ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ

  1. milkompoukalo
  2. Sherlock Holmes The Voice
  3. Uncategorized
  4. Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018
Θα σας αναφέρω ένα γεγονός που γνωρίζω προσωπικά. Στην πόλη μου ένας καθηγητής φιλολογος, είναι... άπορος!!! Ναι καλά το διαβάσατε... Η Εκκλησία του παραχώρησε στέγη(ουσιαστικά του πληρώνει το ενοίκιο μαζί του όμως ζεί ένας ακόμα πρωην άστεγος με καταγωγή εκ Κίνας), του δίνει φαγητό απ'τα σισσύτια και κάποια χρήματα για τα προς το ζήν. Ο ίδιος παιρνει ΚΕΑ αλλά κάνει κ κάποια ελάχιστα ιδιαίτερα και βγάζει 100-200ε/μήνα. Προ ετών ήτω ΑΣΤΕΓΟΣ, περπατούσε σχεδόν ξυπόλυτος και με σκισμένα ρούχα.. ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ, με πτυχίο!
Άσχετα αν κάποιος συμπαθεί ή όχι την Εκκλησία, πρέπει να της βγάλουμε το καπέλο στην συγκεκριμένη περίπτωση. Επίσης αν δεν υπήρχε η Εκκλησία, οι 10.000 αυτοκτονίες θα ήτω 200.000!!!
Εσείς οι της κυβερνήσεως, διαβάζετε;;
Επειδή κ.Φωτίου μας είπατε ότι οι προνοιακές παροχές από 700εκ πήγαν στα 2 δίς.
Ρε ας μην ήταν η Εκκλησία και θα σας έλεγα εγώ πόσους νεκρούς θα ειχαμε..
Yoko
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
-1
Votes
Undo
Φίλε Moroder δεν κάνω θρησκεφτική προπαγάνδα, είπα ''ασχετα αν κάποιος συμπαθεί ή όχι την εκκλησία''. Είναι αλήθεια ότι η εκκλησία έχει βοηθήσει 1,3 εκ πολίτες... πόσους έχουν βοηθήσει οι ελληνικές κυβερνήσεις όλα αυτά τα χρόνια; Άσχετα με το θέμα ''πίστη'', ''ύπαρξης θεού'' κτλ δεν ασχολούμαι με αυτό το κομμάτι. Η εκκλησία πλέον είναι προνοιακή υπηρεσία, είναι μέλος της ΔΙΑΥΓΕΙΑ και ελέγχεται.. σε αυτό αναφέρθηκα. Εσύ πάλι βλέπεις ''θρησκεφτική προπαγάνδα''.
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
  1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
  2. Uncategorized
  3. # 1
  • Σελίδα :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.