Αύριο η πληρωμή των οικογενειακών επιδομάτων ΟΓΑ

5 0 Αξιολόγηση:3
(2 ψήφοι)
Αύριο η πληρωμή των οικογενειακών επιδομάτων ΟΓΑ

Αύριο η πληρωμή των οικογενειακών επιδομάτων ΟΓΑ

Η Διοίκηση του ΟΓΑ ανακοινώσε ότι η πληρωμή των οικογενειακών επιδομάτων και συγκεκριμένα το επίδομα τέκνων και των επιδομάτων τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών (Ν 4141/2013) θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013 σε 126.802 δικαιούχους, για τους οποίους έγινε οριστική εκκαθάριση του εντύπου Ε1 από την Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, συμπλήρωσαν σωστά το έντυπο Α21 και κρίθηκαν δικαιούχοι μετά τους σχετικούς ελέγχους. Το ποσό που θα καταβληθεί ανέρχεται σε 43.833.669,81 €.

Θα ακολουθήσουν και άλλες πληρωμές οικογενειακών επιδομάτων ΟΓΑ στους υπόλοιπους δικαιούχους,  σύμφωνα με την πορεία των οριστικών εκκαθαρίσεων που θα διαβιβάζεται από την Γ. Γ. Π. Σ.

Όπως είναι γνωστό δικαιούχοι των οικογενειακών επιδομάτων είναι πλέον και όσοι έχουν ένα παιδί και πληρούν τα κριτήρια που θέτει ο Νόμος. Ο ΟΓΑ ενημερώνει για μία ακόμη φορά ότι αυτό που πρέπει να κάνουν, είναι να υποβάλουν ηλεκτρονικά, μετά την φορολογική τους δήλωση και το έντυπο Α21 μέσω του TaxisNet της Γ. Γ. Π. Σ.