Πανελλήνιες 2016: Δείτε θέματα και απαντήσεις για τα σημερινά μαθήματα Γενικής παιδείας

Πανελλήνιες 2016: Δείτε θέματα και απαντήσεις για τα σημερινά μαθήματα Γενικής παιδείας

Όπως και στα προηγούμενα μαθήματα, έτσι και σήμερα Παρασκευή (20/5), το dikaiologitika.gr θα σας παρουσιάσει πρώτο τα θέματα και τις απαντήσεις στα μαθηματα Γενικής Παιδείας.
Τη Δευτέρα (16/5), 103.366 υποψήφιοι μπήκαν στη «μάχη» των Πανελλαδικών Εξετάσεων με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας, ενώ την Τετάρτη (18/5) οι μαθητές συνέχισαν με τα Αρχαία και τα Μαθηματικά Κατεύθυνσης

Για τα θέματα των Μαθηματικών & Στοιχ. Στατιστικής Ημερήσιων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ομάδας Β) Νέου και Παλαιού Συστήματος πατήστε εδώ.

Για τα θέματα των Μαθηματικών & Στοιχ. Στατιστικής Εσπερινών ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ομάδας Β) Νέου και Παλαιού Συστήματος πατήστε εδώ.

Για τα θέματα της Ιστορίας Ημερήσιων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ομάδας Β) Νέου και Παλαιού Συστήματος πατήστε εδώ.

Για τα θέματα της Ιστορίας Εσπερινών ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ομάδας Β) Νέου και Παλαιού Συστήματος πατήστε εδώ.

Για τα θέματα της Φυσικής Ημερήσιων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ομάδας Β) Παλαιού Συστήματος πατήστε εδώ.

Για τα θέματα της Φυσικής Εσπερινών ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ομάδας Β) Παλαιού Συστήματος πατήστε εδώ.

Για τα θέματα της Βιολογίας Ημερήσιων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ομάδας Β) Παλαιού Συστήματος πατήστε εδώ.

Για τα θέματα της Βιολογίας Εσπερινών ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ομάδας Β) Παλαιού Συστήματος εδώ.

Απαντήσεις για τα μαθηματικά

Απαντήσεις για την Ιστορία

Ολοκληρώνεται σήμερα, Παρασκευή 20 Μαΐου η πρώτη εβδομάδα των για τις πανελλήνιες 2016, με τους υποψήφιους των Γενικών Λυκείων να εξετάζονται στα Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής, στην Ιστορία, Βιολογία και Φυσική Γενικής Παιδείας. Τα θέματα θα αναρτηθούν περίπου τις 10 απο το Υπουργείο Παιδείας.

Για τρίτη μέρα ρίχνονται στη «μάχη» των πανελληνίων οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ομάδα Β') , οι οποίοι θα διαγωνιστούν σε 4 μαθήματα γενικής παιδείας. Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής και Ιστορία για όσους εξετάζονται με το νέο σύστημα και σε Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής, Ιστορία, Βιολογία και Φυσική για όσους θα διαγωνιστούν με το παλαιό σύστημα.

Υπενθυμίζεται ότι, τα μαθήματα, για τα οποία έχει καθοριστεί εξεταστέα ύλη κοινή για το παλαιό και το νέο σύστημα, συνεξετάζονται.
Όπως και στα προηγούμενα μαθήματα, έτσι και σήμερα (20/5), το dikaiologitika.gr θα σας παρουσιάσει πρώτο τα θέματα και τις απαντήσεις στην Ιστορία Γενικής Παιδείας, στα Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής, στη Φυσική και στη Βιολογία.

Τα θέματα στα μαθήματα των πανελληνίων θα αναρτηθούν εδώ στις 10:00