Κέντρο δια βίου μάθησης στο δήμο Κω

Newsroom
30/05/2013 - 18:02
30/05/2013 - 18:02
30/05/2013 - 18:02
Κέντρο δια βίου μάθησης στο δήμο Κω
Κέντρο δια βίου μάθησης στο δήμο Κω Μέσα από στοχευμένες ενέργειες που εξυπηρετούν τους δύο βασικούς άξονες πολιτικής της Δημοτικής Αρχής για την καταπολέμηση της…
Κέντρο δια βίου μάθησης στο δήμο Κω

Μέσα από στοχευμένες ενέργειες που εξυπηρετούν τους δύο βασικούς άξονες πολιτικής της Δημοτικής Αρχής για την καταπολέμηση της ανεργίας των νέων και την στήριξη των οικογενειακών επιχειρήσεων, ο Δήμος της Κω εκμεταλλευόμενος κάθε μεγάλη ή μικρή δυνατότητα που προσφέρεται πετυχαίνει διαρκώς τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Μετά την επιτυχία δημιουργίας τριών θέσεων εργασίας για νέους επιστήμονες (1 κοινωνιολόγο, 1 κοινωνικό λειτουργό & 1 ψυχολόγο) στο νεοσύστατο Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών-Θυμάτων Βίας άλλες δύο θέσεις προκηρύχθηκαν από το Ίδρυμα Νεολαίας & Δια Βίου Μάθησης και αφορούν στη στελέχωση του επίσης νεοσύστατου Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου της Κω το οποίο με τις δράσεις που θα αναπτύξει θα βοηθήσει πολλαπλά στον τομέα της εκπαίδευσης, κατάρτισης και επανακατάρτισης του ανθρώπινου δυναμικού του νησιού μας.

Οι δύο θέσεις αφορούν σε μία θέση Υπεύθυνου Εκπαίδευσης, Ανάπτυξης και Διασφάλισης Ποιότητας και σε μία θέση Υπεύθυνου Οργάνωσης του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου της Κω.

Με την έναρξη των προγραμμάτων κατάρτισης θα προκηρυχθούν επίσης και οι ανάλογες θέσεις εκπαιδευτών που και αυτές θα καλυφθούν κατά βάση από νέους επιστήμονες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τους κάτωθι συνδέσμους:

    Για την προκήρυξη της θέσης Κοινωνικού Λειτουργού στο Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών-Θυμάτων Βίας μπορείτε να επισκεφθείτε τον κάτωθι σύνδεσμο: http://www.kos.gov.gr/information/pages/viewannouncement.aspx?aid=15305
    Για τις δύο θέσεις στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Κω μπορείτε να επισκεφθείτε τον κάτωθι σύνδεσμο:

ΙΝΕΔΙΒΙΜ