ΓΓΠΣ taxisnet οδηγός

ΓΓΠΣ taxisnet οδηγός

TAXISNET ΓΓΠΣ taxisnet.gr

Το Νέο site της Γ.Γ.Π.Σ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΓΠΣ taxisnet

ΕΧΑΣΑ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ TAXISNET ΤΙ ΚΑΝΩ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟ TAXISNET

 

Το Νέο site της Γ.Γ.Π.Σ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΓΠΣ taxisnet

ΕΧΑΣΑ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ TAXISNET ΤΙ ΚΑΝΩ 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟ TAXISNET 

"Αγαπητοί χρήστες των ηλεκτρονικών υπηρεσιών

Σας ενημερώνουμε ότι η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, στo πλαίσιο της αδιάλειπτης προσπάθειας να βελτιώνει τις υπηρεσίες της, προέβη στην αναμόρφωση του ιστοχώρου της ( www.gsis.gr taxisnet.gr ). Και σε εύλογο χρονικό διάστημα, το νέο site θα τεθεί παραγωγικά στη διάθεση του κοινού.

Δεδομένου ότι πάντοτε οι απόψεις σας έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα, παρακαλούμε να επισκεφθείτε το νέο site (beta version) και να υποβάλετε τυχόν προτάσεις και σχόλια, που θα αποτελέσουν για μας το κίνητρο για περαιτέρω βελτιώσεις ώστε το νέο site να αποκτήσει εμφανισιακά, λειτουργικά και χρηστικά τη μεγαλύτερη δυνατή ευστοχία και αρτιότητα.

Το url για την προσπέλαση του νέου site του TAXISNET (σε beta version) είναι:

https://beta.gsis.gr/gsis_site/

Τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας παρακαλούμε να αποστείλετε στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εν αναμονή της πολύτιμης συνεργασίας σας, ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων.

Παρατήρηση

Λόγω χρήσης self-signed πιστοποιητικού στο beta περιβάλλον, κατά την πρώτη προσπάθεια εισόδου στο taxisnet θα αντιμετωπίσετε το μήνυμα της παρακάτω εικόνας. Πατήστε: «Continue to this website (not recommended)» για να προχωρήσετε."