ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ

  1. Μιχάλης
  2. ΔΙΑΦΟΡΑ
  3. Τρίτη, 19 Ιουλίου 2016
Γεια σας. Είμαι άνεργος από το 2010 και μέχρι δεν έχω λάβει ούτε κάποιο επίδομα ούτε έχω πάρει μέρος σε κάποιο πρόγραμμα προσωρινής απασχόλησης. Ο λόγος είναι η αδιαφορία των υπαλλήλων στον ΟΑΕΔ να με ενημερώσουν για όσα δικαιούμαι. Κάθε φορά που έκανα ανανέωση την κάρτα ανεργίας τους ρωτούσα αν δικαιούμαι κάποιο επίδομα ή αν τρέχει κάποιο πρόγραμμα προσωρινής απασχόλησης στο οποίο να μπορώ να πάρω μέρος και η απάντηση τους κάθε φορά ήταν να μπω στο ίντερνετ και να βρω μόνος μου.
Επειδή με τον ΟΑΕΔ δεν βγάζω άκρη και στο ίντερνετ είναι γεμάτο με προγράμματα τα οποία ίσχυαν πιο παλιά μπορεί κάποιος που γνωρίζει αν σας είναι εύκολο να με ενημερώσει αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ή επίδομα που να δικαιούμαι έχοντας άνεργος τόσα χρόνια χωρίς επίδομα και χωρίς να έχω πάρει μέρος σε πρόγραμμα προσωρινής απασχόλησης?
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
Καλησπέρα Μιχάλη,προφανώς θα έχεις κωδικούς για το oaed.gr,όταν μπαίνεις στον λογαριασμό σου,έχει μία ένδειξη για υποβολή αίτησεις,εκεί θα βρείς τα προγράμματα που τρέχουν,όλα πλέον γίνονται ηλεκτρονικά.
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
  1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
  2. ΔΙΑΦΟΡΑ
  3. # 1
  • Σελίδα :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!