Κατ οίκον εξυπηρέτηση απο την δημοτική αστυνομία Νεάπολης Συκεών

Newsroom
25/06/2013 - 14:03
25/06/2013 - 14:03
25/06/2013 - 14:03
Κατ οίκον εξυπηρέτηση απο την δημοτική αστυνομία Νεάπολης Συκεών
Κατ οίκον εξυπηρέτηση απο την δημοτική αστυνομία Νεάπολης Συκεών Δημοτικοί αστυνομικοί του δήμου Νεάπολης - Συκεών επισκέπτονται καθημερινά στα σπίτια τους ηλικιωμένους που αδυνατούν να…
Κατ οίκον εξυπηρέτηση απο την δημοτική αστυνομία Νεάπολης Συκεών

Δημοτικοί αστυνομικοί του δήμου Νεάπολης - Συκεών επισκέπτονται καθημερινά στα σπίτια τους ηλικιωμένους που αδυνατούν να σηκωθούν από τα κρεβάτια τους και άτομα που αντιμετωπίζουν σοβαρές κινητικές δυσκολίες και τους παρέχουν υπηρεσίες που τους γλιτώνουν από κάθε είδους γραφειοκρατική ταλαιπωρία.

         Οι υπηρεσίες αφορούν κυρίως εξουσιοδοτήσεις, πιστά αντίγραφα, βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής, υπεύθυνες δηλώσεις και οποιοδήποτε άλλο έγγραφο χρειάζεται τη σφραγίδα του δήμου.

         Οι δημοτικοί αστυνομικοί εξυπηρετούν το μήνα περισσότερους από 250 δημότες με προβλήματα μετακίνησης που ζουν στις γειτονιές των Συκεών, της Νεάπολης, του Αγίου Παύλου και των Πεύκων, στη Θεσσαλονίκη.

         "Μπορεί να έχουμε έως και 20 ραντεβού την ημέρα. Τις περισσότερες φορές εξυπηρετούμε ηλικιωμένους που είναι στο κρεβάτι με φιάλες οξυγόνου, παιδιά με αναπηρία αλλά και δημότες που είχαν ατύχημα με αυτοκίνητο ή μηχανάκι και δεν μπορούν για κάποιο διάστημα να μετακινηθούν. Τους γλιτώνουμε από ταλαιπωρία και τους παρέχουμε εξουσιοδοτήσεις και άλλα έγγραφα", δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο υπεύθυνος υπάλληλος, Φίλιππος Παπαδόπουλος.

         Παράλληλα, τα στελέχη της δημοτικής αστυνομίας ενημερώνονται από τους δημότες για διάφορα θέματα και προβλήματα που καταγράφουν στις περιοχές τους και στη συνέχεια τα μεταβιβάζουν στις αρμόδιες δημοτικές υπηρεσίες προς διευθέτηση και άμεση επίλυση.

         Την δέσμευση ότι η δημοτική αστυνομία θα βρίσκεται δίπλα στους πολίτες 24 ώρες το 24ωρο, ώστε να φανεί χρήσιμη και να αναβαθμίζει την ποιότητα της ζωής, επισημαίνουν τόσο ο δήμαρχος Νεάπολης - Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης όσο και ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας, Τάσος Τσακιρίδης.

         Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείνουν καθημερινά ραντεβού καλώντας στο 2310 671100, εσωτερικά 181 και 163.