ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ

  1. Δημήτρης
  2. ΔΙΑΦΟΡΑ
  3. Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2015
Παντρεύτηκαμε τον Αύγουστο του 2014 και στη συνέχεια φύγαμε για διακοπές και έπειτα για το εξωτερικό όπου κατοικούμε. Εκ των υστέρων διάβασα ότι οι εφορίες υποβάλλουν πρόστιμο 100 ευρώ για δήλωση γάμου αφού περάσουν 10 μέρες από την τέλεση του. Ισχύει αυτό? Θα κατέβουμε το πάσχα Ελλάδα και θέλουμε να δηλώσουμε τις αλλαγές στο μητρώο. Ευχαριστώ.
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
Ο φορολογούμενος, φυσικό ή νομικό πρόσωπο ή νομική οντότητα, υποχρεούται να ενημερώνει εγγράφως τη Φορολογική Διοίκηση εντός δέκα (10) ημερών για μεταβολές στην επωνυμία, το διακριτικό τίτλο, τη διεύθυνση κατοικίας ή τη διεύθυνση των επαγγελματικών εγκαταστάσεων, την έδρα, το αντικείμενο της δραστηριότητας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καθώς και τις λοιπές πληροφορίες που παρασχέθηκαν κατά το χρόνο της εγγραφής. Ο φορολογούμενος δεν μπορεί να επικαλείται έναντι της Φορολογικής Διοίκησης τις μεταβολές του προηγούμενου εδαφίου, μέχρι το χρόνο ενημέρωσής της. Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα καθορίζονται ο τρόπος ενημέρωσης και οι λεπτομέρειες εφαρμογής της παρούσας παραγράφου.
5. Σε περίπτωση που ο φορολογούμενος ή ο υπόχρεος, του άρθρου αυτού, παραλείψει να εγγραφεί, σύμφωνα με τις προηγούμενες παραγράφους δεν απαλλάσσεται από την υποχρέωση καταβολής και παρακράτησης των φόρων και από τις λοιπές φορολογικές υποχρεώσεις.

Βέβαια είχαν ανακοινώσει και αυτό το οποιο δεν ξερω εαν ψηφιστικε τελικα http://news247.gr/eidiseis/oikonomia/forologia/aytomata-h-dhlwsh-toy-gamoy-sthn-eforia.2773286.html
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
  1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
  2. ΔΙΑΦΟΡΑ
  3. # 1
  • Σελίδα :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!