Κλειστά σχολεία την Παρασκευή - Ποια δεν ανοίγουν ούτε αύριο (live ενημέρωση)

Κλειστά σχολεία την Παρασκευή - Ποια δεν ανοίγουν ούτε αύριο (live ενημέρωση)

Και αύριο Παρασκευή 13/1 θα παραμείνουν κλειστά σε πολλές περιοχές αρκετά σχολεία, εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών του παγετού και τον χιονιά που πλήττει τη χώρα. Η λίστα με τα κλειστά σχολεία ανανεώνεται συνεχώς Δετε Live ενημέρωση με ολες τις ανακοινώσεις

Η λίστα με τα σχολεία που θα είναι κλειστά αύριο Παρασκευή 13/1/2017:

Κατερίνη

Με απόφαση του αρμόδιου αντιδημάρχου Κατερίνης, Χρήστου Λεμονόπουλου και κατόπιν σχετικού αιτήματος των Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, αντίστοιχα, κλειστά θα παραμείνουν λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, αύριο Παρασκευή 13 Ιανουαρίου, τα σχολεία όλων των βαθμίδων στο Δήμο Κατερίνης.
Κανονικά θα λειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί.

Σέρρες

Λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων αποφασίστηκε από το δήμο Σερρών η διακοπή των μαθημάτων, την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου. Η απόφαση ισχύει για όλες τις σχολικές μονάδες της Α’/θμιας και Β’/θμιας Εκπ/σης Δήμου Σερρών.

Λάρισα

Ο δήμος Λαρισαίων γνωστοποιεί ότι τα σχολεία όλων των βαθμίδων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του δήμου Λαρισαίων, θα παραμείνουν κλειστά αύριο Παρασκευή 13 Ιανουαρίου. Αντίθετα, όλοι οι Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί του δήμου θα λειτουργήσουν κανονικά αύριο Παρασκευή 13 Ιανουαρίου.

Τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, όλα τα σχολεία του Δήμου Λαρισαίων, θα λειτουργήσουν κανονικά.

Καρδίτσα

Με απόφαση του δήμου Καρδίτσας, όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου. Επίσης, κλειστοί θα παραμείνουν οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί, καθώς και τα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών του δήμου.
 
Δήμος Θεσσαλονίκης

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και τα Κέντρα Ενισχυτικής Διδασκαλίας του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Ηράκλειο

Ορισμένες σχολικές μονάδες στο Νομό Ηρακλείου θα παραμείνουν και αύριο Παρασκευη κλειστές εξαιτίας της πρόσφατης χιονόπτωσης και του παγετού. Ειδικότερα το νηπιαγωγείο και το δημοτικό σχολείο στο Μάραθος θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017, ενώ για  το νηπιαγωγείο και το δημοτικό σχολείο της Ροδιάς θα λειτουργήσουν με ώρα προσέλευσης των μαθητών, τις 10:00. Όλες οι υπόλοιπες σχολικές μονάδες και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί, θα λειτουργήσουν κανονικά.
 
Δήμος Πυλαίας - Χορτιάτη

Τα σχολεία στο δήμο θα παραμείνουν κλειστά αύριο, την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου. Επίσης κλειστοί θα παραμείνουν και όλοι οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί σε όλες τις δημοτικές ενότητες.

Δήμος Καλαμαριάς
   Τα σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων του Δήμου θα παραμείνουν την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017 κλειστά, ενώ οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί και οι Βρεφονηπιακοί θα λειτουργούν κανονικά.

Αμπελόκηποι - Μενεμένη

Επειδή λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας με χιονόπτωση και παγετό, δημιουργούνται επικίνδυνες συνθήκες προσβασιμότητας, λειτουργικότητας και ασφάλειας των μαθητών, τα σχολεία του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου. Οι παιδικοί σταθμοί θα παραμείνουν ανοικτοί. Την Κυριακή 15/01, θα εκδοθεί ανακοίνωση για τη Δευτέρα 16/01.

Δήμος Δέλτα

Λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας και των προβλημάτων λόγω του παγετού, τα σχολεία του Δήμου Δέλτα θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου, τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Δέλτα. Κλειστό θα παραμείνει, επίσης, και το ΙΕΚ Σίνδου, το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Δήμου Δέλτα, οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Δέλτα.

Φλώρινα

Την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας, θα παραμείνουν κλειστά λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών, που επικρατούν στην περιοχή.

Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Νεστορίου 

Κλειστά θα είναι τα σχολεία αύριο Παρασκευή 13-01-2017, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Σκιάθος

Τα Σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σκιάθου δεν θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 13/01/2017, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Εβρος

Όσον αφορά τη λειτουργία των σχολείων την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017:
- Στην περιοχή ευθύνης του Δήμου Ορεστιάδας αναμένεται σχετική απόφαση.
- Στο Δήμο Διδυμοτείχου ΚΛΕΙΣΤΑ.
- Στο Δήμο Σουφλίου θα είναι ΚΛΕΙΣΤΑ.
- Στο Δήμο Αλεξανδρούπολης αναμένεται το μεσημέρι να βγει σχετική απόφαση. Ενώ τα σχολεία Φερών θα παραμείνουν κλειστά.
- Στο Δήμο Σαμοθράκης αναμένεται σχετική απόφαση.

Βόλβη

Την διακοπή των μαθημάτων λόγω έκτακτων – έντονων καιρικών συνθηκών για την Πέμπτη 12 και για την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017, σε όλες τις Σχολικές Μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της επικράτειας του Δήμου Βόλβης.

Βόλος

Κλειστά και αύριο Παρασκευή θα είναι όλα τα σχολεία στον Βόλο, αλλά και οι παιδικοί σταθμοί του δήμου Βόλου, λόγω του χιονιού και του πάγου που έχει δημιουργηθεί από τις χαμηλές θερμοκρασίες.
Κλειστά θα παραμείνουν και τα σχολεία στην Αλόννησο, τη Σκόπελο και τη Σκιάθο, αλλά και στους δήμους Αλμυρού και Ρήγα Φερραίου λόγω των καιρικών συνθηκών.

Το άρθρο ανανεώνεται συνεχώς