ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ

  1. Κωστής
  2. Sherlock Holmes
  3. Uncategorized
  4. Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018
Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω δουλεύω σε κοινωφελές 8μηνο σε σχολείο από τον προηγούμενο Μάιο και σημπλήρωσα ένσημα και έφτιαξα το βιβλιάριο μου αρχές Ιανουαρίου.
Μόλις τώρα είδα ότι δεν έχει γίνει ακόμη ανανέωση και η ασφάλεια μου λήγει αύριο. Το αντιμετωπίζει και κάποιος άλλος αυτό; πρέπει να πάω στο ΙΚΑ για ανανέωση;

Ευχαριστώ!
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
Για δε τη χορήγηση και ανανέωση της ασφαλιστικής ικανότητας από τον Ε.Φ.Κ.Α. στους ασφαλισμένους, τα μέλη οικογενείας τους, στους ανέργους, για την περίοδο από 1/3/2018 έως 28/2/2019, προβλέπονται τα ακόλουθα:

1) Στους μισθωτούς ασφαλισμένους στον Ε.Φ.Κ.Α., χορηγείται ασφαλιστική ικανότητα με τη συμπλήρωση τουλάχιστον πενήντα (50) ημερών ασφάλισης, είτε κατά το προηγούμενο ημερολογιακό έτος (2017), είτε κατά το τελευταίο δεκαπεντάμηνο πριν την επέλευση του ασφαλιστικού κινδύνου, χωρίς να συνυπολογίζονται οι ημέρες που πραγματοποιήθηκαν κατά το τελευταίο ημερολογιακό τρίμηνο του δεκαπενταμήνου και στους μη μισθωτούς ασφαλισμένους στον Ε.Φ.Κ.Α. χορηγείται ασφαλιστική ικανότητα με τη συμπλήρωση τουλάχιστον δύο (2) μηνών ασφάλισης κατά το προηγούμενο ημερολογιακό έτος (2017)

Λογικά θα σου ανανεωθεί
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
  1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
  2. Uncategorized
  3. # 1
  • Σελίδα :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.