ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ

  1. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
  2. ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ & ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ
  3. Σάββατο, 09 Ιουλίου 2016
Καλημέρα, χθες βγήκανε τα αποτελέσματα της 1ΓΕ του ΑΣΕΠ, είμαι επιτυχών,
τώρα τι κάνω ?
Περιμένω να με ειδοποιήσουν για να παρουσιαστώ στην υπηρεσία που διορίστηκα ή μετά την ανακοίνωση στην εφημερίδα της κυβέρνησης, πηγαίνω εγώ στην υπηρεσία και κάνω αποδοχή διορισμού ?????

Μου είπαν σε καμιά βδομάδα να ενδιαφερθώ εγώ, αλλιώς θα χάσω το διορισμό....

Ευχαριστώ για την απάντησή σας !!!
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
Θα βρεις το τηλέφωνο του τμήματος Προσωπικού της υπηρεσίας που διορίζεσαι (ή για κάποιους φορείς τμήμα Ανθρώπινου δυναμικού ή Διεύθυνσης Διοικητικού), θα πάρεις τηλέφωνο και θα σου πούνε τι θέλουν να στείλεις.
Σε πρώτη φάση θα σου ζητήσουν να στείλεις τα χαρτιά που έστειλες και στον ΑΣΕΠ για να τα περάσουν από έλεγχο και να ενημερώσουν τον ΑΣΕΠ ότι συνεχίζουν τη διαδικασία με εσένα.
Μετά θα βγάλουν μία απόφαση για πιστώσεις και θα πάνε τα χαρτιά σου για πάρεις πιστώσεις μισθοδοσίας στο προϋπολογισμό από το ΓΛΚ.
Στη συνέχεια θα σου ζητήσουν μία υπεύθυνη δήλωση ότι δεν υπάρχει κώλυμα διορισμού σύμφωνα με το άρθρο 8 του υπαλληλικού κώδικα και μία ιατρική γνωμάτευση (παθολόγο και ψυχολόγο, άλλες υπηρεσίες ζητάνε και ακτινογραφία θώρακος).
Μετά θα βγει η απόφαση του διορισμού σου που θα εκδοθεί σε ΦΕΚ, έχεις 30 μέρες μετά την έκδοση του ΦΕΚ να αναλάβεις, η αποδοχή της θέσης γίνεται με την ανάληψη των καθηκόντων και την ορκωμοσία κι όχι με την έκδοση του ΦΕΚ.
Τώρα για το πότε θα ορκιστείς και θα έχεις αναλάβει, μάλλον σε 3-4 μήνες. Μην απογοητευτείς από το πρώτο μισθό βέβαια, γιατί σαν νεοδιόριστος θα έχεις πάρα πολύ υψηλές κρατήσεις. ;)
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
  1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
  2. ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ & ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ
  3. # 1
  • Σελίδα :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.