ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ

  1. paride
  2. Sherlock Holmes
  3. ΔΙΑΦΟΡΑ
  4. Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2014
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΟΓΑ ΑΠΕΒΙΩΣΕ 24/08/14 ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ?ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ ΠΟΥ Η 1Η ΛΗΓΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ?
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
Αποδεκτή απάντηση
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
καλησπερα.

Πρωτη κινηση,επισκεψη στην δου του απεβιωσαντα και δηλωση θανατου στο μητρωο.Ταυτοχρονα υποβαλλετε και ενα κενο Ε9 με αιτιολογια "θανατος υποχρεου",οποτε ετσι δεν εχει υποχρεωση πληρωμης ενφια ο απεβιωσαντας.(Του χρονου στις φορολογικες δηλωσεις,θα του υποβαλλετε χειρογραφα και το Ε1 με τα εισοδηματα που ειχε μεσα στο 2014 πριν απεβιωσει).

δευτερον,η ακινητη περιουσια που διαγραφηκε λογω θανατου,εχουν υποχρεωση εντος 4 μηνων οι φυσικοι κληρονομοι ή αν υπηρχε διαθηκη,οι πλησιεστεροι συγγενεις,να αποδεχτουν ή οχι την περιουσια του απεβιωσαντα και αν την αποδεχτουν,να υποβαλλουν νεα Ε9 2014 εντος 30ημερων απο την αποδοχη της περιουσιας με τα αναλογουντα ποσοστα στην περιουσια.Ο ενφια 2014 θα επιμεριστει στα νεους υποχρεους απο τα νεα Ε9 και θα επιβληθει αναδρομικα οταν υποβληθουν τα νεα Ε9.

εφοσον υποβληθει ε9 λογω θανατου,θα διαγραφει ο ενφια του απεβιωσαντα οποτε δεν υπαρχει θεμα με την πρωτη δοση της 30η σεπτεμβρη.
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
  1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
  2. ΔΙΑΦΟΡΑ
  3. # Permalink


There are replies in this post but you are not allowed to view the replies from this post.