Εκτύπωση στο taxisnet των απλήρωτων ΕΕΤΗΔΕ 2012

Εκτύπωση στο taxisnet των απλήρωτων ΕΕΤΗΔΕ 2012 Εκτύπωση στο taxisnet των απλήρωτων ΕΕΤΗΔΕ 2012

Εκτύπωση στο taxisnet των απλήρωτων ΕΕΤΗΔΕ 2012 πληρωμή μέχρι 31/1/2014

Στο taxisnet έχουν αναρτηθεί ειδοποιητήρια για τους φορολογούμενους ιδιοκτήτες ακινήτων που δεν έχουν πληρώσει το ΕΕΤΗΔΕ του 2012 και καλούνται μέχρι την 31η.1.2014 να προχωρήσουν στην εξόφληση του ώστε να μην προχωρήσουν τα μέτρα αναγκαστικής είσπραξης από την εφορία.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενική Γραμματεία Εσόδων γίνεται γνωστό ότι περίπου 1.6 εκατ ιδιοκτήτες ακινήτων δεν πλήρωσαν το ΕΕΤΗΔΕ του 2012 και καλούνται να εκτυπώσουν το ειδοποιητήριο μέσω του taxisnet ώστε να προχωρήσουν στην πληρωμή του εως την 31η Ιανουαρίου 2014 ώστε να αποφύγουν τα αναγκαστικά μέτρα είσπραξης από την εφορία.

Με αυτό τον τρόπο το υπουργείο Οικονομικών επιθυμεί άμεσα να βάλει έσοδα στα ταμεία του από παλαιές οφειλές του ΕΕΤΗΔΕ από τους φορολογούμενους που είπαν δεν πληρώνω το ειδικό τέλος ακινήτων μέσω της ΔΕΗ του 2012.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που παρουσιάζει το dikaiologitika τα ειδοποιητήρια αφορούν και τους ιδιοκτήτες ακινήτων που πλήρωσαν μερικώς το ΕΕΤΗΔΕ και άφησαν ανεξόφλητες δόσεις.

Οι ιδιοκτήτες πρέπει να εκτυπώσουν άμεσα τα ειδοποιητήρια για το απλήρωτο ΕΕΤΗΔΕ του 2012 και να προχωρήσουν άμεσα στην πληρωμή του.

Πως θα εκτυπώσουν τα ειδοποιητήρια του ΕΕΤΗΔΕ 2012 οι υπόχρεοι

Οι υπόχρεοι πρέπει να μπουν στον σύνδεσμο www1.gsis.gr/webtax/incomefp/per.jsp του taxisnet να πατήσουν τους προσωπικούς κωδικούς τους να πατήσουν την επιλογή «Ειδοποιήσεις Πληρωμής ή Επιστροφής Φόρου» και να εκτυπώσουν το ειδοποιητήριο.

Η εκτύπωση του ειδοποιητηρίου θα διαθέτει ταυτότητα πληρωμής όπου οι υπόχρεοι θα προσκομίζουν σε τράπεζες ή τα ΕΛΤΑ για να εξοφλούν το ποσό του ΕΕΤΗΔΕ 2012 που χρωστούν.