ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ

 1. ελενη
 2. Sherlock Holmes
 3. ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ & ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ
 4. Παρασκευή, 29 Αυγούστου 2014
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ. ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΩΡΟΜΙΣΘΙΑ. ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ. ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΕΙΡΑ ΨΕΜΑΤΑ. ΤΩΡΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2012. ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΤΟ 2013. ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ? ΘΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥΣ. ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ 40 ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ...ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
Ελένη ,δεν είσαι η μόνη κοπέλα μου με αυτό το πρόβλημα.Δυστυχώς σε ένα κράτος πελατειακό τόσα χρόνια ,τώρα αρχίζει απλά και ξεκαθαρίζει η κατάσταση για το "λάθος" που υπέπεσαν οι πολίτες και οι πολιτικοί που ψηφίζαμε τα προηγούμενα χρόνια.
Τώρα ξεδιπλώνεται το "ΛΑΘΟΣ" και ξέρεις γιατί ; Γιατί η κρίση έφερε γκρίνια και οικονομική δυσχέρεια και έτσι τώρα που η κρίση επηρέασε σε βάθος τα πορτοφόλια μας ,τις ζωές μας και τις οικογένειες μας ,απλά διαπιστώνουμε όλοι ότι η πελατειακή σχέση της ψήφου ήταν ένα μεγάλο ΛΑΘΟΣ.
Υπομονή ,είμαστε στην ίδια κατάσταση,εγώ μάλιστα μια μέρα που θα βάφαμε και το γραφείο μου , "τα πήρα στο κρανίο" και έβγαλα διά παντός όλα τα πτυχία που στόλιζαν δυο κάθετους τοίχους, τα έβαλα στη ντουλάπα και εκεί θα μείνουν μέχρι να τα πετάξουν τα παιδιά μου ή να τα κάνουν ότι θέλουν μετά θάνατον !
Η γυναίκα μου έκπληκτη παρακολουθούσε μέχρι που και εκείνη σταδιακά έβγαλε τα δικά της από το δικό της γραφείο και τα έβαλε και εκείνη μετά από κανένα τετράμηνο,στη ντουλάπα της. Κρίμα τα λεφτά που είχαμε δώσει για τις κορνίζες.
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ & ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ
 3. # 1
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
Ανεργε προσωπικά πιστεύω τα πτυχία δεν τα παίρνεις για τους τοίχους .....τα παίρνεις για να ανοίξει το μυαλό σου να έχεις ενα επίπεδο σαν άνθρωπος και να αποκτήσεις ενα τροπο ζωής που σε εκφράζει ......τωρα το κρέμασα τα "πτυχία" μου δείχνει οτι κατα κύριο λογο υπάρχει η σκεψη οτι εχω πτυχία και ΠΡΕΠΕΙ να μου δώσουν κατι ....οχι φίλε δεν ειναι ετσι χιλιάδες ειναι πτυχιούχοι και άνεργοι και άφραγκοι "οχι όπως εσυ που είσαι εισοδηματίας απο οτι έγραψες σε προηγούμενο post .......;) ;) ;)
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ & ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ
 3. # 2
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
Ελένη μια ερώτηση , σε ΑΣΕΠ εκπαιδευτικων τα προηγούμενα χρόνια έδωσες ? Πέρασες ? Δεν εχω καταλαβει το σκηνικό που παίζει με τους εκπαιδευτικους .....Να κάνουν διαγωνισμό και οποιος περάσει να διοριστεί γιατι να τους καλούν (αναπληρωτές , ενισχυτική ,ωρομίσθιοι κτλ )? Σε ποιο αλλο επάγγελμα γίνετε αυτό ?Παντα φιλικά
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ & ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ
 3. # 3
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
Aris, δεν επιτρέπω σε κανέναν συμπεριλαμβανομένου και εσένα , να υποβαθμίζει την απόκτηση πτυχίων και να τα ανεβάζει,να τα κατεβάζει ή να τα αποθηκεύει ,ανεξάρτητα αν η οικονομική μου κατάσταση είναι χειρότερη ή καλύτερη από σένα ή από άλλους.
Τα πτυχία αποκτήθηκαν με κόπο , διάβασμα και ξενύχτια και οι γονείς μας, πλήρωναν για να σπουδάσουμε.Επομένως ασφαλώς και πρέπει να μου δώσουν κάτι και όχι ψίχουλα αλλά απόσβεση και αναφέρομαι στο εκπαιδευτικό κομάτι και αυτό της κατάρτισης και όχι το κομάτι της κοινωνικής μόρφωσης που ευτυχώς και σε αυτό τόσο εγώ όσο και η σύζυγος μου, έχουμε επίσης επάρκεια.
Δεν παίρνεις πτυχίο ή πτυχία για να κάνεις τη πλάκα σου ούτε γιατί το θέλει η μαμά σου και ο μπαμπάς σου.Αγαπάς την επιστήμη που διαλέγεις και προχωρείς,είναι επιλογή του κάθε ενός.
Το αν τα κατέβασα από τον τοίχο και τα αποθήκευσα στο ντουλάπι μου, αφορά εμένα και όχι εσένα ούτε κανέναν.Αν τα ξανακρεμάσω στο τοίχο μου πάλι δεν είναι πρόβλημα κανενός αλλά δικό μου γιατί εγώ θα τα βλέπω ή δεν θα τα βλέπω.
Η πράξη μου να τα αποθηκεύσω, δείχνει μια τεράστια απογοήτευση.
Δεν θέλω να τα βλέπω γιατί μερικές φορές θεωρώ ότι έχασα τον πολύτιμο ζωϊκό και ζωτικό χρόνο μου.
Οι γνώσεις μένουν είτε τα πτυχία είναι κρεμασμένα είτε όχι.
Γι αυτό και η αντίθεση μου σε κάθε είδος προγραμμάτων κατάρτισης και vouchers από τον ΟΑΕΔ.
Είμαι, είμαστε κατηρτισμένοι ,το μόνο που μένει είναι να πάρουμε και ντοκτορά !
Η μόνιμη εργασία είναι το θέμα ούτε τα πεντάμηνα ούτε τα vouchers και ξαναγράφω ότι οι άνεργοι θέλουν εργασία όχι για πέντε μήνες και μετά να χάνουν και το δελτίο ανεργίας που ξεκινάει από το μηδέν αλλά θέλουν να είναι χρήσιμοι στον εαυτό τους, στις οικογένεις τους και στους γύρω τους και όχι μόνο χρήσιμοι.

Μπορείς να διαβάσεις το σχόλιο μου στο θέμα-ερώτηση "κοινωνικός τουρισμός ΟΑΕΔ"


Άνεργος
Online
Πέμπτη, Αύγουστος 28 2014, 10:58 PM - #permalink
Επεξεργασία Διαγραφή
0
Έχετε χάσει τη μπάλα όλοι ή σας έχουν κοιμήσει !
Αν έχει λεφτά να πληρώνεις εισφορές, έχεις και δουλειά και άρα έχεις και κομπόδεμα για διακοπές.
Δεν είσαι άνεργος για να πας διακοπές.
Πας κοινωνικό τουρισμο με τον ΟΓΑ και όχι με τον ΟΑΕΔ.
Καταλάβατε φίλοι μου ;
Κονδύλια για πέταμα και για άλλοτριο σκοπό επειδή η κεντρική εξουσία τους έχει διατάξει να κάνουν παροχές σε ανέργους για να δουλεύει και η κυρά Άννα από τον Πειραιά που έχει ανοίξει ξενοδοχείο στη Μύκονο.
Αυτό γίνεται.
Ο ΑΝΕΡΓΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑ.ΟΥΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕΣΩ ΟΑΕΔ ΟΥΤΕ VOUCHERS,ΟΥΤΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΠΕΝΤΑΜΗΝΑ ΟΥΤΕ ΔΙΜΗΝΑ ΟΥΤΕ ΕΞΑΜΗΝΑ ΚΑΙ ΟΧΤΑΜΗΝΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ VOUCHERS .
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ .
Ο ΑΝΕΡΓΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ,ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΞΑΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.
ΧΕΣΤΗΚΑ ΑΝ ΘΑ ΠΑΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΥΡΩ.
ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΝΟ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ .
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ & ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ
 3. # 4
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
Δεν το χωράει στο μυαλό μου το "σταθερή εργασία" φιλε , δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς ....δεν υπάρχει πουθενά αυτο παρα μονο στην ΠασοκοΕλλαδα του 80' .Είσαι μορφωμένος με τρόπους παιδεία κτλ μου λες και δεν επιτρέπεις να σου πουν τίποτα γιατι σου χρωστάνε τους κόπους σου ???Ποιος σου χρωστάει? Το Ελληνικό δημόσιο να σε διορίσει γιατι ετσι απλα εχεις πτυχία (δεν ειναι τίποτα πλέον πτυχίο και μεταπτυχιακό ) . Θέλω απλα να μου πεις πως θα εχεις σταθερή εργασία(ποια εταιρία σου έδωσε ποτε σταθερή εργασία ) ....οχι 8μηνα οχι 5μηνα κτλ ....το voucher δεν στο βάζω γιατι εαν εχεις πτυχία πιστεύω ξερεις τη ειναι πρακτική και απόκτηση εμπειρίας στον τομέα σου
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ & ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ
 3. # 5
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
Καμία εταιρία αλλά όταν βλέπεις φελλούς να έχουν πιάσει θέσεις τότε γίνεσαι ακόμα περισσότερο έξαλλος.Έχεις δίκαιο για το θέμα της εργασίας αλλά δεν μπορεί να περιμένει ένας άνεργος μια δουλειά και να του λένε για πέντε μήνες ή δέκα μήνες.Αυτό λέω.
Ασφαλώς και θα εργαστεί κάποιος και για ένα μήνα όπως το αστείο που είδα τελευταία για κάτι θέσεις στο δημοτικό βρεφοκομείο που είναι για δύο μήνες,η πρώτη προκήρυξη όχι αυτή που βγήκε εχθές.Σου αναφέρω τι θα έπρεπε να συμβαίνει.Χωρίς μέσο και σταθερή εργασία,γιατί όχι ; Άλλο τι ισχύει.Και δυστυχώς το ίδιο ισχύει και στον ιδιωτικό φορέα που επισης δυστυχώς ακολουθεί στην Ελλάδα τον δημόσιο τομέα.Να σου πω για μέσα σε εταιρίες, στο φυσικό αέριο Αττικής, στο πρώην AlexPak πριν πτωχεύσει όταν τα τηλέφωνα ήταν ασταμάτητα από το 2003 - 2010 ; Μιλάς με άνθρωπο που επί 20 χρόνια είχα δυο δικές μου εταιρίες μεχρι το 2005.Μιλάς με άνθρωπο που έχει εργαστεί σε μεγάλες εταιρίες στην Ελλάδα και σε μία πολυεθνική,μιλάς με άνθρωπο που πλησιάζει τα 50 αγαπητέ φίλε(σε τρία χρόνια).
Ξέρω απολύτως τι συμβαίνει,απολύτως και δεν σου λέω ότι έχεις άδικο.Δίκαιο έχεις αλλά αυτό που παράλληλα λέω είναι ότι δεν πρέπει να συμβαίνουν όλα αυτά άσχετο αν συμβαίνουν.
Η κοπέλα είναι φιλόλογος, ο άλλος είναι γιατρός, ο άλλος μαθηματικός και πάει λέγοντας και όλοι έχουν πασχίσει στη ζωή τους, έχουμε διαβάσει ώρες ατελείωτες , έχουμε επάρκεια,έχουμε και γω δεν ξέρω τι και είναι λυπηρό να συμβαίνουν όλα αυτά.
Όταν εργαζομουν κάποτε στο ALEX PAK και έπαιρνα 1280 καθαρά το μήνα στο τμήμα εισαγωγών, ξέρεις τι έγινε ; Ο διευθυντής του τμήματος έπαιρνε 8000 το μήνα γιατί ήταν συγγενής του Δ.Σ. και όταν ζήτησα αύξηση, ξέρεις τι έγινε ; Μου είπαν ότι το budget δεν επιτρέπει αυξήσεις ! Αυτά πριν 10 χρόνια .
Γι αυτό πτώχευσε ,γι αυτό απο τότε είχε πτωχεύσει στην ουσία και την κρατούσε την εταιρία η τράπεζα Πειραιώς με δανεισμό.
Ας μην αναθεματίζουνε τι λέμε οι χρήστες,ξέρουμε πολύ καλά τι λέμε και τι γράφουμε όπως και για τα παραμάγαζα του ΟΑΕΔ και πολλά άλλα που είναι άσχετα με το θέμα και την ερώτηση της Ελένης.
Φελλοί παντού και πάντα .Στην Πασοκοελλάδα του 1980 όπως λες και στην Νεοδημοκρατοελλάδα του 1990 και του 2004 και στην Ξανά-Πασοκοελλάδα του 1990 τέλη με αρχές του 2004,εκσυγχρονιστική υποτίθεται αυτή τη φορά και σήμερα με τη κρίση και χθές (πριν 5 χρόνια) που άρχισε η κρίση ,ΟΛΟ ΦΕΛΛΟΙ.
Από τους δέκα υπαλλήλους στο Δημόσιο ,ο ένας εργάζεται πυρετοδώς,οι άλλοι το "ξύνουν" όλη μέρα,παντού με υπαλλήλους "ζόμπι" των διμήνων, των πενταμήνων, των επιδοτούμενων, των συμβασιούχων που μετά ήθελαν να γίνουν μόνιμοι.Σε όλες τις θέσεις και σε ολους τους οργανισμούς του Δημοσίου,είτε είναι Ν.Π.Δ.Δ. είτε Ν.Π.Ι.Δ.
Τους βλέπεις, τους καμαρώνεις παντού.Τι να σου κάνει μια ανάπηρη χώρα με ανάπηρους πολιτικούς και με πολίτες που δεν έχουν μία και περιμένουν να πιαστούν από ένα πεντάμηνο , από κάπου για να εργαστούν.
Οι νέοι ,ανύπαντροι ή αυτοί που δεν έχουν τρία ή περισσότερα παιδιά,έχουν ήδη φύγει και δεν πρόκειται να επιστρέψουν στο σύνολο τους.
Όλο το δυναμικό της χώρας έχει φύγει για άλλες πολιτείες .....και καλά έχει κάνει και το παρουσιάζουν στα κανάλια σαν το 1950 και 1960 που οι Έλληνες μετανάστευαν αλλά σε πληροφορώ ότι κάνουν πάρτυ στα αεροδρόμια και χαίρονται και φεύγουν με πολύ χαρά από τούτη εδώ τη χώρα.
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ & ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ
 3. # 6
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
Δηλαδή να πούμε "ευχαριστώ" στον ΟΑΕΔ και στη κυβέρνηση για τις υπηρεσίες που προσφέρουν στους ανέργους της χώρας.
Σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ !
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ & ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ
 3. # 7
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
Βαπτίσαμε το voucher, "κατάρτιση" ανέργων και όλοι τρέχουν να καταρτιστούν και χαίρονται !
Είναι ντροπή και να το λέμε και να χαίρονται κάποιοι ! Ντροπή !
Εξαγορά συνειδήσεων καλείται αυτό , όχι voucher εργασίας !
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ & ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ
 3. # 8
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
Μου αρέσει που το θέμα είναι για τους αναπληρωτές ! Άνεργε, αν δεν βρίσκεις δουλειά, έχεις σκεφτεί να κάνεις τη δική σου ή να κοιτάξεις να βρεις εργασία στο εξωτερικό στην ειδικότητά σου αντί να περιμένεις τους πολιτικούς που βολεύουν τα παιδάκια τους πότε θα τους έρθει η όρεξη (δλδ ποτέ) να σε διορίσουν πουθενά; Και τί ειδικότητά έχεις αλήθεια και δεν βρίσκεις δουλειά; Η ίδια ερώτηση πάει και στον άρη.
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ & ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ
 3. # 9
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
πέρα από τα τελευταία που γράφεις άνεργε και κάπως το σώζεις,από τα προηγούμενα που διάβασα και εγώ να πρόσφερα θέσεις εργασίας,δε θα σε έπαιρνα με την καμία.Καταλαβαίνω ότι έχεις απογοητευτεί σ'αυτή την ηλικία,αλλά κόψε και κάτι,δεν είσαι ο μόνος με προσόντα,αν είσουν,θα βολευόσουν.
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ & ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ
 3. # 10
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
btynpo εγω έκανα δικη δουλεια και το παλεύω οσο μπορώ αλλα δεν σνομπάρω τα προγράμματα , σε ενα απο αυτα βρήκα τον συνεταίρο μου και ειχα μια ιδεα που μπορεί να αποδώσει .....
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ & ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ
 3. # 11
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
Άλλο σε ρώτησα άρη.Τί ειδικότητα έχεις δεν μας είπες και δεν μπορείς να βρεις εργασία.
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ & ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ
 3. # 12
 • Σελίδα :
 • 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.