ΟΠΕΚΕΠΕ έλεγχος με ΑΦΜ για τις επιδοτήσεις

ΟΠΕΚΕΠΕ έλεγχος με ΑΦΜ για τις επιδοτήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ έλεγχος με ΑΦΜ για τις επιδοτήσεις

ΟΠΕΚΕΠΕ έλεγχος με ΑΦΜ για τις επιδοτήσεις

Πληρώθηκαν σήμερα από τον ΟΠΕΚΕΠΕ 660000 αγρότες τις επιδοτήσεις στο πλαίσιο της προκαταβολής της ενιαίας ενίσχυσης 2013 και ο Οργανισμός έχει αναπτύξει ηλεκτρονική εφαρμογή που παρουσιάζει το dikaiologitika.gr ωστε οι δικαιούχοι να κάνουν έλεγχο για την πληρωμή.

Συγκεκριμένα μέσω της διαδικτυακής υπηρεσίας του ΟΠΕΚΕΠΕ, οι δικαιούχοι μπορούν να ενημερώνονται, τόσο για το ποσό της επιδότησης που έχουν λάβει από την ενιαία ενίσχυση , όσο και για τυχόν προβλήματα ή σφάλματα κατά την υποβολή της αίτησης και για τα οποία δεν κατέστη δυνατή η πληρωμή της προκαταβολής 

Για να πραγματοποιηθεί ο έλεγχος χρειάζεται μόνο το ΑΦΜ του δικαιούχου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΟΘΕΙ Η 2Η ΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΝΙΑΙΑΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ 2013 ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ

Επίσης όσοι αγρότες έχουν δηλώσει το κινητό τους στην δήλωση της ΟΣΔΕ θα λάβουν ενημερωτικό μήνυμα για την πληρωμή της προκαταβολής της Ενιαίας Ενίσχυσης Έτους 2013 από τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Η εν λόγω ψηφιακή υπηρεσία υλοποιήθηκε στα πλαίσια του έργου ‘Υψηλής Προστιθέμενης Αξίας Αγροτικές Ψηφιακές Υπηρεσίες (eΥπΑΑΤ)’ που χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ‘Ψηφιακή Σύγκλιση’. Επιπρόσθετα, οι δικαιούχοι μπορούν να πληροφορούνται για το ποσό πληρωμής και από την τηλεφωνική γραμμή 1540.

πατήστε εδώ για να κάνετε τον έλεγχο

ρεπορτάζ:dikaiologitika.gr