Στεγαστικό Επίδομα Φοιτητών 2013

ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ 2013

Στεγαστικό Επίδομα Φοιτητών 2013 δινονται βεβαιωσεις απο τις σχολες

Ανακοινώσεις ανάρτησαν πολλές σχόλες ΑΕΙ και ΤΕΙ σε όλη την χωρα σχετικά με το στεγαστικο Επιδομα Φοιτητων 2013 ή αλλιος Φοιτητικό επίδομα 2013 των 1000 ευρω και την χορήγηση βεβαιώσεων .

Συγκεκριμένα οι Γραμματείες των τμημάτων καλούν τους δικαιούχους του στεγαστικο Επιδομα Φοιτητων για το 2013 να υποβάλουν τις αιτήσεις τους για την έκδοση της απαιτούμενης βεβαίωσης για την αρμόδιο φορέα που θα δεχτεί τις αιτήσεις

Η βεβαίωση αυτη χορηγείται απο τις σχολές στους φοιτητές σαν δικαιολογητικό που μέχρι τωρα οι δικαιούχοι το κατέθεταν με την αίτηση τους στην αρμόδια εφορία .Φέτος ακομη δεν εχει διευκρινιστεί απο που θα δοθεί το φοιτητικό στεγαστικό επιδομα των 1000 ευρω απο το υπουργείο Οικονομικών.. Επίσης και δεν υπάρχει και καμία εγκύκλιο που να το καταργεί .Η βεβαίωση εκδίδεται απο τις σχολές κατά το πρώτο τρίμηνο του ημερολογιακού έτους 2013.

Η βεβαίωση για το στεγαστικο Επιδομα Φοιτητων 2013 χορηγείται

-Χορηγείται στους φοιτητές που φοιτούν στο Α΄, Β΄, Γ΄ και Δ΄ έτος σπουδών

(Οι φοιτητές του Β΄, Γ΄ και Δ΄ έτους σπουδών θα πρέπει να έχουν επιτύχει στα μισά τουλάχιστον των μαθημάτων που προβλέπονται στο ενδεικτικό πρόγραμμα σπουδών των δύο προηγούμενων αντίστοιχων εξαμήνων ή του προηγούμενου έτους σπουδών)

-Δεν δικαιούνται το φοιτητικο επίδομα όσοι φοιτούν για την απόκτηση δεύτερου πτυχίου

-Δικαιούχοι του φοιτητικού επιδόματος είναι Έλληνες υπήκοοι ή υπήκοοι άλλων χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Φοιτητικό Επίδομα 1000 ευρώ 2013 περισσοτερα εδω