ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ

  1. Μέλπω
  2. ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ & ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ
  3. Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2013
Καλημέρα. Σε σχέση με τις προσλήψεις στα ΕΛΤΑ για τη θέση ΔΕ εσωτερικής εκμετάλευσης τι προυπηρεσία μετράται σαν μόρια?? υπαλληλος γραφείου ή κάτι άλλο?? τι ακριβώς κάνει στα ΕΛΤΑ ο εσωτερικής εκμετάλευσης?
Ευχαριστώ
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
Σαν προϋπηρεσία δέχονται τα χρόνια που έχεις δουλέψει ως υπάλληλος γραφείου με ανώτερους μήνες τους 60 και μόρια 420 συνολικά.
Τώρα σαν ΔΕ εσωτερικής εκμετάλλευσης μπορώ να σου απαντήσω ποιες είναι οι αρμοδιότητες της ειδικότητας αυτής μόνο για το Κέντρο διαλογής Αττικής που έχω δουλέψει σε αυτό ένα 8μηνο (φαντάζομαι βέβαια ότι κάτι ανάλογο θα είναι και στα καταστήματα των ΕΛΤΑ). Δουλεύεις σε διάφορα πόστα όπως: αποσφράγιση, σφραγιστήριο, μηχανές, βίντεο, ταξινόμηση, συστημένα, δέματα...Γενικά σαν δουλειά είναι να ταξινομείς τα γράμματα και τα έντυπα είτε με χειρωνακτικό τρόπο είτε με τις μηχανές που έχουν τα ΕΛΤΑ. Να φανταστείς οτι ο χώρος εκεί είναι σαν ένα εργοστάσιο που έρχονται χιλιάδες γράμματα και περνούν απο τα χέρια σου και καταλήγουν στο τέλος ταξινομημένα στους ταχυδρομικούς κώδικες ανα περιοχή. Στα καταστήματα νομίζω οτι υπάρχει πάλι η ταξινόμηση των γραμμάτων καθώς βέβαια και η εργασία στο ταμείο.Ελπίζω να σε βοήθησα λίγο.
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
  1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
  2. ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ & ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ
  3. # 1
  • Σελίδα :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.