Εκκαθάριση δήλωσης 2013

Εκκαθάριση δήλωσης 2013

Με την έναρξη της εφαρμογής της ΓΓΠΣ πριν λίγο διάστημα μπορείτε να κάνετε τον έλεγχο της εκκαθάρισης της δήλωσης σας για το 2013 .Η εφαρμογή είναι ποιο χρήσιμη απο ποτέ φέτος αφού η πλειοψηφία των φορολογουμένων δεν γνωρίζει πότε θα εκκαθαριστεί η φορολογική του δήλωση .

Για πρώτη φορά η εκκαθάριση της δήλωσης 2013 είναι συνδεδεμένη με χορήγηση επιδομάτων σε δικαιούχους με αποτέλεσμα να μην μπορούν να λάβουν τα επιδόματα εάν δεν έχει εκκαθαριστεί η φορολογική δήλωση. Έτσι η αγωνία των δικαιούχων των επιδομάτων μπορεί να μετριαστεί αφού θα μπορούν να παρακολουθούν την εξέλιξη της εκκαθάρισης με αποτέλεσμα να γνωρίζουν περίπου πότε θα πάρουν τα επιδόματα.

Επίσης μπορείτε να δείτε εάν το εκκαθαριστικό σας είναι πιστωτικό ή χρεωστικό .

Εάν επιθυμείτε να ενημερωθείτε για την εκκαθάριση της δήλωσης 2013 για τα εισοδήματα 2012, μέσω διαδικτύου, πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών στο TaxisNet .

Έλεγχος εκκαθάρισης φορολογικής δήλωσης 2013 πατήστε εδώ

Στοιχειά της εκκαθάρισης της δήλωσης 2013 εμφανίζονται μόνο καταχωρώντας το ΑΦΜ σας .Τα αποτελέσματα θα τα δείτε μόνο εαν έχει εκκαθαριστεί η δήλωση σας.