Προγραμματα για νεους ανεργους 2013

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΣΠΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ

Προγραμματα για νεους ανεργους 2013

Παρουσίαση του «Εθνικού Σχεδίου Δράσης για την Απασχόληση των Νέων» θα πραγματοποιήσουν από κοινού αύριο, Πέμπτη 10 Ιανουαρίου και ώρα 10.00 π.μ., ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Γιάννης Βρούτσης, ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Κωστής Χατζηδάκης και ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ 2013

Όπως ανακοίνωσε απόψε το υπουργείο Παιδείας, το Εθνικό Σχέδιο Δράσης ενσωματώνει δράσεις απο Προγραμμάτα του ΕΣΠΑ που απευθύνονται στους νέους .Τα προγράμματα απο το ΕΣΠΑ για τους νέους ανέργους χρηματοδοτούνται τόσο από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) όσο και από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).

Είναι η πρώτη συντονισμένη, στοχευμένη και αλληλοσυμπληρούμενη δράση για την αντιμετώπιση του οξυμένου προβλήματος της ανεργίας των νέων στη χώρα μας.

Στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στο υπουργείο Εργασίας, θα είναι παρόντες θεσμικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες και των τριών συναρμόδιων υπουργείων, όπου θα παρουσιάσουν λεπτομερώς τις 20 συνολικά δράσεις του «Εθνικού Σχεδίου Δράσης για την Απασχόληση των Νέων».

Το dikaioogitika.gr θα παρουσιάσει αυριο αμεσως μολις ανακοινωθούν ολα τα προγράμματα ΕΣΠΑ για εργασία σε νεους ανέργους αναλυτικά.