η Εποχή». Επιπλέον και ενώ υπάρχει ο κίνδυνος επιμήκυνσης των συζητήσεων, «αυτό το γεγονός δεν πρέπει να οδηγήσει σε μια…
22/01/2017 - 16:13 Πιτσιόρλας: Μέσα στο 2017 ξεκινά η υλοποίηση επενδυτικών προγραμμάτων άνω των 3 δισ. ευρώ

Πιτσιόρλας: Μέσα στο 2017 ξεκινά η υλοποίηση επενδυτικών προγραμμάτων άνω των 3 δισ. ευρώ

Μέσα στο 2017 θα αρχίσει η υλοποίηση επενδυτικών προγραμμάτων που υπερβαίνουν τα 3 δισεκατομμύρια ευρώ. Αυτό θα δημιουργήσει ένα πολύ διαφορετικό κλίμα στην οικονομία και αυτό το κλίμα με τη σειρά του θα τροφοδοτήσει την τάση για νέες επενδύσεις, όπως…
22/01/2017 - 16:05 Η Βρετανία απέκρυψε αποτυχημένη δοκιμή πυρηνικού πυραύλου

Η Βρετανία απέκρυψε αποτυχημένη δοκιμή πυρηνικού πυραύλου

Η βρετανική κυβέρνηση κατηγορείται ότι αποσιώπησε μια αποτυχημένη δοκιμή ενός πυρηνικού πυραύλου το 2016, που σημειώθηκε λίγες εβδομάδες πριν από μια καθοριστικής σημασίας ψηφοφορία στο κοινοβούλιο για το μέλλον του πυραυλικού προγράμματος της χώρας.
22/01/2017 - 14:35 Κυπριακό: Ο Άιντε πρότεινε τις τριμερείς

Κυπριακό: Ο Άιντε πρότεινε τις τριμερείς

Καταρρίπτονται οι κατηγορίες εναντίον της Αθήνας: Ο Άιντε πρότεινε τις τριμερείς, τιτλοφορεί άρθρο του ο Μιχάλης Ιγνατίου στην ιστοσελίδα του, επικαλούμενος έγγραφα που έχει στη διάθεση της.
22/01/2017 - 14:16 Αγρότες της Μαγνησίας ετοιμάζονται να βγάλουν τρακτέρ στο Αερινό

Αγρότες της Μαγνησίας ετοιμάζονται να βγάλουν τρακτέρ στο Αερινό

Σε διαδικασία προετοιμασίας, αλλά και λήψης οριστικών αποφάσεων για έναν νέο γύρο κινητοποιήσεων βρίσκονται οι αγρότες της περιοχής του Βελεστίνου και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Ρήγα Φερραίου στην Μαγνησία.
22/01/2017 - 13:53 Ξεκινούν τα προγράμματα του «Κέντρου Γυναίκας» στην Αγία Παρασκευή

Ξεκινούν τα προγράμματα του «Κέντρου Γυναίκας» στην Αγία Παρασκευή

Την Τετάρτη 1/2/2017 ξεκινούν τα προγράμματα και οι ομάδες του «ΚΕΝΤΡΟΥ ΓΥΝΑΙΚΑΣ» του δήμου Αγίας Παρασκευής για το έτος 2017 – 2018. Το συνολικό εβδομαδιαίο πρόγραμμα δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων του Κέντρου έχει ως εξής:
22/01/2017 - 13:33 Το σχέδιο του υπουργείου Εργασίας για τα ΚΔΑΠ – τι προτείνει η ΚΕΔΕ

Το σχέδιο του υπουργείου Εργασίας για τα ΚΔΑΠ – τι προτείνει η ΚΕΔΕ

Την καλύτερη οργάνωση του θεσμού των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) προς όφελος των παιδιών επιδιώκει το υπουργείο Εργασίας.