ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ : ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

thermansi55

Επιδομα Θερμανσης Αιτήσεις 2012 Διαδικασία Τηλέφωνο Εξυπηρέτησης

Η Γενική Γραμματεία πληροφοριακών συστημάτων άνοιξε την εφαρμογή για το επίδομα θέρμανσης ώστε οι δικαιούχοι

 να κάνουν τις αιτήσεις για την χορήγηση του.Επίσης δημιουργήθηκε γραμμή υποστηρίξης μέσω του τηλεφώνου 210-480.3131 ώστε οι δικαιούχοι να μπορούν να παίρνουν πληροφορίες για την διαδικασία στις αιτήσεις.

 Το dikaiologitika.gr σας παρουσιάζει όλη την διαδικασία και οδηγίες για τις αιτήσεις των δικαιούχων επιδόματος θέρμανσης.

Η διέυθυνση που μπορούν οι δικαιούχοι να κάνουν την αίτηση τους για το επίδομα θέρμανσης είναι  https://www1.gsis.gr/gsisapps/oilbft/  όπου με τον κωδικό του taxisnet που έχουν οι χρήστες για την φορολογική τους δήλωση μπορούν να μπουν στην εφαρμογή της ΓΓΠΣ.

ΟΛΟΣ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΔΩ

 ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΔΩ

Από την εφαρμογή αυτή μπορείτε να επιλέξετε αν θα υποβάλλετε Αίτηση ένταξης στο Μητρώο Δικαιούχων του Επιδόματος Κατανάλωσης Πετρελαίου Θέρμανσης , λειτουργώντας ως Δικαιούχος / Υποψήφιος Δικαιούχος του Επιδόματος, ή αν θα δηλώσετε τα χιλιοστά των δαπανών θέρμανσης ανάμεσα στους ενοίκους μιας πολυκατοικίας λειτουργώντας ως Διαχειριστής - Εκπρόσωπος των ενοίκων της.

Βημα πρώτο

Εισάγετε τους κωδικούς σας .Οσοι δεν έχουν κωδικούς taxisnet μπορούν να κάνουν χρήση της υπηρεσίας χρησιμοποιώντας τον ΑΦΜ τους σαν username και τον αριθμό ειδοποίησης ενός από τα εκκαθαριστικά σημειώματα της εφορίας των τελευταίων πέντε ετών σαν password.

epidoma1

Βημα δευτερο

Επιλέγετε μια από τις δύο επιλογές την αίτηση η της δήλωση για τα χιλιοστα των διαμερισμάτων στις πολυκατοικίες.

EPIDOMA22

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε τις προυποθέσεις και τα κριτήρια για το επίδομα θέρμανσης.

Αιτήσεις για το επίδομα θέρμανσης μεσω ΚΕΠ

ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ