ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

01/09/2016 - 02:19 Καταργείται η οικονομική και λογιστική αυτοτέλεια του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ

Καταργείται η οικονομική και λογιστική αυτοτέλεια του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ

Με τροπολογία του υπουργείου Εργασίας, καταργείται η οικονομική και λογιστική αυτοτέλεια των τομέων του κλάδου κύριας ασφάλισης του Ενιαίου Ταμείου Ασφάλισης Προσωπικού ΜΜΕ (ΕΤΑΠ-ΜΜΕ).
31/08/2016 - 23:01 Ολοταχώς προς τρίτες διαδοχικές εκλογές η Ισπανία

Ολοταχώς προς τρίτες διαδοχικές εκλογές η Ισπανία

Ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός της Ισπανίας Μαριάνο Ραχόι έχασε, όπως ήταν αναμενόμενο, την ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στο κοινοβούλιο, αφού δεν κατάφερε να συγκεντρώσει επαρκή υποστήριξη από τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο του υπ. Παιδείας για την ελληνόγλωσση εκπαίδευση

Ψηφίστηκε επί της αρχής και επί των άρθρων το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας «Ρυθμίσεις για την ελληνόγλωσση εκπαίδευση, τη διαπολιτιστμική εκπαίδευση και άλλες διατάξεις».

Τόσκας: Οι αστυνομικοί είναι υπηρέτες του κοινωνικού συνόλου και όχι ορντινάτσες κάποιων

«Οι αστυνομικοί δεν είναι ούτε υπηρέτες, ούτε ορντινάτσες κάποιων. Είναι υπηρέτες του κοινωνικού συνόλου. Η αποδέσμευση των αστυνομικών από τη φύλαξη υψηλών προσώπων θα ολοκληρωθεί μέσα στο Σεπτέμβριο. Αυτή η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να εξυπηρετήσει το κοινωνικό σύνολο». 

Φίλης: Παρακαταθήκη η σύγκλιση στο νομοσχέδιο της ελληνόγλωσσης εκπαίδευσης

«Σήμερα έγινε ένα πρώτο βήμα ότι στο μέλλον μπορεί να υπάρξουν συγκλίσεις, διότι από την ψηφοφορία προκύπτουν συγκλίσεις. Το "παρών" είναι ένα σοβαρό βήμα, που λαμβάνει υπόψιν η κυβέρνηση. Αυτή η σύγκλιση είναι παρακαταθήκη». 
31/08/2016 - 22:14 Ομαλά συνεχίζεται η διαδικασία δημοπρασίας των τηλεοπτικών αδειών

Ομαλά συνεχίζεται η διαδικασία δημοπρασίας των τηλεοπτικών αδειών

Ομαλά συνεχίζεται η μαραθώνια διαδικασία δημοπρασίας των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

Μητσοτάκης: Σύντομα η χώρα θα έχει τον υπουργό Παιδείας που της αξίζει

Προσωπική δέσμευση ότι θα επαναφέρει και θα ενισχύσει τον θεσμό του Συμβουλίου Ιδρύματος στα ΑΕΙ, εκφράζει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.
31/08/2016 - 21:45 Η Περιφ. Αττικής αποκαθιστά τμήμα της Λ. Κηφισού που είχε καταστραφεί από πλημμύρες

Η Περιφ. Αττικής αποκαθιστά τμήμα της Λ. Κηφισού που είχε καταστραφεί από πλημμύρες

Λύση στην πολύμηνη ταλαιπωρία των πολιτών από τον παρατεταμένο αποκλεισμό κομβικού οδικού σημείου επί της λεωφόρου Κηφισού, στο ύψος των Αγ Αναργύρων, θέτει η Περιφέρεια Αττικής, η οποία προχωρά στην αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από τις καταστροφικές πλημμύρες που…
31/08/2016 - 21:25 Για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα συζήτησαν η γγ Ισότητας με την αντιπρόεδρο του ΣΕΓΕ

Για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα συζήτησαν η γγ Ισότητας με την αντιπρόεδρο του ΣΕΓΕ

H γυναικεία επιχειρηματικότητα και η υποστήριξή της ήταν το αντικείμενο της συζήτησης μεταξύ της γ γ Ισότητας των Φύλων, Φωτεινής Κούβελα και της αντιπρόεδρου του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος – ΣΕΓΕ, Αποστολίνας Τσαλταμπάση.
31/08/2016 - 20:53 Τουρκία: Παραιτήθηκε ο υπ. Εσωτερικών εν μέσω κριτικής για τις βομβιστικές επιθέσεις

Τουρκία: Παραιτήθηκε ο υπ. Εσωτερικών εν μέσω κριτικής για τις βομβιστικές επιθέσεις

Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπιναλί Γιλντιρίμ ανακοίνωσε σήμερα ότι ο υπουργός Εσωτερικών Εφκάν Αλά παραιτήθηκε έπειτα από μια σειρά βομβιστικών επιθέσεων, την ευθύνη των οποίων η τουρκική κυβέρνηση επιρρίπτει στο Ισλαμικό Κράτος και στους Κούρδους αντάρτες, και οι οποίες πυροδότησαν…
31/08/2016 - 20:32 Στα μέσα του 2017 η έναρξη κατασκευής του Πάτρα – Πύργος

Στα μέσα του 2017 η έναρξη κατασκευής του Πάτρα – Πύργος

Στα μέσα του 2017 έχει μετατεθεί πλέον η έναρξη κατασκευής των πρώτων έργων στον άξονα Πάτρας – Πύργου. Η κατασκευή των 75 χλμ. της διαδρομής Πάτρας – Πύργου (σε νέα χάραξη) περιλαμβανόταν αρχικά στη σύμβαση παραχώρησης στην Ολυμπία Οδό αλλά…
31/08/2016 - 20:28 Απάντηση της διοίκησης του «Ευαγγελισμού» στο σωματείο εργαζομένων του νοσοκομείου

Απάντηση της διοίκησης του «Ευαγγελισμού» στο σωματείο εργαζομένων του νοσοκομείου

Μετά τη σημερινή κινητοποίηση των εργαζομένων στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», οι οποίοι διαμαρτύρονται για την υποστελέχωση και υποχρηματοδότηση του ιδρύματος, καθώς και για τη μη καταβολή δεδουλευμένων τριών μηνών στους εργαζόμενους του συνεργείου καθαριότητας, η διοίκηση του ιδρύματος εξέδωσε ανακοίνωση «προς…
31/08/2016 - 20:12 ΟΠΕΚΕΠΕ: Οι ενστάσεις της εξισωτικής αποζημίωσης έως και τις 12/9

ΟΠΕΚΕΠΕ: Οι ενστάσεις της εξισωτικής αποζημίωσης έως και τις 12/9

Τις καταστάσεις Εξισωτικής Αποζημίωσης 2015 παραγωγών απορριπτόμενων και δικαιούχων με ή χωρίς κυρώσεις για την υποβολή ενστάσεων απέστειλε ο ΟΠΕΚΕΠΕ για ανάρτηση στους Δήμους
31/08/2016 - 20:12 ΟΠΑΠ: Οι 8 στρατηγικές προτεραιότητες του νέου διευθύνoντος συμβούλου, Ντάμιαν Κόουπ

ΟΠΑΠ: Οι 8 στρατηγικές προτεραιότητες του νέου διευθύνoντος συμβούλου, Ντάμιαν Κόουπ

Στις στρατηγικές προτεραιότητες του ΟΠΑΠ έδωσε έμφαση ο νέος διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού Ντάμιαν Κόουπ, στο πλαίσιο της τηλεδιάσκεψης για τα αποτελέσματα πρώτου εξαμήνου 2016.
31/08/2016 - 20:09 Έναρξη εγγραφών στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αγ. Δημητρίου

Έναρξη εγγραφών στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αγ. Δημητρίου

Ανοίγει και φέτος τις πόρτες του για τέταρτη χρονιά το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αγ. Δημητρίου, συνεχίζοντας την επιτυχημένη λειτουργία του.
31/08/2016 - 20:05 Συνάντηση Αντωνοπούλου - ΓΣΕΒΕΕ για τα προγράμματα εργασίας

Συνάντηση Αντωνοπούλου - ΓΣΕΒΕΕ για τα προγράμματα εργασίας

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ, Γ. Καββαθά και τον αντιπρόεδρο του Ινστιτούτου Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων της Συνομοσπονδίας, Γ. Παπαργύρη για την προώθηση στοχευμένων και αποτελεσματικών προγραμμάτων εγγυημένης απασχόλησης και επαγγελματικής κατάρτισης, είχε σήμερα η Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας, Ράνια Αντωνοπούλου.