ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ

 1. Άνεργος
 2. The Voice
 3. ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ
 4. Τρίτη, 19 Αυγούστου 2014
Μου κάνει εντύπωση που σε θέσεις ΔΕ , παίρνουν μέρος άτομα με πτυχία ΑΤΕΙ ή ΑΕΙ.
Περισσότερο εντύπωση μου κάνει πως τα δεύτερα πτυχία στη κατηγορία ΔΕ πριμοδοτούνται με 150 μόρια.
Τέλος ,απαράδεκτο θεωρώ το γεγονός ότι ενώ έχω 1600 μόρια περίπου, ποτέ δεν είμαι επιτυχών γιατί άλλοι έχουν πτυχία και έτσι εγώ πάντα ως ΔΕ παίρνω την ευχή μου και την ευχή του ΑΣΕΠ.
Και ερωτώ : Είναι σωστό αυτό ;
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
Αποδεκτή απάντηση
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
Άνεργε, επειδή σε βλέπω λίγο μπερδεμένο και επειδή οι υπόλοιποι παρατηρώ πως σε δουλεύουν και σε ειρωνεύονται συστηματικά και κατ'εξακολούθηση, θα σου αναφέρω τί ισχύει ώστε να μην τους ρωτάς και όταν βλέπεις τις απόψεις τους, από όσο παρατηρώ δηλαδή και από τις απαντήσεις που σου δίνουν, σου συνιστώ ένα πράγμα: να μην τις λαμβάνεις καν υπόψη σου, καθώς κι εκείνοι δεν τα ξέρουν καλά τα πράγματα, παρά προσπαθούν απλώς να στην πούνε και να σε ειρωνευούνε και τίποτα παραπάνω.Να σου πω απλώς πως εγώ είμαι απλός απόφοιτος λυκείου.
Καταρχήν, για τις θέσεις ΔΕ, μπορείς να κάνεις αίτηση ακόμα και αν έχεις πτυχίο ΤΕΙ ή ΑΕΙ, αλλά δεν θα συμπεριλάβεις το πτυχίο σου (από το ΑΕΙ ή το ΤΕΙ δηλαδή).Θα δώσεις το απολυτήριο λυκείου σου και τυχόν "πτυχίο" από ΙΕΚ, καθώς λαμβάνεται ως δεύτερον επιπρόσθετο "πτυχίο" για αυτήν την κατηγορία (την ΔΕ δηλαδή).Δεν υπάρχει και δεν λογίζεται πουθενά ως ξεχωριστή κατηγορία οι απόφοιτοι από τα ΙΕΚ, καθώς υπάγονται στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση,
Τώρα, για τις θέσεις ΠΕ ή/και ΤΕ είναι το πτυχίο σου που μετράει και φυσικά τυχόν μεταπτυχικό και διδακτορικό που κατέχεις.
Επιπλέον μετράνε οι ξένες γλώσσες.
Μοριοδότηση παίρνει επίσης η εμπειρία που έχεις μέχρι 5 έτη.
Τέλος μοριοδοτείται και η εντοπιότητα.
Αυτά είναι τα κριτήρια που λαμβάνουν μόρια.
Για εμένα, από όλα τα κριτήρια, για αυτό το οποίο έπρεπε να διαμαρτύρεσαι θα έπρεπε να είναι η εντοπιότητα.Να σου αναφέρω και τον λόγο: ένας για παράδειγμα που είναι πχ απόφοιτος ΔΕ (λυκείου δηλαδή), με βαθμό 10/20 έχει κάνει πες και ένα ΙΕΚ (οπότε παίρνει και άλλα 150 μόρια) ξέρει και αγγλικά σε καλό επίπεδο (δηλαδή παίρνει και άλλα 30 μόρια), έχει και εμπειρία 1 μηνός (οπότε παίρνει άλλα 7 μόρια) και φυσικά έχει εντοπιότητα επειδή απλώς διαμένει στην περιοχή (φοβερό κριτήριο ! ) θα "φάει" τη θέση που τυχόν προκηρυχθεί στην περιοχή του σε έναν πανελλαδικό διαγωνισμό από έναν πχ Αθηναίο που ενώ θέλει να διοριστεί σε μία απομακρυσμένη περιοχή και ενώ έχει για παράδειγμα : απολυτήριο 10/20 και εκείνος, έχει κάνει κι εκείνος ένα ΙΕΚ, έχει αγγλικά με καλό επίπεδο και εμπειρία 1 μηνός και απλώς ΔΕΝ έχει την εντοπιότητα, δεν θα πάρει τη θέση ! Αν όμως δεν ίσχυε η εντοπιότητα και πχ ο Αθηναίος είχε πχ σε ένα κριτήριο κάτι παραπάνω, πχ αν είχε εμπειρία 2 μηνών αντί για 1, θα έπαιρνε εκείνος τη θέση και όχι ο ντόπιος.Είναι βασικά το μόνο αναχρονιστικό κριτήριο που έχει απομείνει και που κανονικά αν ενδιαφέρονταν η πολιτεία θα το είχε αφαιρέσει, καθώς όλοι μας πχ μπορεί να θέλουμε να διοριστούμε οπουδήποτε, αφού παντού είναι Ελλάδα.
Παλαιότερα, δηλαδή προ του 2009 και αφού είχαν προηγηθεί εκατοντάδες χιλιάδες διορισμοί εξαιτίας της επιπλέον μοριοδότησης 50% των stage, αλλά και εξαιτίας πολλών και συνεχόμενων φωτογραφικών προκηρύξεων όχι μόνο από την προηγούμενη κυβέρνηση (προ του 2009 δλδ) αλλά και από την πιο προηγούμενη (δλδ προ του 2004) η πριμοδότηση που είχαν, ευτυχώς για όλους μας, καταργήθηκε.
Βέβαια καταργήθηκε η πριμοδότηση του επιπλέον 50% στα μόρια (δλδ εάν ήσουν 1 μήνα στα stage του δημοσίου λάμβανες μόρια για 1.5 μήνα), αλλά πρόλαβαν και τους έκαναν όλους μόνιμους, αφού είχαν δικαιωθεί από τον Άρειο Πάγο.Καταλαβαίνει επομένως κανείς, πως επειδή ακριβώς ήταν μία μεγάλη μάζα και όλοι όσοι συμμετείχαν σε αυτά τα προγράμματα τους ψήφιζαν απλώς τους βουλευτές ή τους τοπικούς "άρχοντες" τους δίνανε και τις θέσεις ως αντάλλαγμα και δεν πάς εσύ στον Καιάδα !
Το τεστ δεξιοτήτων που σου αναφέρουν να ξέρεις πως δεν επηρέαζε και τόσο τη βαθμολογία, καθώς όλοι πάνω-κάτω είχαν γράψει την ίδια βαθμολογία και για αυτό το αφαίρεσαν, για κανέναν άλλον λόγο και ας λένε άλλοι ότι θέλουν.
Πάντως μου κάνει εντύπωση πώς ενώ έχεις 1600 μόρια, δεν έχεις διοριστεί ακόμη.Για τους ΔΕ συνήθως από 1200-1300 μόρια και πάνω (εξαρτάται φυσικά και τί συμμετοχή θα έχει κάθε φορά ένας διαγωνισμός) είσαι στους διοριστέους.Αν έχεις, όπως μας λες 1600 εγώ απορώ γιατί δεν είσαι ήδη διοριστέος.Μήπως δεν έχεις τόσα μόρια στην κατηγορία αυτή;
Κάποιος σου λέει φυσικά ειρωνικά, το εξής: "Οπότε αυτό που πρέπει να σε προβληματίζει είναι γιατί εφόσον ζητάει κάτι εξειδικευμένο η προκύρηξη πρέπει να προσκομίσεις κ το απολυτήριο λυκείου; " Αν στο λέει κάποιος αυτό, μάλλον ο εν λόγω ή δεν έχει καν απολυτήριο λυκείου ή δεν ξέρει από το ΑΣΕΠ ή είναι κανένας άσχετος ή απλώς σε ειρωνεύεται ! Το χειρότερο όμως είναι πως δεν σου λέει και τί είναι το "εξειδικευμένο" ! Πόσο "εξειδικευμένο" να ζητά μία προκήρυξη για ΔΕ, πέραν των τεχνικών δηλαδή; Αστροναύτες να ζητάνε στην κατηγορία ΔΕ; Μάλλον αυτό θα ονειρεύονται, αλλιώς δεν εξηγείται !
Καλά δεν το συζητάω για την απαράδεκτη συμπεριφορά κάποιων εκ των χρηστών που σου λέει την λέξη "τράβα" και όλα τα συναφή ! Αλλά μάλλον θα είναι κανένα βίσμα κανενός δημάρχου, βουλευτή, υπουργού, μπένυ, τσίπρα, του κκε ή της νδ ή άλλου κόμματος, γιατί μόνο εάν είσαι τέτοιο βίσμα έχεις τέτοιο θράσσος και απαξιώνεις τους πάντες.Πιο πολύ για πασόκ τον κόβω τον εν λόγω χρήστη πάντως.
Καλά δεν το συζητάω για το "σε ποιόν κόσμο ζεις" που σου αναφέρει.Προφανώς και σε ειρωνεύται με τρέλα και κορδέλα, καθώς μάλλον δεν ξέρει να ομιλεί σωστά, πόσο να δίνει πληροφορίες !
Τώρα για την απορία-ειρωνεία με έμμεσο τρόπο που σου κάνουν ή αλλιώς μομφή εναντίον σου και αναφέρομαι σε αυτό: "Εχεις επιχείρηση και ζητάς υπαλ . γραφείου --> κάνουν αίτηση δυο άτομα , ενας ΔΕ απο επαλ πληροφορικής και ενας ΤΕ πληροφορικής , ποιον θα πάρεις ? " η πιο σωστή απάντηση που έπρεπε να του δώσεις, όχι τον ΤΕ, αλλά όποιος ξέρει να κάνει τη δουλειά του, με χαμηλό μισθό, χωρίς εργασιακά δικαιώματα και χωρίς να συνδικαλίζεται.Και εγώ θα προτιμούσα πάντως έναν ΤΕ πληροφορικής ή καλύτερα έναν ΠΕ με μεταπτυχιακό ή διδακτορικό, παρά έναν ΔΕ, γιατί οι τελευταίοι (ΠΕ με μεταπτυχικό ή απλώς ΠΕ ή ΤΕ) πέρασαν τουλάχιστον σε μία σχολή και την τελείωσαν, πράγμα που δείχνει πειθαρχία και συνέπεια, ενώ επιπλέον δείχνει πως τα ψάχνουν τα πράγματα και βελτιώνονται συνεχώς, ενώ ένας με ένα απολυτήριο λυκείου που και αυτό με το ζόρι θα το έχει βγάλει, δείχνει έλλειψη πειθαρχίας και φυσικά πλήρη αδιαφορία.
Αν έχεις άλλη απορία ρώτα, γιατί βλέπω οι άλλοι σε βρήκαν καλό και σε δουλεύουν επειδή απλώς ζητάς μία πληροφορία ! Συμβουλή: άστους να λένε ! Και ποιός ξέρει, μπορεί αύριο-μεθαύριο να σε παρακαλάνε να τους πάρεις στην εργασία σου ή ακόμα και στο δημόσιο τομέα ! Ποτέ δεν ξέρεις ! Οπότε, μην τους πολυδίνεις και τόση σημασία, όσο τους δίνεις σήμερα, αυτοί θα χάσουν.
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ
 3. # Permalink
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
-1
Votes
Undo
Χωρίς να θέλω να "κοντράρω " την άποψη σου και καθαρά σαν προσωπική μου άποψη θα σου δώσω ενα παράδειγμα . Εχεις επιχείρηση και ζητάς υπαλ . γραφείου --> κάνουν αίτηση δυο άτομα , ενας ΔΕ απο επαλ πληροφορικής και ενας ΤΕ πληροφορικής , ποιον θα πάρεις ?
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ
 3. # 1
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
Φυσικα τον ΤΕ πληροφορικής αλλά εγώ δεν ρωτάω αυτό.
Ρωτάω , γιατί επιτρέπεται όσοι παίρνουν μέρος σε διαγωνισμούς και προκηρύξεις ΔΕ να έχουν και δεύτερο πτυχίο; Και εφόσον έχουν δεύτερο πτυχίο, γιατί δεν παίνρουν μέρος ως ΤΕ ή ΠΕ και παίρνουν μέρος ως ΔΕ ;
Αυτό ρωτάω.
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ
 3. # 2
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
Στις προκυρήξεις του ΑΣΕΠ όταν κάνεις αίτηση ως ΔΕ κάνεις αίτηση αν δεν το ζητάει η προκύρηξη με το απολυτήριο λυκείου.Το δεύτερο πτυχίο κατατίθεται όταν έχεις πτυχίο από ΙΕΚ και σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να προσκομίσεις πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ.Οπότε αυτό που πρέπει να σε προβληματίζει είναι γιατί εφόσον ζητάει κάτι εξειδικευμένο η προκύρηξη πρέπει να προσκομίσεις κ το απολυτήριο λυκείου;
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ
 3. # 3
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
Κάνεις λάθος. Είναι και ΙΕΚ και οποιαδήποτε άλλη σχολή ΑΤΕΙ ή ΑΕΙ.
Το ΑΣΕΠ έχει ανοιχτές πορτούλες δυστυχώς.
Για να μη πω ότι έβγαλαν τα αποτελέσματα για τους τελωνειακούς και πρώτα έβγαλαν τα ΤΕ που μέσα ήταν και κόρη γνωστού παλαιού Υπουργού από τον Έβρο και μετά έβγαλαν τα ΔΕ και ΠΕ.
Είναι λοιπόν παράλογο να δέχονται δεύτερα πτυχία.
Ή θα δέχεσαι ΔΕ ή ΤΕ ή ΠΕ ή θα δέχεσαι ΙΕΚ και από άλλες σχολές.
Κατάλαβες ;
Γιατί και εγώ έχω ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ αλλά δεν βάζω υποψήφιος σε θέσεις ΤΕ ή ΔΕ.
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ
 3. # 4
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
Συμμετέχει κανείς σε όμοιο διαγωνισμό, όχι σε ανόμοιο αλλά ακόμα και έτσι αν το θέτεις, γιατί ένας που έχει τελειώσει Γενικό Λύκειο με 18 απολυτήριο , να μην μπαίνει κάπου γιατί τη θέση τη τρώει άλλη ή άλλος που έχει πάει ΙΕΚ ;
Να βάλουν λοιπόν και άλλη κατηγορία ΙΕΚ μαζί με ΔΕ,ΤΕ,ΠΕ .
Τόσο απλό είναι .
Δηλαδή αν απόφοιτος ΑΤΕΙ έχει και μεταπτυχιακό , γιατί να πάρει τη θέση άλλου που τελείωσε ΑΕΙ και δεν έχει Μεταπτυχιακό ;

ΝΑ ΔΙΕΥΡΥΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΑΣΕΠ.
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ
 3. # 5
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
TEΥΧΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΝ Α.Σ.Ε.Π.
73
ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΠΑΡΑΠΟΜΠΩΝ
(1)
Ο βαθμός βασικού τίτλου
σπουδών Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής (βάση 5 άριστα 10) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευ−
σης (αναγόμενος στην 10βαθμη κλίμακα)
υπολογίζεται με δύο δεκαδικά ψηφία.
(2)
Για τους υποψηφίους Πανεπιστημιακής ή Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Π.Ε. ή Τ.Ε.) ως δεύτερος τίτλος σπουδών (σε αντι−
κείμενο συναφές με το γνωστικό αντικείμενο της θέσης) βαθμολογούμενος ως κριτήριο με 150 μονάδες, σύμφωνα με το άρ−
θρο 18 του Ν.2190/1994,όπως ισχύει μετά την τροποποίηση του με το Ν.3051/2002, θεωρείται μόνο τίτλος Α.Ε.Ι.(ΠΕ) προκειμέ−
νου για θέσεις Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.) και μόνο τίτλος Τ.Ε.Ι.(ΤΕ) προκειμένου για θέσεις της κατηγορίας Τεχνο−
λογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.).
(3) Δίπλωμα μεταδευτεροβάθμιας επαγγελματικής εκπαίδευσης του Ο.Ε.Ε.Κ. 12μηνης τουλάχιστον φοίτησης ή δεύτερος
τίτλος σπουδών σε αντικείμενο συναφές με το γνωστικό αντικείμενο της θέσης της αυτής εκπαιδευτικής βαθμίδας με τον
τίτλο σπουδών που απαιτείται από την προκήρυξη.
Για τους υποψηφίους πλήρωσης θέσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
(Δ.Ε.), για τις οποίες από το νόμο ή από την προκήρυξη απαιτούνται ως τυπικά προσόντα διορισμού διαζευκτικά περισσότε−
ροι τίτλοι σπουδών Δ.Ε. από ένα, υποψήφιος που κατέχει δύο ή περισσότερους από τους τίτλους αυτούς, προκειμένου για την
κατάταξή του στον κύριο πίνακα, βαθμολογείται, σύμφωνα με τις διατάξεις της περίπτωσης Α ́ της παρ. 2 του άρθρου 8 του
Ν.3051/2002, με 150 μονάδες για το δεύτερο τίτλο σπουδών, χωρίς να ερευνάται αν ο δεύτερος τίτλος σπουδών είναι σε αντι−
κείμενο συναφές με το γνωστικό αντικείμενο της θέσης, διότι η συνάφεια τεκμαίρεται, αφού και ο δεύτερος τίτλος σπουδών
αποτελεί τυπικό προσόν διορισμού στις προκηρυχθείσες θέσεις.
(4)
Αν ο υποψήφιος κατέχει δεύτερο μεταπτυχιακό ή διδακτορικό τίτλο σπουδών, μοριοδοτείται επιπλέον με ποσοστό 30%
των μορίων που προβλέπονται για τον αντίστοιχο πρώτο τίτλο. Βαθμολογούνται το μέγιστο δύο (2) μεταπτυχιακοί και δύο (2)
διδακτορικοί τίτλοι σπουδών. Ισχύουν όλοι οι συνδυασμοί μεταξύ συνόλου διδακτορικών και συνόλου μεταπτυχιακών τίτλων,
κάθε φορά όμως υπολογίζεται ο συνδυασμός τίτλων που αποδίδει τις περισσότερες μονάδες ανά κατηγορία(μετ/διδ).
(5)
Για τον υποψήφιο που γνωρίζει περισσότερες ξένες γλώσσες η βαθμολογία είναι αθροιστική.
(6
) Για τις θέσεις παραμεθορίων νομών/νησιών/περιοχών προτάσσονται των λοιπών υποψηφίων ανεξάρτητα από το σύνολο
των μονάδων που συγκεντρώνουν, οι υποψήφιοι που
είναι μόνιμοι κάτοικοι των δήμων των νομών ή των νησιών ή των πα−
ραμεθορίων περιοχών που προβλέπονται στην περίπτωση ιδ ́ της παρ.8 του άρθρου 17, του ν. 2190/1994 όπως ισχύει
, (όπως
ειδικότερα αναφέρονται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β ́) εφόσον δηλώσουν με δήλωσή τους ότι δεσμεύονται να υπηρετήσουν στις προ−
κηρυσσόμενες θέσεις επί μία τουλάχιστον δεκαετία.
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ
 3. # 6
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
ΔΗΛΑΔΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΕΓΩ ΕΧΩ 19,2 ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΕΣΥ 18 ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΙΕΚ , ΜΟΥ ΤΡΩΣ ΤΗ ΘΕΣΗ .
ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΑΥΤΟ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ;
ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΔΙΚΙΑ .
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ
 3. # 7
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
ΕΓΩ ΚΥΡΙΑ ΙΟΚΑΣΤΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΕ "ΠΟΙΟ ΚΟΣΜΟ ΖΕΙΣ" ;
Προφανώς δεν κατάλαβες τι γράφω.
Γιατι να μου φας τη θέση εσύ που έχει πτυχίο ΙΕΚ και 16 ή 15 απολυτήριο και γιατί να μην μπω εγώ στη θέση σου που έχω 19,2 απολυτήριο και όχι επιπλέον πτυχίο ΙΕΚ;
Αυτό ρωτάω.
Είναι αδικία να λαμβάνουν υπόψη τους και στην κατηγορία ΔΕ όπως και σε κάθε άλλη κατηγορία ,μοριοδότηση επιπέλον ομοειδών πτυχίων.
Ας κάνουν για παράδειγμα ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΙΕΚ .
Πως αλλιώς να στο πω ;
Δεν το δέχομαι ρε παιδί μου να ξέρω αγγλικά ,γαλλικά με πιστοποίηση , να έχω ecdl φυσικά όπως σχεδόν όλοι, ένα απολυτήριο 19,2 και να μου τρώει τη θέση μια άλλη που έχει πτυχιο ΙΕΚ και έρχεται και από τεχνικό λύκειο και όχι γενικό που προέρχομαι εγώ και με απολυτήριο 13,7 για να στο πω και κυριολεκτικά δηλαδή !!
Εσύ μπορεί να μην το βλέπεις ως αδικία αλλά εγώ το βλέπω, προφανώς έχουμε άλλη άποψη για το τι είναι αδικία ! .
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου.Δεν έχει νόημα να το συνεχίσουμε.
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ
 3. # 8
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
ΑΚΡΙΒΩΣ.
Διαφορετικά , δεν υπάρχει αξιοκρατία στο ΑΣΕΠ.
Αν θέλουν να κάνουν διαγωνισμούς με όμοιους υποψηφίους και όχι με ανόμοιους.
Αν εσύ είχε 20 απολυτήριο και εγώ 14 αλλά με πτυχίο ΙΕΚ από τεχνικό λύκειο ή νυχτερινό, θα ήθελες να σου φάω τη θέση αν σε όλα τα άλλα είχαμε τα ίδια προσόντα ;
Φαντάζομαι πως όχι .
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ
 3. # 9
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
Δηλαδή σύμφωνα με την άποψη του ΑΣΕΠ, τη δική σου και άλλων , είναι ότι επειδή μπορείτε να οδηγήσετε αυτοκίνητο ή μηχανάκι, αυτομάτως μπορείτε να οδηγήσετε και αεροπλάνο !
Δεν είμαστε καλά !
Και μου λες και αν ζω εδώ !
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ
 3. # 10
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
Έχω και μεταπτυχιακό .
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ
 3. # 11
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
ιοκάστη, δηλαδή εσύ είσαι απόφοιτος τεχνικού λυκείου και είσαι "πρακτικό μυαλό" και καταδέχεσαι να εργάζεσαι στο δημόσιο;;; Αλήθεια γιατί;;;; Αδικείς τον εαυτό σου ιοκάστη !!! Άσε, καταλάβαμε τί "μυαλό" είσαι ιοκάστη !! Και μόνο που τον ειρωνεύεσαι τον άνθρωπο για εμένα λέει πολλά περισσότερα !! Να έκανες μομφή κατά πχ κάποιων που έχουν κατακλέψει να σε παραδεχτούμε, αλλά φυσικά ως εκεί δεν φτάνει το δικό σου "πρακτικό μυαλό" ούτε φυσικά έχεις και τις απαραίτητες γνώσεις, πόσο δεν τον πισινό για να τα μάθεις όλα αυτά και φυσικά το τσαγανό για να τους ξεσκεπάσεις !! Αν είσαι εσύ δημόσιος υπάλληλος, πες μας ποιός/ά σε έβαλε ώστε να μην τον/την ψηφίσουμε !! Γιατί δεν σε κόβουμε να μπήκες με το "σπαθί" σου, πόσο δε με την αξία σου !!
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ
 3. # 12
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
Ιοκάστη, άσε τα γράφεις ΟΛΑ σε αυτό σου το σχόλιο προς τον άνεργο: " ΤΡΑΒΑ ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΙΕΚ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΒΑΣΕ 300 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΠΛΗΡΩΣΕ ΕΞΕΤΑΣΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ , ΤΡΑΒΑ ΜΑΘΕ 4 ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΙ ΕΛΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΙΣΟΤΗΤΑ " ! Το ποιός ειρωνεύεται φαίνεται πλέον ξεκάθαρα, οπότε άσε τα σάπια τώρα ιοκάστη ! Ο άνθρωπος απλώς ζητάει πληροφορίες και εσύ τον ειρωνεύεσαι.Όσο δε για το θέμα που ρωτάω εγώ, βλέπω πόσο "καλά" το ξέρει το "πρακτικό" "μυαλό" το δικό σου φυσικά και όλων όσων έχουν τελειώσει το τεχνικό λύκειο.Αλλά εσύ μην ανησυχείς καθόλου ! Αν δεν είσαι ήδη δημόσιος υπάλληλος ιοκάστη, σύντομα θα γίνεις, πίστεψέ με, γιατί όλος ο δημόσιος τομέας βρίθει περιπτώσεων δικών σου ! Αν ήσουν σε πεντάμηνο όπως λες, απορώ γιατί το δικό σου "πρακτικό μυαλό" καταδέχτηκε να πάει και μάλιστα να ρίξει τόσο χαμηλά το "επίπεδό" του, μα πάνω από όλα;;; "Το πρακτικό μυαλό" που ΕΣΥ και ΜΟΝΟ ΕΣΥ διαθέτεις (!!!!!) και να πάει σε ένα 5μηνο !!! Γιατί βρε ιοκάστη δεν πας στον δήμαρχο της πόλης σου, να τον γλύψεις και να κουνάς σημαιάκια και να χτυπάς παλαμάκια για πάρτυ του ώστε να σου δώσει σίγουρη θέση στο δημό της περιοχής σου;;; Από "πρακτικό" πάντως "μυαλό" ιοκάστη σκίζεις !!! Όσο δε για τα μόρια κοίταξε καλύτερα τις λίστες και δες πως και με 1200-1300 και άνω διορίζεσαι ιοκάστη ! Ανάλογα φυσικά και τους συμμετέχοντες κάθε φορά ! Και για να έχουμε και καλό ρώτημα που έκανες αλήθεια εσύ πεντάμηνο; Για να ξέρουμε δηλαδή να μην ψηφίσουμε το κόμμα της δικιάς σου περιοχής, καθώς βλέπουμε πως βγάζει "πρακτικά μυαλά" και πολύ "χρήσιμα' μα πάνω από όλα; "Εξυπηρετικά" ! Σου εύχομαι και σύντομα "προϊσταμένη" ! Μη σκας βρε ! Δυό-τρεις φορές να κάτσεις σε κάποιον από τους πολιτικούς, θα σου δώσουν θεσάρα, όχι απλή θέση !
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ
 3. # 13
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
και μια αντικειμενική απάντηση,αφού μιλάτε για κατηγορίες.Δε θα έπρεπε καν να υπάρχει πλέον κατηγορία ΔΕ!!Ούτε γι'αστείο στο δημόσιο!!Με τόσους πτυχιούχους και εξειδίκευση σε όλους τους τομείς εγώ θα απαιτούσα πτυχίο ακόμη και για καθαρίστριες!!Κατηγορία ΔΕ άμα θέλει να πάρει κάποιος στην επιχείρηση του,στο δημόσιο πρέπει να μπαίνουν αυτοί με τα περισσότερα προσόντα.Μάθαμε με τους αμόρφωτους δημοσίους υπαλήλους και μας φαίνεται λογικό να έχει κάποιος απλά απολυτήριο λυκείου!!Κατάργηση αυτής της κατηγορίας χθες!!Όλα τ'άλλα είναι ιστορίες...
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ
 3. # 14
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
Άνεργε σε παρακαλώ άλλαξε το όνομα σου και διάλεξε άλλο "nickname" να σε χαρακτηρίζει γιατί έτσι θα συνεχίσεις να είσαι αν αυτοπροσδιορίζεσαι έτσι. Σκέψου ότι όλοι εδώ μέσα σε αποκαλούν "άνεργο" και εσύ έχεις δώσεις αυτό το δικαίωμα. Σε παρακαλώ μη βάζεις ταμπέλες στον ίδιο σου τον εαυτό.
Ευχαριστώ.
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ
 3. # 15
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
Ευχαριστώ πολύ btynpo.
Με βοήθησες ουσιαστικά.
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ
 3. # 16
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
Χάρις είναι τιμή μου να είμαι άνεργος 48 ετών με τρια παιδιά και μορφωμένος με απολυτήριο και πτυχία για να σας λυσω και την απορία,Γενικού λυκείου με Βαθμό 19,2 , πτυχίο ΑΤΕΙ,πτυχίο ΑΕΙ και Μεταπτυχιακό !

Η ντροπή δεν είναι δική μου αλλά του κράτους που έχουμε.

Του την αφιερώνω !

Εγώ είμαι και εισοδηματίας άρα .εχω για να ζήσω αν και με εισόδημα μειωμένο από το 2010 κατά 70% λόγο κρίσης .

Άλλοι έχουν μεγαλύτερο πρόβλημα από μένα.Εγώ απλά προσπαθώ να βρω δουλειά και είναι αδύνατον.Έχουμε και μια αξιοπρέπεια στο κάτω κάτω.
Οποιος κοροϊδεύει, κοροίδεύει τα μούτρα του.
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ
 3. # 17
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
Οι περισσότεροι μιλάνε εκ του ασφαλούς,η κυρία Ιοκάστη προφανώς γιατί έχει απολυτήριο ΙΕΚ και δεν τη συμφέρει όσα λέω αλλά εγώ τα λέω γιατι πιστεύω ότι υπάρχει αδικία.
Το ΑΣΕΠ αν θέλει ας κάνει κατηγορία και ΙΕΚ.
Δεν είναι δίκαιο να συμμετέχει κανείς σε κατηγορία ΔΕ και να έρχεται η άλλη να γραπώνει τη θέση επειδή έχει κάνει ΙΕΚ.
Το ίδιο και στις κατηγορίες ΤΕ και ΠΕ.
Εγώ γιατί να παίρνω μέρος στην κατηγορία ΤΕ μαζί με άλλους 5000 και επειδή έχω μεταπτυχιακό να τους πετάξω ; Δεν είναι ουτε αυτο δίκαιο.
Αν θέλουν λοιπόν, πρέπει να ανοίξουν και άλλες κατηγορίες.
ΔΕ για πτυχία και ΙΕΚ,
ΤΕ και ΠΕ με μεταπτυχιακό
ΤΕ και ΠΕ χωρίς μεταπτυχιακό , κλπ.

ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ.
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ
 3. # 18
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
Η κυρία Ιοκάστη για παράδειγμα , να έπαιρνε μέρος σε διαγωνισμό μόνο για όσους έχουν απολυτήριο ΙΕΚ και όχι ΔΕ κατηγορία.
Έχουν βολευτεί όλοι, έχουν τα μέσα τους και έχουμε μείνει εκτός άνθρωποι με τρομερή εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα ,μορφωμένοι και μεγάλοι σε ηλικία. Και μπαίνουν κάτι σαχλοκούδουνα άντρες και γυναίκες παντού,ακόμα και τη περίοδο της κρίσης επειδή έχουν στον Ήλιο μοίρα ενώ εμείς όχι .
Δυστυχώς πέσαμε στη κρίση και κάθε ενασχόληση με ιδιωτικό τομέα πλην του μισθωτού (όχι του εργοδοτικού) είναι ασύμφορη αλλιώς θα είχα δική μου δουλειά και πάλι ως αυτοαπασχολούμενος αλλά πάντα υπάρχουν λύσεις.Θα μου πεις και ο ιδιωτικός τομέας στην Ελλάδα εκτός από κάτι μεγαλοστελέχη ,πληρώνεται με ψίχουλα αλλά σιγουρα καλύτερα από τα 480 ευρώ των πενταμήνων και των εξαργυρώσεων των ψυχών των ανέργων με μπουρδες προγράμματα τύπου "πεντάμηνα" ,"vouchers" ,άλλα "επιδοτούμενα" κλπ .
Δεν υπάρχουν δουλειές στο κράτος ή στον ιδιωτικό τομέα και κοροϊδεύουν τους ανέργους με αλλότρια μεν αλλά παρεμφερή προγράμματα.

ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ Ή ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ με υποκατάστημα στην Ελλάδα και γίνομαι ανταγωνιστικός σε χρόνο "Dt" !
Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά .
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ
 3. # 19
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
Άνεργε ένα σου λέω: μην ακούς τί λέει η ιοκάστη και η κάθε ιοκάστη.Αυτή είναι βολεμένη, μην σου πω δεν θα μπει ή δεν έχει μπει καν στον κόπο να κάνει ποτέ τα χαρτιά της.Αυτή θα πάει να γλύψει το δήμαρχο της περιοχής της και θα τη "χώσει" σε κάποια θεσάρα με τη "σταματάρα" που έχει και με το γεγονός πως ειρωνεύεται, οπότε άστην να είναι εκεί που είνια.Η καλύτερη λύση για σένα και για όλους μας εννοείται είναι η ψήφος, μην το ξεχνάς αυτό.Μην περιμένεις να στα χαρίσουν, καθώς βλέπεις τί "ποιότητα" υπάρχει τύπου ιοκάστης που βολεύεται με ειρωνείες.Και εγώ δεν θα σε συμβουλέψω να αλλάξεις το νικ σου.Εσύ το επέλεξες και καλά έκανες και το επέλεξες, άλλωστε είμαστε όλοι άνεργοι 28% φτάσαμε ! Άντε, σε λίγο καιρό και στο 35% ! Αλλά δεν μας είπε η ιοκάστη σε ποιόν δήμο έκανε το πεντάμηνό της, ώστε να δούμε ποιός είναι ο δήμαρχος, αλλά και ποιά παράταξη στηρίζει.Δεν τολμάει να αναφέρει φυσικά, καθώς την πήραμε είδηση πού ανήκει ! Το πολύ-πολύ να πει κανένα ψέμα !
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ
 3. # 20
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
Χωρίς να θέλω να "κοντράρω " την άποψη σου και καθαρά σαν προσωπική μου άποψη θα σου δώσω ενα παράδειγμα . Εχεις επιχείρηση και ζητάς υπαλ . γραφείου --> κάνουν αίτηση δυο άτομα , ενας ΔΕ απο επαλ πληροφορικής και ενας ΤΕ πληροφορικής , ποιον θα πάρεις ?


Καλημέρα. Θεωρώ άστοχη την προσέγγιση. Θα τους δοκίμαζα. Αν αυτός από ΔΕ είναι άσσος και τζιμάνι (ξέρω τέτοια άτομα προγραμματιστές που έχουν αγάπη για το αντικείμενο), και ο άλλος από ΤΕΙ στόκος ή «τουρίστας» του «5» φυσικά και υπερτερεί ο πρώτος. Αν ομιλούμε βέβαια για σωστό επιχειρηματία... Στο Δημόσιο φυσικά θα είχε προτεραιότητα ο δεύτερος εξ ου και το χάλι των τελευταίων δεκαετιών.
Καλή συνέχεια.
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ
 3. # 21
 • Σελίδα :
 • 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.