ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ

 1. xrurena
 2. ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ & ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ
 3. Παρασκευή, 11 Μαϊος 2018
δημος Αθηναίων δημος Θεσσαλονίκη δημος Πατρών δημος ηράκλειου κρητης

γιατη οι δημαρχοι των δημων αρνούνται και δεν προσλαμβανουν το προσωπικό που ειναι επιτυχών σε εναν διαγωνισμό που εγινε οπως οριζει το συνταγμα, αξιοκρατικα περνωντας μερος ολοι οι πολίτες ?
οι δημαρχοι των δημων υπηρετουν το συνταγμα ,,αφοσιωση στην πατριδα και οχι στα δικα τους συμφεροντα.
γιατι οι εν λογο δημαρχοι μου αρνουνται το δικαιωμα στην εργασια οταν εχουν αποφαση υπουργουν που εγκρινει την προσληψη των επιτυχοντων της 3κ, οφέλη να με καλεσει να ελέγξει τα χαρτιά μου και να με προσλάβει !

Εγκύκλιο εξέδωσε το ΥΠΕΣ, την οποία υπογράφει ο ΓΓ Κώστας Πουλάκης, με την οποία ζητά τη συλλογή στοιχείων αναφορικά με τους προσωρινά επιτυχόντες της προκήρυξης 3Κ/2018 και τις 8.166 μόνιμες θέσεις ανταποδοτικών υπηρεσιών Δήμων.
Η ανάρτηση του συμπληρωμένου πίνακα στον ειδικό διαδικτυακό τόπο θα πρέπει να πραγματοποιηθεί έως τις 18 Μαΐου 2018


αυτοι οι δήμοι τη στοιχεια θα στείλουν στο υπουργειο οταν δεν μας εχουν καν τηλεφωνήσει
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
Από:

http://www.aftodioikisi.gr/proslipseis/asep-3k2018-dimi-apofasizoun-tha-kalesoun-tous-epitychontes/


ΑΣΕΠ-3Κ/2018: Οι δήμοι αποφασίζουν αν θα καλέσουν τους επιτυχόντες

Στη διακριτική ευχέρεια των δήμων και των υπόλοιπων φορέων που έχουν διοριστεί οι επιτυχόντες των προσωρινών πινάκων της προκήρυξης 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ είναι αν θα τους καλέσουν για εργασία ή όχι. Κάτι τέτοιο προβλέπεται εμμέσως πλην σαφώς στην προκήρυξη, με βάση την οποία ο φορέας διορισμού υποχρεούται να προσλάβει τους διοριστέους μόνο στην περίπτωση έκδοσης των οριστικών πινάκων. Δηλαδή, με άλλα λόγια, αν κάποιος δήμος επειδή δεν πίστευε ότι θα εκδοθούν οι προσωρινοί πίνακες έως 31 Μαρτίου έχει προχωρήσει στην πρόσληψη συμβασιούχων ή άν οι συμβασιούχοι-«παρατασιούχοι» του έχουν κερδίσει προσωρινή διαταγή για την παραμονή τους, μπορεί να μην προχωρήσει στην πρόσληψη των επιτυχόντων στους προσωρινούς πίνακες και να αναμένει τους οριστικούς.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ΄ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ – ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ (σελ. 328 της προκήρυξης 3Κ/2018): «Οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης και διοριστέων/προσληπτέων καταχωρίζονται στον διαδικτυακό τόπο του Α.Σ.Ε.Π. (http://www.asep.gr). Παράλληλα το ΑΣΕΠ αποστέλλει στον τύπο για δημοσίευση, Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιείται η σχετική καταχώριση. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, για την κάλυψη ιδιαίτερης σημασίας επειγουσών υπηρεσιακών αναγκών των υπηρεσιών και των νομικών προσώπων του άρθρου 1 παρ. 1 του ν. 3812/2009 (κατόπιν έκδοσης της προβλεπόμενης απόφασης κατανομής της παρ. 5 του άρθρου 11 του ν. 3833/2010 (Α΄40), όπως ισχύει, πλην του προσωπικού των κατηγοριών ΔΕ και ΥΕ ανταποδοτικού χαρακτήρα, για το οποίο ισχύουν τα οριζόμενα στο άρθρο 7 του ν. 4368/2016), επιτρέπεται η πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου μη ανανεούμενη, μέχρι του αριθμού των προκηρυχθεισών θέσεων, υποψηφίων κατά τη σειρά εγγραφής τους στους προσωρινούς αυτούς πίνακες, με την επιφύλαξη των διατάξεων του άρθρου 11 «Περιορισμός προσλήψεων για τα έτη 2011 έως και 2013» του ν. 3833/2010, όπως τροποποιήθηκε με την διάταξη της παρ. 1 της υποπαραγράφου Ζ.5 του πρώτου άρθρου του ν. 4093/2012 και το άρθρο 64 του ν. 4389/2016. Οι προσλήψεις αυτές είναι δυνατόν να αφορούν αριθμό θέσεων μικρότερο από αυτές που προκηρύσσονται ανά κατηγορία και κλάδο-ειδικότητα. Η σύμβαση αυτή, η οποία καταρτίζεται βάσει των προϋποθέσεων και της παρούσας παραγράφου, διαρκεί έως την ανάληψη των καθηκόντων κάθε υποψηφίου μετά την δημοσίευση της ατομικής πράξης διορισμού του στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και απαγορεύεται η διάρκειά της να υπερβαίνει τους οκτώ (8) μήνες. (άρθρο 8, ν. 4210/2013)».

Όπως εξηγούν αρμόδιες πηγές στην aftodioikisi.gr, «η προκήρυξη προβλέπει ότι η πρόσληψη από τους προσωρινούς πίνακες γίνεται σε εξαιρετικές περιπτώσεις, για την κάλυψη ιδιαίτερης σημασίας επειγουσών υπηρεσιακών αναγκών των υπηρεσιών και των νομικών προσώπων και δεν θα πρέπει να διαρκεί περισσότερο από οκτώ μήνες». Πρακτικά μέσα σε αυτό το διάστημα το ΑΣΕΠ θα πρέπει να έχει ανακοινώσει τους οριστικούς πίνακες διοριστέων τους οποίους ο φορέας και θα τοποθετήσει στις θέσεις τους.
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ & ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ
 3. # 1
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
δηλαδη οι 4 μεγαλύτερη δημοι της χωρας δεν εχουν αναγκες στην καθαριότητα των δρομων?/(για την κατηγορια υε λεμε) ενω οι μικροτερη δημοι εχουν? και για αυτο προσέλαβαν τους επιτυχοντες της 3Κ ,,την ιδια ωρα που οι δημοι ζητουν νεα ατομα με 8 μηνες συμβάσεις και αναφέρομαι σε αυτο προκηρύξεων που αφορούν στην πρόσληψη 1.011 συμβασιούχων σε 76 δήμους όλης της χώρας ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ

να μας πουν οι δημαρχοι γιατι δεν μας προσλαμβανουν οπως εχουν εντολη απο το υπουργειο αφουν ζητουν νεες συμβασεις εργασιας
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ & ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ
 3. # 2
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
οποιος ειναι προσωρινα διοριστεος κ δεν δουλευει, ας ερθη σε μια ομαδα που υπαρχη στο φβ αν θελει 3/κ 2018 ΕΝΩΜΈΝΟΙ ΕΠΙΤΥΧΌΝΤΕΣ
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ & ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ
 3. # 3
 • Σελίδα :
 • 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.