ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ

 1. tripondakias
 2. ΔΙΑΦΟΡΑ
 3. Τετάρτη, 30 Ιουλίου 2014
Οδηγιες για την φορολογικη δηλωση :

-661-662. Στον κωδικό αυτό οι φορολογούμενοι θα πρέπει να αναγράψουν το ποσό του επιδόματος ανεργίας που εισέπραξαν από τον ΟΑΕΔ το 2013. Το επίδομα ανεργίας πρέπει να αναγραφείς το συγκεκριμένο κωδικό προκειμένου να απαλλαγεί από τη φορολόγηση αλλά και για να καλυφθεί η αντικειμενική δαπάνη (τεκμήριο) για οποιοδήποτε περιουσιακό στοιχείο έχει ο φορολογούμενος.

Τα νεα κριτηρια για το μερισμα
1. Διευρύνεται το βασικό όριο εισοδήματος από 6.000 ευρώ σε 7.050 ευρώ, το οποίο προσαυξάνεται ανάλογα με την οικογενειακή κατάσταση του δικαιούχου. Συνεπώς, για οικογένεια με δύο παιδιά το συνολικό όριο εισοδήματος διαμορφώνεται στα 11.750 ευρώ, από 10.000 ευρώ που ήταν ως τώρα.

2. Όλες οι αιτήσεις που έχουν υποβληθεί ως τώρα και απορρίφθηκαν, καθώς και όσες θα υποβληθούν μέχρι τέλος Ιουνίου θα αξιολογηθούν με τα εισοδήματα των φετινών δηλώσεων φόρου εισοδήματος και τα νέα εισοδηματικά όρια.

3. Επίσης, υπολογίζεται ότι επιπλέον 40.000 άνεργοι -που ήταν άνεργοι το 2013- θα ενταχθούν και θα λάβουν και αυτοί το μέρισμα.

Υπενθυμίζεται ότι ως καταληκτική προθεσμία για την καταβολή των αιτήσεων έχει ορισθεί η 30ή Ιουνίου.
Τονίζεται ότι για τις ήδη υποβληθείσες αιτήσεις η αξιολόγηση με τα νέα κριτήρια θα γίνει αυτόματα από το σύστημα χωρίς να χρειάζεται υποβολή νέας αίτησης.


Ποιοι ανεργοι και κουραφεξαλα , εδω μου υπολογισανε το επιδομα ανεργιας στην δηλωση και με αποριψανε για το μερισμα . Με 6200 δηλωση και 1100 ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ επιδομα ανεργιας και τεκμαρκτο 6300 με κοψανε ! Για να δειτε την απολυτη κοροιδια !
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
όλα τα εισοδήματα μετράνε,γι'αυτό και η απόρριψη
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. ΔΙΑΦΟΡΑ
 3. # 1
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
1
Votes
Undo
οσν αφορα το επιδομα ανεργιας και το
Το επίδομα ανεργίας πρέπει να αναγραφεί στο συγκεκριμένο κωδικό προκειμένου να απαλλαγεί από τη φορολόγηση αλλά και για να καλυφθεί η αντικειμενική δαπάνη (τεκμήριο) για οποιοδήποτε περιουσιακό στοιχείο έχει ο φορολογούμενος.
αυτο εχει να κανει ΜΟΝΟ με την δηλωση φορου εισοδηματος κι οχι με τα κριτηρια για το μερισμα!!!!
το εισοδημα που λαμβανεται υποψην για το μερισμα ειναι το συνολικο δηλωθεν εισοδημα υποχρεου και συζυγου...
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. ΔΙΑΦΟΡΑ
 3. # 2
 • Σελίδα :
 • 1


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!