ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ

  1. Ρέμπελος
  2. Sherlock Holmes The Voice
  3. Uncategorized
  4. Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2016
1) Διάβασα στα γρήγορα την πρόσκληση και δεν βρήκα κάπου να λέει πόσους παίρνουν σε κάθε ειδικότητα. Αυτό που με ενδιαφέρει βασικά είναι αν παίζει ρόλο η ειδικότητα στην κατάρτιση των οριστικών πινάκων κατάταξης.

Κοινώς, αυτός που θα επιλέξει έναν εξειδικευμένο επιστημονικό κλάδο, έχει περισσότερες ελπίδες από έναν που θα επιλέξει την, φαντάζομαι δημοφιλή, ειδίκευση του αποθηκάριου με τα ίδια μόρια; Ή απλά θα πάρει το voucher αυτός με τα περισσότερα μόρια, ανεξαρτήτως κλάδου επιλογής;

2) Πως μπορούμε να ξέρουμε αν πληρούμε τα κριτήρια συμμετοχής σε έναν τομέα ειδίκευσης; Πχ στην ειδίκευση της εφοδιαστικής αλυσίδας που θέλει εκπαίδευση στο αντικείμενο, τι θεωρείται εκπαίδευση στο αντικείμενο; Γνώσεις εφοδιαστικής αλυσίδας μπορεί να έχει ένας μαθηματικός, ένας μηχανικός, ένας οικονομολόγος. Το ίδιο και στις ειδικότητες των ΤΠΕ. Η ειδίκευση στην ουσία είναι κάποια μαθήματα, που υπάρχουν σε πολλές σχολές. Οπότε πάμε είτε στο "όλοι οι καλοί χωράνε", είτε στο να κατέχεις πολύ πολύ εξειδικευμένα μεταπτυχιακά.
Σχολιασμός
There are no comments made yet.


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.