ΟΑΕΔ : Αποτελέσματα κοινωνικού τουρισμού στις 16/9

Αποτελέσματα κοινωνικού τουρισμού ΟΑΕΔ Αποτελέσματα κοινωνικού τουρισμού ΟΑΕΔ

ΟΑΕΔ : Αποτελέσματα κοινωνικού τουρισμού στις 16/9

Λήγει η προθεσμία για αιτήσεις συμμετοχής στον κοινωνικό τουρισμού ΟΑΕΔ 2013 και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013  .Οι δικαιούχοι για τον κοινωνικό τουρισμό ΟΑΕΔ πρέπει να απευθυνθούν στα ΚΠΑ του ΟΑΕΔ μέχρι την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι στις 14:00 και να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους αλλά και να υπογράψουν την ηλεκτρονική τους αίτηση που έκαναν στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ .

Συγκεκριμένα τα αποτελέσματα και τα ονόματα των δικαιούχων του κοινωνικού τουρισμού ΟΑΕΔ σύμφωνα με πληροφορίες του dikaiologitika.gr θα ανακοινωθούν την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013. Ο αριθμός των ωφελουμένων από το νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ κοινωνικός τουρισμός 2013  ανέρχεται στις 110.000 άτομα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ 2013 2014

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ ΟΑΕΔ 2013 2014

Τι παρέχει το Πρόγραμμα του ΟΑΕΔ  για τον κοινωνικό τουρισμό 2013 ,αφορά στην επιδότηση διακοπών διάρκειας έως 6 ημέρες (από μία έως πέντε διανυκτερεύσεις) που μπορούν να πραγματοποιηθούν από την 16.09.2013 έως την 31.07.2014 σε τουριστικά καταλύματα που έχουν συμπεριληφθεί στο Μητρώο Παρόχων του ΟΑΕΔ. Η επιδότηση για τα εισιτήρια κοινωνικού τουρισμού θα πραγματοποιηθεί με τη χορήγηση Επιταγής Κοινωνικού Τουρισμού στους δικαιούχους που θα επιλεγούν κατόπιν διαδικασίας μοριοδότησης.

Οι δικαιούχοι, εργαζόμενοι και άνεργοι υποβάλλουν αποκλειστικά ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής για αυτούς και τα ωφελούμενα μέλη τους μέσω του Διαδικτυακού Τόπου του ΟΑΕΔ μέχρι την 10η Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 12η μεσημβρινή.

Μετά την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής για τα εισιτήρια κοινωνικού τουρισμού ΟΑΕΔ και μέχρι την 10η Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 14:00 οι δικαιούχοι οφείλουν να προσέλθουν στα ΚΠΑ2 της περιοχής τους για την εκτύπωση και υπογραφή της αίτησης και για την επίδειξη/ υποβολή των δικαιολογητικών τους.

Δείτε εδώ τα δικαιολογητικά και την διαδικασία για τα εισιτήρια κοινωνικού τουρισμού 2013

Ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν όσοι μετά τα αποτελέσματα θα είναι επιτυχόντες και θα λάβουν τα εισιτήρια κοινωνικού τουρισμού ΟΑΕΔ

Οι επιλεγέντες δικαιούχοι του Προγράμματος Επιδότησης Διακοπών με Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού μπορούν να πραγματοποιήσουν από μία (1) έως πέντε (5) διανυκτερεύσεις οποτεδήποτε επιθυμούν κατά τη διάρκεια του προγράμματος, δηλαδή από 16.09.2013 έως και 31.07.2014.

Επισημαίνεται, όμως, ότι πρέπει να έχουν μεριμνήσει για την ενεργοποίηση της Επιταγής Κοινωνικού Τουρισμού εγκαίρως, ούτως ώστε οι διανυκτερεύσεις που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν – με μέγιστο όριο τις 5 διανυκτερεύσεις - να μην υπερβαίνουν την καταληκτική ημερομηνία του προγράμματος. Σε διαφορετική περίπτωση θα επιδοτηθούν μόνο για τις διανυκτερεύσεις που πραγματοποιήθηκαν μέχρι και την 31.07.2014.

Ενεργοποίηση της Επιταγής Κοινωνικού Τουρισμού μετά την 31.07.2014

Οι επιλεγέντες δικαιούχοι μπορούν να επιλέξουν οποιοδήποτε κατάλυμα της αρεσκείας τους από το αναρτημένο στη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) Μητρώο Παρόχων, με την προϋπόθεση το κατάλυμα να μην βρίσκεται στην ίδια Περιφερειακή Ενότητα με αυτήν της μόνιμης κατοικίας τους.
Η «Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού» ενσωματώνει μια συγκεκριμένη οικονομική αξία και ο αποκλειστικός σκοπός της είναι η ανταλλαγή της με υπηρεσίες διαμονής από τους παρόχους σύμφωνα με τους όρους της Δημόσιας Πρόσκλησης.

Το ύψος της οικονομικής αξίας της επιταγής που αποτελεί την επιδότηση του δικαιούχου και των ωφελουμένων είναι ανάλογο με τον τύπο και την κατηγορία του τουριστικού καταλύματος και τον αριθμό των διανυκτερεύσεων που πραγματοποιήθηκαν, με ανώτατο όριο τις 5 διανυκτερεύσεις. Στην οικονομική αξία της επιταγής του δικαιούχου περιλαμβάνεται το ποσό επιδότησης του δικαιούχου και των ωφελουμένων μελών της οικογένειάς του.

Η «Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού» έχει τη μορφή ενός ηλεκτρονικού μοναδικού κωδικού αριθμού, ο οποίος δημιουργείται αυτόματα από το Ολοκληρωμένο
Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) του Οργανισμού και αποτυπώνεται με τα λοιπά στοιχεία των δικαιούχων – ωφελουμένων στο Μητρώο Δικαιούχων - Ωφελουμένων, ισχύει δε αποκλειστικά για τους σκοπούς του συγκεκριμένου προγράμματος μέχρι τη λήξη αυτού (έως και 31.07.2014).

Η επιδότηση μέσω της Επιταγής Κοινωνικού Τουρισμού δίνει τη δυνατότητα στους δικαιούχους να επιλέγουν οι ίδιοι τους παρόχους τουριστικών καταλυμάτων σύμφωνα με τις ανάγκες των ιδίων και των οικογενειών τους.

Το dikaiologitika.gr θα αναρτήσει τα αποτελέσματα του κοινωνικού τουρισμού ΟΑΕΔ για το 2013 όταν γίνουν γνωστά.