ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ

 1. ΤΟΝΙΑ
 2. ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
 3. Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018
Καλημέρα θέλω να σας ρωτήσω για το μεταπτυχιακό του Ε.Α.Π Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία το οποιο ληγει 15-01 στισ 1500 εαν γνωριζετε εαν ειναι συναφες με προκυρηξεις ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ καθως δεν μπορω να βρω πουθενα πως ακριβως κρινει το ΑΣΕΠ την συναφεια.παραθετω περιγραφη και παρακαλω για την αμεση απάντησή σας διοτι την Δευτερα τελειωνει η προθεσμια.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!


Ως αποτέλεσμα της διττής στόχευσής του το ΠΜΣ φιλοδοξεί να δημιουργήσει στελέχη που θα έχουν την απαιτούμενη γνώση προκειμένου είτε να συνεχίσουν τη θεωρητική και εμπειρική επιστημονική έρευνα, είτε να εφαρμόσουν άμεσα τις αρχές, αξίες και πρακτικές της ΚΑΟ συστήνοντας οι ίδιοι εγχειρήματα κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας ή αναβαθμίζοντας τη λειτουργία ήδη υπαρχόντων εγχειρημάτων, παρέχοντας συμβουλές σε όσους θέλουν να τα συστήσουν, σχεδιάζοντας την τοπική ανάπτυξη της ΚΑΟ ή στελεχώνοντας την τοπική, περιφερειακή και κεντρική διοίκηση και τις δομές υποστήριξης της κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
Καλησπέρα Τόνια συναφές δείχνει, αν και νομίζω πως τα περισσότερα αν όχι όλα είναι συναφή με τις προκηρύξεις ΠΕ Διοικητικού. Όμως για να είσαι καλυμμένη θα σου πρότεινα να επικοινωνήσεις με Ασέπ και να τους ρωτήσεις απευθείας. Τηλεφώνησε πρωί πρωί και αν δεν απαντούν πάρε στον Ασέπ Θεσσαλονίκης. Καλή επιτυχία!
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
 3. # 1
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
Καλημέρα Τόνια, για να ξέρεις αν έχει συνάφεια, ένας τρόπος υπάρχει, να στείλεις την αίτηση με τα δικαιολογητικά στην προθεσμία που δίνει η προκήρυξη, έτσι θα ξέρεις και για μελλοντικούς διαγωνισμούς, για ανάλογο ζήτημα είχα τηλεφωνήσει στον ασεπ και δεν ηξεραν να απαντησουν, με παρεπεμπαν στην προκηρυξη η οποια δεν αναφερει τιποτα για συναφειες μεταπτυχιακων, τα ιδια απαντουσε και για τις συναφειες ειδικοτητων ως προς την εργασιακη εμπειρια. Ειχα στειλει και mail για τη συναφεια μεταπτυχιακου αλλα και παλι δεν απαντησαν στο ερωτημα, παρα μονο εξηγουσαν οτι τα αποτελεσματα βγαινουν απο τον φορεα και εντος 10 ημερων εχω το δικαιωμα ενστασης, μια στερεοτυπη απαντηση την οποια προφανως την εχουν στο προχειρο για να απαντανε τα ιδια σε αναλογα ερωτηματα υποψηφιων.
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
 3. # 2
 • Σελίδα :
 • 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.