ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ

 1. ελενη
 2. Sherlock Holmes
 3. ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ & ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ
 4. Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2013
καλησπερα
λυπαμαι πολυ για τη συμπεριφορα του κυριου που με αποκαλεσε λινατσα επειδη ειπα οτι πρεπει να κανουμε το σταυρο μας για τα 490 ευρω. αν εσενα σου φαινονται λιγα τοτε βλεπεις ονειρα. ουτε ειμαι κανενα κοριτσακι. ειμαι 40 ετων με ενα παιδι, εχω να δουλεψω απο το 2006. ειναι δυνατον να μην κανω χαρα που θα προσφερω εστω και λιγα στην οικογενεια μου? ειναι το τελευταιο μηνυμα στην ιστοσελιδα. λυπαμαι για το επιπεδο τετοιων ανδρων.
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
Καταρχήν, ίσως ήμουν υπερβολικά επιθετικός οπότε ζητώ ειλικρινά συγνώμη.

Ωστόσο
Να λυπάσαι που θεωρείς αχάριστο όποιον απαιτεί στοιχειώδη εργασιακά δικαιώμα τα οποία έχουν αποκτηθεί κυριολεκτικά με αίμα. Το έγραψα και εκεί το ξαναγράφω και εδώ: ο μισθός αυτού του σκλαβοπάζαρου είναι μικρότερος απο τον κατώτατο μισθό κατα παρέκλιση της νομοθεσίας και εξήγησα οτι λεφτα υπάρχουν. Ναι, υπάρχουν αλλά όχι όπως το εννοούσε ο ΓΑΠ. Υπάρχουν στις ΜΚΟ, στις επιχορηγήσεις των μεγαλοκαρχαριών, στις βουλευτικές αποζημιώσεις, στις κομματικες επιχορηγησεις, στις φοροαπαλλαγες των εφοπλιστών και της εκκλησίας.

και εγω όπως και όλοι μας περιμένω πως και πως να δουλέψω έστω και με 400 ευρώ, ωστόσο δεν μπορώ να καταλάβω αυτη τη νοοτροπία που μας θέλει κάθε φορά να σκύβουμε το κεφάλι. Στην αρχή ήταν 700 μετά έγιναν 586, είπαμε "πάλι καλά" τώρα γίνονται 490 αν πούμε ξανά ευχαριστώ, μετά θα γίνουν 300 μετα 200 και μετά θα δουλεύουμε κυριολεκτικα για ενα πιάτο ψωμί.
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ & ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ
 3. # 1
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
'Να λυπάσαι όποιον απαιτεί στοιχειώδη εργασιακά δικαιώματα που έχουν αποκτηθεί με αίμα". Δεν θα μπορούσα να τα γράψω καλύτερα. Νικόλα έχεις απόλυτο δίκιο. Όσο για τον χαρακτηρισμό...λυπάμαι, αλλά από τον λίγο καιρό που παρακολουθώ τις συζητήσεις του φόρουμ, διαπίστωσα Ελένη ότι είχες μιία μόνιμα επιθετική και εριστική συμπεριφορά απέναντι σε όλους. Τον σεβασμό τον εμπνέουμε με τη συμπεριφορά μας.
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ & ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ
 3. # 2
 • Σελίδα :
 • 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.