ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ

 1. ntina
 2. Sherlock Holmes The Voice
 3. ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ & ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ
 4. Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ??? ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΓΙΝΟΤΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΙΤΗΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ?????
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ & ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ
 3. # 1
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
κωνσταντινα
για να κανεις αιτηση κοινωφελους πρεπει πρωτα να παρεις απο τον τοπικο οαεδ της πολης που μενεις, ενα χαρτι (το χαρτι αυτο γραφει με κεφαλαια το εξης: "ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ";) που σου δινει την "ονομασια χρηστη" , "συνθηματικο" και κλειδαριθμο.
με αυτο το χαρτι το οποιο σου το βγαζουν κατευθειαν (πρεπει να εχεις ταυτοτητα και καρτα ανεργιας μαζι) πηγαινεις μετα στο site του οαεδ πληκτρολογεις τα παραπανω στοιχεια (ονομασια χρηστη και συνθηματικο) και ανοιγουν κατευθειαν οι ηλεκτρονικες υπηρεσιες του οαεδ.
μετα θα δεις στο παραθυρο του οαεδ στα δεξια καποιες ηλεκτρονικες παροχες (π.χ. αιτηση κοινωφελους εργασιας, εκδοση δικαιολογητικου κλπ) πηγαινεις σε οποιο σε ενδιαφερει κλικαρεις και ανοιγει κατευθειαν η εφαρμογη δινεις τα στοιχεια σου προσεκτικα και χωρις βιασυνη και στο τελος της αιτησης σου λεει εαν ολα συμπληρωθηκαν σωστα, και σου βγαζει αριθμο πρωτοκολλου (αυτον τον αριθμο τον σημειωνεις ή βγαζεις αντιγραφο με εκτυπωτη ετσι ωστε να βρεις μετα κατευθειαν και ευκολα στο πινακα επιτυχοντων την αιτηση σου ή τον λογο που απορριφθηκε).
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ & ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ
 3. # 2
 • Σελίδα :
 • 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.