ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ

 1. Λενα
 2. Uncategorized
 3. Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2017
Καλησπέρα,

Η ενήλικη κόρη μου είναι φοιτήτρια και φιλοξενείται σε άλλη πόλη από τον τόπο διαμονής μου(στο Ε1 της κόρης μου είναι δηλωμένη η φιλοξενία).Στην αίτηση για το Κοινωνικό Μέρισμα της οικονέγενειας στην οποία φιλοξενείται φαίνεται ως μέλος αυτού του νοικοκυριού και έδωσε συναίνεση,εφόσον το ζήτησε το σύστημα.
Η αίτηση για το Κοινωνικό Μέρισμα εγκρίθηκε με κλίμακα στην οποία μπαίνει η κόρη μου αλλά εγώ (η μητέρα) όταν προσπαθούσα να κάνω την δική μου αίτηση,το σύστημα απαιτούσε συναίνεση.Όταν έκανα την συναίνεση και προσπαθούσα να κάνω την έγκριση,έβγαζε το μήνυμα ότι η κόρη μου εμπλέκεται στην άλλη αίτηση.Το σύστημα αναγνωρίζει την κόρη μου σε δύο διαφορετικά νοικοκυριά,στο δικό μου ως προστατευμένο τέκνο και στο δεύτερο ως φιλοξενούμενο μέλος.Και στις δύο αιτήσεις απαιτούσε τη συναίνεση της κόρης μου.
Ως αποτέλεσμα,η αίτηση όπου ήταν φιλοξενούμενη εγκρίθηκε αλλά στη δική μου που είναι προστατευμένο μέλος,δεν με αφήνει να προχωρήσω την αίτηση .
Πώς λύνεται αυτό το πρόβλημα; Μήπως διαγραφή; Αν ναι,διαγραφή από το νοικοκυριό όπου είναι προστατευμένο τέκνο ή φιλοξενούμενη;
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
Αποδεκτή απάντηση
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΑΙ Η ΚΟΡΗ ΣΑΣ.ΟΠΟΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ
ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤA Η ΕΡΩΤΗΣΗ 4 ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ KOINONIKOMERISMA.GR
4.Αν κάποιος ήταν φιλοξενούμενος σε παραπάνω από έναν οικοδεσπότη: ο φιλοξενούμενος ορίζει με ποιο νοικοκυριό θα μείνει μέσω της συναίνεσης που δίνει. Οι υπόλοιποι μπορούν να τον διαγράψουν καταγγέλοντας τον αλλά επειδή η ΔΟΥ θα δει ότι ήταν όντως φιλοξενούμενος αυτού που τον καταγγέλλει αλλά όχι για όλο το χρόνο, δεν θα υπάρξει κάποια επίπτωση. Μην το φοβάστε.
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. Uncategorized
 3. # Permalink
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. Uncategorized
 3. # 1
 • Σελίδα :
 • 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.