ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ

 1. Ηλίας
 2. ΔΙΑΦΟΡΑ
 3. Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2015
... δεν κάνω αντιπολίτευση (μιας και τους ψήφισα), όμως δεν μπορείς να πανηγυρίζεις για το μπάχαλο που έχει δημιουργήσει γύρω σου και το οποίο συνεχίζεται ακόμα και σήμερα με την ηλεκτρονική υποβολή ενστάσεων.

Δεν μπορεί μια αριστερή κυβέρνηση να χειροκροτά την ταλαιπωρία στην οποία υποβάλει τους ανέργους αυτής της χώρας που στο κάτω-κάτω οι περισσότεροι, μάλλον θα την έχουν ψηφίσει κιόλας.

Μετά τους πανηγυρισμούς για την έκδοση των αποτελεσμάτων(!), σειρά παίρνει σήμερα η υποβολή ενστάσεων επί των προσωρινών αποτελεσμάτων, μέσω της διαδικτυακής πύλης του ΟΑΕΔ.

Σε μια οποιαδήποτε χώρα της Ευρώπης αυτό θα ήταν μια διαδικασία ρουτίνας που θα κρατούσε λίγο περισσότερο από 10'.

Εδώ όμως ακόμα και τα εύκολα είναι ένα ζήτημα που σε κάνει να αναρωτιέσαι αν όλο αυτό που συμβαίνει στη σχέση κράτους-πολίτη είναι προϊόν ανικανότητας ή έλλειψης τεχνολογικών μέσων ή το κάνουν επίτηδες εξυπηρετώντας πολιτικές σκοπιμότητες ή όλα μαζί λίγο-πολύ.

Όταν δεν είσαι ξεκάθαρος ο πολίτης μπορεί να ασπαστεί οποιοδήποτε σενάριο συνωμοσίας εναντίον του και να βρεθείς ξαφνικά σε χρόνο ρεκόρ μάλιστα από το 35 στο 3% (ξανά).

Δεν φτάνει η καλή θέληση αν δεν είσαι ειλικρινής απέναντι σε αυτούς που σε πιστέψανε.
Τέτοια "βαφτήσια" έκαναν και οι προηγούμενοι και σήμερα είναι αντιπολίτευση.

Με λίγα λόγια φτιάξτε αυτό το ρημάδι το ιστότοπο του ΟΑΕΔ να εξυπηρετεί χωρίς ταλαιπωρία την κατάθεση ενστάσεων, αρκετή ταλαιπωρία τράβηξε ο κόσμος όλο αυτό τον καιρό.

Μην διαβάσω τίποτα δικαιολογίες τύπου μεγάλος όγκος επισκεπτών και δεδομένων γιατί το TAXISNET εξυπηρετεί 20πλάσιο όγκος επισκεπτών και δεδομένων κάθε μέρα σε σχέση με τον ΟΑΕΔ.
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
Αδερφέ μου μην τα ρίχνεις όλα στο κράτος,αλλά και στους ανέργους βρε σύ.Είδα χτές το post των δικαιολογιτικών στο facebook που ανακοίνωσε τα αποτελεσματα του προγράμματος,και έβλεπα απο κάτω κάτι σχόλια,που πραγματικά σε κάνουν να αναρωτιέσαι.ΠΧ. Ένας έγγραφε σχόλιο ''Αν λέει επιτυχών σημαίνει πως με έχουν επιλέξει?'':D Κάποιοι άλλοι ''Που γράφει ότι με έχουν επιλέξει?'' άλλος ''Εμένα γράφεί επιτυχών ΥΕ γενικών καθηκόντων,τι θα κάνω δηλαδή?'' .Και μετά σου λέει αυτή θέλουν να δουλέψουν και όλας.:p και παραπονιούνται και ότι το κράτος φταίει.Μην θεωρείτε πως το κράτος είναι ποίο έξυπνο απο εσάς,γιατί εσείς είσται το κράτος.

ΥΓ.10 Απο αυτόύς αν μπούν στο σύστημα,θα τα διαλύσουν ολα.Υπομονή:)
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. ΔΙΑΦΟΡΑ
 3. # 1
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
Οι πολίτες δεν έχουν όλοι το ίδιο μορφωτικό επίπεδο, άλλωστε για αυτό κάποιοι προορίζονται για κάποιες θέσεις και κάποιοι άλλοι για άλλες.
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. ΔΙΑΦΟΡΑ
 3. # 2
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
1
Votes
Undo
Δεν διαφωνώ.Αλλά μην τα βάζουμε με το κράτος,για πράγματα που εμέις δημιουργούμε.;)
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. ΔΙΑΦΟΡΑ
 3. # 3
 • Σελίδα :
 • 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.