ΟΓΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ 2012 2013

 oga

ΟΓΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΙΑ 2012 2013

Ο ΟΓΑ ανακοίνωσε τα συμβεβλημενα βιβλιοπωλεία τα οποία θα διαθέσουν τα δωρεάν βιβλία στους ασφαλισμένους δικαιούχους του ΟΓΑ.

Οι δικαιούχοι μπορούν να δούν τα βιβλιοπωλεία του ΟΓΑ στον παρακάτω σύνδεσμο απλά επιλέγωντας τον νομό που τους ενδιαφέρει.

Κατάλογος Συμβεβλημένων Βιβλιοπωλείων ανά Νομό 2012-2013

Σας παραθέτουμε και την νέα διαδικασία παραλαβής για τα δωρέαν βιβλία απο τα βιβλιοπωλεία του ΟΓΑ

Οι βιβλιοπώλες που θα συμβληθούν στο πρόγραμμα του ΟΓΑ, θα πρέπει απαραίτητα να διαθέτουν ηλεκτρονικό υπολογιστή και σύνδεση στο Διαδίκτυο (internet), καθώς η διαδικασία θα γίνεται πλέον ηλεκτρονικά

Κατά τη διάρκεια ισχύος του προγράμματος (έως 31-12-2012), οι κληρωθέντες - άμεσα ασφαλισμένοι - δικαιούχοι του ΟΓΑ θα μπορούν να προσέρχονται στο βιβλιοπωλείο με την Αστυνομική τους Ταυτότητα για να παραλάβουν βιβλία για αυτούς ή για όλα τα μέλη της οικογένειας που έχουν κληρωθεί μαζί τους. Για το σκοπό αυτό, θα πρέπει να προσκομίζουν τους ΑΜΚΑ όλων των δικαιούχων.

Βιβλία θα πρέπει να παρέχονται μόνο όταν προσέρχεται στο βιβλιοπωλείο:
α) ο ΑΜΕΣΑ ασφαλισμένος ο οποίος υπέβαλε αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα, ή
β) ο/η σύζυγος, προσκομίζοντας την Αστυνομική Ταυτότητα του/της άμεσα ασφαλισμένου συζύγου, ή
γ) τρίτο πρόσωπο με εξουσιοδότηση, το οποίο θα έχει μαζί του την Αστυνομική Ταυτότητα του άμεσα ασφαλισμένου.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε 300.000 άτομα, συνταξιούχους του ΟΓΑ, συνταξιούχους του Λογαριασμού Ανασφαλίστων Υπερηλίκων, ασφαλισμένους οι οποίοι θα είναι ασφαλιστικά ενήμεροι κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης συμμετοχής στο πρόγραμμα, καθώς και στα προστατευόμενα μέλη των οικογενειών τους, που έχουν ασφαλίσει στον ΟΓΑ για περίθαλψη. Προϋπόθεση συμμετοχής είναι η κατοχή βιβλιαρίου υγείας του ΟΓΑ σε ισχύ

επιμέλεια ρεπορταζ:dikaiologitika.gr