ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ

  1. Nikki Papa
  2. ΔΙΑΦΟΡΑ
  3. Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017
Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα παρακάτω να μιλήσω για την δική μου περίπτωση με το επίδομα νεοεισερχομένων του ΕΣΠΑ και να ζητήσω την βοήθεια αλλά και την γνώμη σας γιατί θα μου στρίψει!
Ήμουν άνεργη 12 μήνες και πτυχιούχος και έκανα τα χαρτιά μου για το εν λόγω επίδομα. Εν τέλει, έγινα δεκτή στο πρόγραμμα και ξεκίνησε η επιδότηση μου η οποία θα διαρκούσε 5 μήνες. Οι 2 πρώτοι μήνες πιστώθηκαν κανονικά, ενώ οι 3 επόμενοι δεν μπήκαν ποτέ. Υπέθεσα λοιπόν ότι απλά καθυστέρησαν να μπουν τα χρήματα και πως θα έμπαιναν όλα μαζί στο τέλος, πράγμα που δεν έγινε. Πήγα λοιπόν στον ΟΑΕΔ και μου λένε ότι τα χρήματα δεν πιστώθηκαν γιατί δεν ήρθα να δηλώσω παρουσία 2 συνεχόμενες φορές ενώ έπρεπε να το κάνω. Το θέμα όμως είναι οτί ΚΑΝΕΝΑΣ δεν με ενημέρωσε από τον ΟΑΕΔ όταν έκανα τα χαρτιά μου, ότι θα έπρεπε να δηλώνω παρουσία ανα τακτά χρονικά διαστήματα εκεί. Μετά απο πολύ κουβέντα και άρνηση από όλους τους υπαλλήλους εκεί να με ακούσουν, μου προτάθηκε να κάνω μια ένσταση για την απόφαση που πάρθηκε και να περιμένω το αποτέλεσμα. Έκανα λοιπόν την ένσταση μου και τώρα περιμένω το αποτέλεσμα.
Το πιο τρελό όμως δυστυχώς δεν είναι αυτό. Μπαίνω σήμερα στο e-service του ΟΑΕΔ για να δω εαν περάστηκε και ηλεκτρονικά η ένσταση μου και βλέπω ότι: ΜΟΥ ΚΟΨΑΝΕ την κάρτα ανεργίας με την εξής αιτιολογία: διακοπή λόγω μη παρουσίας του επιδοτούμενου σε δύο συνεχόμενα διαστήματα. Μπορεί να γίνει αυτο;; σας παρακαλώ πείτε μου είναι δυνατόν να μου αφαιρούνται 18 μήνες ανεργίας επειδή δεν έδωσα παρουσία στο πρόγραμμα επειδή δεν το γνώριζα;;;
όλες οι γνώμες σας είναι δεκτές....
Σχολιασμός
There are no comments made yet.


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!