ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ

 1. andronikos
 2. Sherlock Holmes
 3. Uncategorized
 4. Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016
Εκεί στον συριζα όταν λένε οτι ενα πρόγραμμα θα βγεί την επόμενη εβδομάδα μήπως εννοούν τον επόμενο χρόνο τελικά? Οι άνεργοι μεταξύ 29 και 50 πόσο θα πρέπει να περιμένουμε για κάποιο πρόγραμμα που θα μας αφορά? Και γενικά ένα πρόγραμμα που θα αφορά τους μακροχρόνια ανέργους όλων των ηλικιών και σε όλη την επικράτεια θα υπάρξει?
Ας προκηρύξουν ένα πρόγραμμα για μετανάστευση επιτέλους να φύγουμε και όσοι έχουμε εγκλωβιστεί στο μνημονιοστάν
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
Tα πρώτα δύο πρώτα προγράμματα έχουν βγει.. το πρώτο ήταν Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε Δήμους και σε Υπηρεσίες α' υποδοχής, ασύλου και διαχείρισης προσφυγικών ροών - (Α' κύκλος) το οποίο έγιναν οι αιτήσεις και βγήκαν τα αποτελέσματα και το δεύτερο: Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε 17 Δήμους (Επιβλέποντες Φορείς) θύλακες υψηλής ανεργίας συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης των συμμετεχόντων για 3.737 θέσεις πλήρους απασχόλησης (Α' Κύκλος) το οποίο έγιναν οι αιτήσεις και περιμένουμε τα αποτελέσματα. Και για συνέχει είναι να βγουν κ άλλα προγράμματα. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του οαεδ και εδώ στα δικαιολογητικά.

Και επίσης 234 προσλήψεις στα ΕΛΤΑ ανοικτές για αιτήσεις

https://www.dikaiologitika.gr https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/theseis-ergasias/118392/234-proslipseis-sta-elta-anoiktes-gia-aitiseis
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. Uncategorized
 3. # 1
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
Ανδρόνικε ό,τι και να λέμε εμείς εδώ, δεν κόπτονται. Βγαίνουν όλα με ρυθμούς χελώνας, και αν βγουν. Από χρόνοδιαγράμματα δεν τα πάμε καλά. Τουλάχιστον να έλεγαν εξαρχής ότι ένα πρόγραμμα δεν πρόκειται να βγει, ή αν βγει θα είναι π.χ.μετά από 3 χρόνια, για να ήξερε και ο άνεργος πως θα πορευτεί, να μην περιμένει άδικα. Μιλάω για τα voucher 29-64 και για τα κοινωφελή για όλες τις περιοχές. Γιατί και στις υπόλοιπες περιοχές υπάρχουν άνεργοι.
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. Uncategorized
 3. # 2
 • Σελίδα :
 • 1


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!