Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων έκπτωση στα πλοία των Μινωικών Γραμμών

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων έκπτωση στα πλοία των Μινωικών Γραμμών

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων έκπτωση 20% στα πλοία των Μινωικών Γραμμών

Το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης ανακοινώνει τη νέα συνεργασία του προγράμματος Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων με την εταιρία Μινωικές Γραμμές ΑΝΕ.

Η συνεργασία προβλέπει 20% έκπτωση στην τιμή του εισιτηρίου για τους κατόχους της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων, σε όλα τα δρομολόγια που εξυπηρετεί η εταιρία (γραμμές εσωτερικού και εξωτερικού, εκτός της κατηγορίας θέσεων επιβατών lux).

Έχοντας ήδη καλύψει σημαντικό κομμάτι των χερσαίων εθνικών μεταφορών (ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΟΑΣΘ, ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης ΑΕ), με τη συμφωνία αυτή, η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων εγκαινιάζει ένα νέο δίκτυο συνεργασιών στις θαλάσσιες μεταφορές με μία κορυφαία ναυτιλιακή εταιρία. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση των Μινωικών Γραμμών ΑΝΕ για την άμεση ανταπόκρισή τους και τη στήριξη που παρέχουν στην προσπάθειά μας να δημιουργήσουμε ένα πιο φιλικό περιβάλλον για τους νέους της χώρας μας, κατά τη δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία.

Θα πρέπει τέλος να σημειωθεί ότι με την επικύρωση της συμφωνίας αυτής, η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων παρέχει πλέον ένα ολοκληρωμένο οικονομικό πακέτο διακοπών στους νέους, με μειωμένα ακτοπλοϊκά εισιτήρια αλλά και σημαντικές εκπτώσεις σε πάνω 148 ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, camping και hostels σε όλη την Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτό, η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων αναβαθμίζει το ρόλο της και σηματοδοτεί την έναρξη ενός σημαντικού πυλώνα στον τομέα του τουρισμού για τους νέους.