ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ

 1. niki vas
 2. ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ & ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ
 3. Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015
Στην κατηγορία ΔΕ έχω δυο τίτλους σπουδών. Τους γράφω και τους δυο στη στήλη τίτλοι σπουδών ή μόνο τον ένα και τον δεύτερο απλά τον καταθέτω?
Επίσης αν έχω εκτυπώσει κι έχω στείλει την αίτηση στον ΑΣΕΠ κι ανακάλυψα λάθη, μπορώ να την ξαναυποβάλλω με συμπλήρωση, να την εκτυπώσω ξανά και να την ξαναστείλω?

Ευχαριστώ
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
Στη σελ.326 της προκήρυξης γράφει: Εάν οι υποψήφιοι επιθυμούν τη διόρθωση ή συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης που «Υποβλήθηκε», πρέπει, εντός της προθεσμίας που ορίζεται στην προκήρυξη, να εισέλθουν στις Online Υπηρεσίες του Α.Σ.Ε.Π. και από τη «Λίστα ηλεκτρονικών αιτήσεων» να επιλέξουν (για τη συγκεκριμένη αίτηση) «Συμπλήρωση» και στη συνέχεια να προχωρήσουν στην εκ νέου Υποβολή της, διαφορετικά δε λαμβάνεται υπόψη η αίτησή τους και δεν είναι δυνατή η εκτύπωσή της. Στην περίπτωση αυτή οι υποψήφιοι πρέπει να αποστείλουν την εκτυπωμένη μορφή της αίτησης υπογεγραμμένη και με την ένδειξη (ή αναγράφοντας σε αυτή) «Συμπλήρωση». Η υποχρέωση αυτή ισχύει ακόμη και στην περίπτωση που οι υποψήφιοι δεν χρειάζεται να αποστείλουν εκ νέου δικαιολογητικά.

Από όσο καταλαβαίνω εδώ λέει για την περίπτωση που έχεις υποβάλλει ηλ. αίτηση χωρίς όμως να την έχεις στείλει στον ΑΣΕΠ. Αρά αν δε την έστειλες μπορείς να τη διορθώσεις, αν την έστειλες πάρε στον ΑΣΕΠ να σου πει τι να κάνεις.
Τι εννοείς ακριβώς όταν λες δύο τίτλους? Αν ο 2ος έχει συνάφεια με τη θέση που διεκδικείς μπορεί να σου δώσει επιπλέον 150 μόρια. Αν τον χρησιμοποιήσεις ως 2ο δε θα τον βάλεις στο βήμα 2 αλλά θα τον τσεκάρεις στις επιδιωκόμενες και θα τον προσθέσεις στα δικαιολογητικά.
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ & ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ
 3. # 1
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
Είναι υποχρεωτικό να γράψεις και τους δύο στο βήμα τίτλοι σπουδών αν διεκδικείς θέσεις δύο κλάδων της ίδιας κατηγορίας (ΔΕ) πχ ΔΕ Διοικητικού και ΔΕ Βοηθών Φαρμακείου - συμπληρώνεις και τους δύο κωδικούς δηλ. 301 και 310 - και στις θέσεις που θα δηλώσεις με το ένα πτυχίο το άλλο θα είναι 2ος τίτλος... εκεί θα υπάρχει διαφορά στην εμπειρία όμως.

Ερώτηση:
Πώς μπορώ να συμπληρώσω/διορθώσω κάποια πεδία της αίτησης που είναι σε κατάσταση "Υποβλήθηκε";
Απάντηση:
Από τη «Λίστα Ηλεκτρονικών Αιτήσεων» επιλέγετε την αίτηση που είναι σε κατάσταση «Υποβλήθηκε», κάνοντας κλικ πάνω στην εγγραφή (γραμμή) και κάνετε «Συμπλήρωση». Όταν ολοκληρώσετε τη συμπλήρωση/διόρθωση των πεδίων της αίτησης και την αποθηκεύσετε, θα πρέπει να επαναλάβετε την υποβολή της.

Συμπλήρωση τυχόν ελλειπόντων δικαιολογητικών ή/και συμπληρωματικών ή διευκρινιστικών, επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των δικαιολογητικών συνοδευόμενα σε κάθε περίπτωση με την εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης και την ένδειξη «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ» ή «ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ » αντιστοίχως.
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ & ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ
 3. # 2
 • Σελίδα :
 • 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.