ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ

 1. paride
 2. Sherlock Holmes
 3. ΔΙΑΦΟΡΑ
 4. Δευτέρα, 28 Ιουλίου 2014
ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΤΑΧΙΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΩ ΤΟ Ε1 ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙ ΠΟΣΑ ΣΤΟΝ 301 ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ 303 ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ . ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΦΑΞ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΕΝΤΟΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΚΛΠ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ Η ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ 22/07/14 ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ.ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ? ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 100Ε ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΑΙΩ?
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
0
ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΤΑΧΙΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΩ ΤΟ Ε1 ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙ ΠΟΣΑ ΣΤΟΝ 301 ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ 303 ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ . ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΦΑΞ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΕΝΤΟΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΚΛΠ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ Η ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ 22/07/14 ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ.ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ? ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 100Ε ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΑΙΩ? ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΓΛΚ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΦΜ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. ΔΙΑΦΟΡΑ
 3. # 1
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
1
Votes
Undo
Καλησπερα σας.

ΠΟΛ.1181/23.7.2014
Ηλεκτρονική υποβολή εκπρόθεσμων τροποποιητικών φορολογικών δηλώσεων οικ. έτους 2014

4. Υπενθυμίζουμε ότι με την ερμηνευτική εγκύκλιο του ν. 2523/1997, ΠΟΛ.1317/2.12.1997, είχε διευκρινισθεί ότι εφόσον ο φορολογούμενος υποβάλλει εκπρόθεσμη τροποποιητική δήλωση φορολογίας εισοδήματος για να δηλώσει κάποιο στοιχείο με την παράλειψη του οποίου, δεν παρέβη κάποια φορολογική διάταξη, δεν επιβάλλεται πρόστιμο.

5. Τροποποιητικές δηλώσεις με τις οποίες ο φορολογούμενος μεταβάλλει ποσά σε κωδικούς που έχουν προσυμπληρωθεί από τη Φορολογική Διοίκηση, θα παραλαμβάνονται από τη ΔΟΥ, εφόσον ο φορολογούμενος προσκομίζει δικαιολογητικά, από τα οποία προκύπτει η σχετική μεταβολή (όπως ιδίως χειρόγραφη βεβαίωση αποδοχών ή υπεύθυνη δήλωση ότι δεν είχε απασχοληθεί από τον συγκεκριμένο εργοδότη κλπ). Στην περίπτωση αυτή δεν επιβάλλονται κυρώσεις.

6. Εκπρόθεσμες τροποποιητικές δηλώσεις σε περίπτωση που εκκρεμεί προς εκκαθάριση αρχική ή εμπρόθεσμη τροποποιητική διότι τελεί υπό έλεγχο είτε στη ΔΟΥ είτε στη ΔΗΛΕΔ, υποβάλλονται μόνο στη ΔΟΥ χωρίς κυρώσεις.


δε νομιζω να σας επιβληθει προστιμο..
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. ΔΙΑΦΟΡΑ
 3. # 2
 • Σελίδα :
 • 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.