Αξιολογηση δημοσιων υπαλληλων ελεγχος στις αναρρωτικες

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Αξιολογηση δημοσιων υπαλληλων ελεγχος στις αναρρωτικες

Σύμφωνα με σημερινο δημοσιευμα της εφημερίδας Ελευθεροτυπία, στο πλαισιο της αξιολογησης των δημοσιων υπαλλήλων θα επανεξεταστούν όλες οι αναρρωτικές άδειες, που έχει πάρει κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας του ο υπάλληλος ωστε να εξεταστούν τα χρονικά όρια και να διαπιστωθεί αν υπάρχει υπερβολική και ύποπτη χρήση του δικαιώματος αδείας.

Επίσης θα εξεταστούν τυχόν ημερομηνίες που οι υπάλληλοι απουσίαζαν από την υπηρεσία τους και είχαν χαρακτηριστεί "αδικαιολογήτως απόντες".

Όπως αναφερει το δημοσιευμα της εφημερίδας Ελευθεροτυπία, ακόμα και σήμερα υπάρχουν πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι σε υπηρεσίες , που λαμβάνουν κανονικα την μισθοδοσία τους αλλα δεν εμφανίζονται ποτε στην υπηρεσία τους και είτε καλύπτονται από τους προϊσταμένους ή και τους συναδέλφους τους.

Στα πλαίσια της αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων, τα παραπάνω στοιχεία μαζί με τα πειθαρχικά παραπτώματα και τις πειθαρχικές ποινές που έχουν επιβληθεί, θα μπουν στο προσωπικό μητρώο κάθε υπαλλήλου μαζί με τα τυπικά προσόντα τους τίτλους σπουδών και την προϋπηρεσία τους.

Πως θα γίνει η αξιολόγηση δημοσίων υπαλληλων πατήστε εδω