ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ

 1. xristina1
 2. Sherlock Holmes
 3. Uncategorized
 4. Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018
Καλησπέρα σε όλους να πω και εγώ την ιστορία μου για το κεα .... Εκανα αίτηση 30/1/18 άρα πρέπει να κάνω και τώρα το Νοέμβριο.
Οταν μπαίνεις στην αίτηση και κανείς προβολή επάνω δεξιά γράφει ότι ισχύ ει ως 10/2018 ....και εμένα δεν με αφήνει να κάνω αίτηση γιατί υπάρχει ήδη μία εγκεκριμένη.

Μέσα στην αίτηση κάτω-κάτω εκεί που λέει προβολή βγάζει δύο υπομενού το ένα γράφει τροποποιητική από ήδη εγκεκριμένη αίτηση.... και το άλλο
ειδική περίπτωση: ανάκληση εγκεκριμένης αίτησης.

Λοιπών αν πατήσω εκεί που γράφει τροποποιητική από ήδη εγκεκριμένη αίτηση με πάει στην αίτηση και μου λέει ότι δεν μπορώ να κάνω αίτηση γιατί υπάρχει ήδη εγκεκριμένη.!
Άρα αυτό που μπορώ να κάνω είναι ΜΟΝΟ ανάκληση εγκεκριμένης αίτησης.


Αν πατήσω ανάκληση εγκεκριμένης αίτησης Φοβάμαι για τα λεφτά του Νοεμβρίου ...Αν και λογικά δε θα πρέπει να χάνονται γιατί ανήκουν στην προηγούμενη αίτηση αυτή που θα ανακληθεί δηλαδή .......άλλα αν ανακληθεί τι γίνεται?!!!


Δεν καταλαβαίνω επίσης το μία αίτηση ανά εξάμηνο που λέει... δηλαδή ότι δεν θα γίνονται τροποποιητικές αιτήσεις η ότι κάποιος που παραδείγματος χάρη το Νοέμβριο δεν θα δικαιούται η δεν θα του εγκριθεί αίτηση για το ΚΕΑ για τον Άλφα ή βήτα λόγο δεν θα μπορεί να κάνει αίτηση το Δεκέμβριο ή τον Ιανουάριο κλπ. ?
πάλι κουλουβάχατα μας κάνανε με το ΚΕΑ.!!!!
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
Καλησπέρα, είχα κι εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, έλεγε εγκεκριμένη μ'εχρι το Νοέμβρη, χωρίς όμως μέχρι πότε τον Νοέμβρη... Αν και περίμενα ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΜΗΝΥΜΑ όπως πέρσι, όπου με ενημέρωσαν και με sms και με email για το πότε λήγει η αίτηση μου και μέχρι πότε μμπορώ να κάνω ανανέωση (αυτό που λες τροποποήση), αντιθέτως δεν έστειλαν καμιά ενημέρωση, μέχρι που έστειλαν για να με ενημερώσουν ΌΤΙ ΕΧΕΙ ΑΚΥΡΩΘΕΙ (!!!!) Δεν έστειλαν πριν δηλαδή, αλλά μετά! Έκανα νέα αίτηση η οποία εγκρίθηκε, αλλά δεν γνωρίζω αν θα χάσω τα λεφτα του Νοέμβρη, εφόσον λέει ότι πληρώνεται ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟμήνα από την εγκριση, δλδ τον Δεκέμβρη!!! Ή αν έστω τον Δεκβρη θα μπει αναδρομικά και ο Νοέμβρης... Εσύ έβγαλες καμιά άκρη;; Εγώ αν τα χάσω πάντως σκέφτομαι μέχρι και να του κάνω καταγγελία!
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. Uncategorized
 3. # 1
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
Kαλησπέρα Anastasia KP

Σήμερα το πρωί και εμενα μου ήρθε μήνυμα από την ΗΔΙΚΑ: ΚΕΑ "η αίτηση ανακαλείται λόγω συμπλήρωσης 6 μηνών από το μήνα έγκρισης" ( για να μην μπερδευτεί κάποιος με τους 6 μήνες που γράφει, 6 μήνες σύμφωνα με τους νέους κανόνες του Κέα.)
Μέχρι πριν δύο μέρες έπρεπε να κάνω ακύρωση της αίτησης.

Τη Δευτέρα θα κάνω νέα αίτηση , δεν έχω καμία μεταβολή στα στοιχεία μου αλλά με τόσα που έχω ακούσει έχω ένα φόβο!!

Το θέμα είναι ότι και εγώ δεν ξέρω τι θα γίνει με τα λεφτά του Νοεμβρίου σε μένα έγραφε ότι ισχύει η αίτησή μου μέχρι τον Οκτώβριο.

Έστειλα mail στα δικαιολογητικά μπας και μπορέσου να μάθουν αυτοί τι θα γίνει με τη δόση του Νοεμβρίου για να είμαστε σίγουροι ..... από ότι φαίνεται όπως γράφουν και σε άλλο post πρέπει πρώτα να έρθει μήνυμα ακύρωσης η να φανεί η αίτηση ακυρωμένη και μετά να κάνουμε νέα. !!!

Μήπως πρέπει να στείλουμε κάνα mail και σε κανένα κανάλι για να μαστε σίγουροι ότι θα πάρουμε απαντήσεις.. γιατί ένα σταθερό που έχω για πληροφορίες για το ΚΕΑ δεν απαντάει ποτέ!!!

Ναι αν χάσουμε τη δόση του Νοεμβρίου σίγουρα θα πρέπει να κάνουμε κάτι.!!
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. Uncategorized
 3. # 2
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
moroder

Κάντε μία πορεία!! Φίλε μου ευχαριστώ για την απάντηση αλλά όχι και πολύ έξυπνη η ειρωνεία σου όταν κάποιος δεν ξέρει αν θα έχει να φάει τις επόμενες μέρες!!
Τέλος πάντων κοντός ψαλμός αλληλούια!!!

Ένα mail σε ένα δύο τηλεοπτικούς σταθμούς και μία καταγγελία στο συνήγορο του πολίτη αρκουν .όπως έγινε παλιότερα και με την κάρτα αλληλεγγύης με το ΚΕΑ με τα ραβασάκια από τις πρακτικές εταιρείες για τη ΔΕΗ. Κλπ

Εγώ μιλούσα ότι δεν δόθηκε καμία οδηγία για τις ασυναρτησίες που βγάζει η φόρμα για την αίτηση του ΚΕΑ κι αν δεν ήταν το φόρουμ να ανταλλάσσουμε απόψεις θα είχαμε πολύ περισσότερες απορίες από ότι τώρα.

Θα αρκούσε να βγάζανε μία πληροφόρηση για το αν Π.χ. θα παρθεί η τελευταία δόση από τις αιτήσεις που έχουν ανασταλη .. πώς να κάνετε την αίτηση... αν βγάλει ότι εχεις καταθέσεις στην τράπεζα ενώ δεν έχεις... κλπ


ωραίο το παράδειγμά σου ...με την προϋπόθεση ότι εμείς είμαστε εντός του νομού και εντός του χρονικού Πλαισίου που μας είπανε.
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. Uncategorized
 3. # 3
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
1
Votes
Undo
ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΤΕ ΝΑ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΟΕΜΒΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΝΟΕΜΒΡΗ. ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΙΤΗΣΗ. ΤΩΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΕΛΗ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΕΑ ΑΙΤΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΟΕΜΒΡΗ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. Uncategorized
 3. # 4
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
1
Votes
Undo
Τάσο σε ευχαριστώ για την απάντηση έχεις δίκιο αλλά δεν τα κάνουμε δύσκολα προσπαθούμε να τα κάνουμε λίγο πιο ευδιάκριτα.;)

Morοder ηρέμησε λίγο φιλέ μου...δεν κινδυνολογούμε κάνουμε συζήτηση γιατί έχουμε δει πολλά , είναι πολύ συγκεκριμένα αυτα που γράφω ... πχ
εκανα αίτηση για 2 φιλικά μου πρόσωπα που δεν έχουν καμία μεταβολή στα στοιχεία τους και το σύστημα βγάζει ασυναρτησίες και πρέπει να πάνε στo Δημο να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες. !!!


Τώρα όσο για το θέμα των αιτήσεων πολυ σωστά ,δεν γίνονται τροποποιητικές... θα παίρνει κάποιος από τη στιγμή της αίτησης για έξι μήνες το όποιο ποσό του έχει εγκριθεί ...
Και πολυ σωστά θα πρέπει να γνωρίζει από την αρχή τις προϋποθέσεις για το αν δικαιούται το ΚΕΑ .
πολυ ωραία ... ας πούμε ότι αυτά είναι ξεκάθαρα..

Λοιπον και εγω εχω την ίδια απορία με σένα. Για ποιο λόγο το ΚΕΑ και συγκεκριμένα η κυβερνητική υπουργική απόφαση μου δίνει εντός εισαγωγικών ...το δικαίωμα να κάνω ανάκληση αίτησης?

Δεν θα μπορώ να την τροποποιήσω δεν θα μπορώ να κάνω νέα αλλά θα κάνω ανάκληση!!!!

Όλα αυτά λοιπόν που συζητάμε εδώ ανταλλάσοντας απόψεις θα έπρεπε να είναι ποιο ξεκάθαρα από την κυβερνητική απόφαση και να είχανε γίνει γνωστά τουλάχιστον ένα με δύο μήνες πριν ισχύσουν οι νέοι κανονισμοί του ΚΕΑ .
Όπως και φυσικά τα μηνύματα σε μας τους παλιούς για την ανάκληση της αίτησης θα έπρεπε να είχαν έρθει τουλάχιστον ένα μήνα πριν.

Για αυτό λοιπόν δεν θεωρώ ότι κινδυνολογώ επειδή αμφισβητώ πολλά πράγματα στη λειτουργία του ΚΕΑ.


Τόσο διαφήμιση για το πρόγραμμα και τόσα δημοσιεύματα ότι τους τελευταίες μήνες το παίρνει ρεκόρ αριθμού δικαιούχων το ΚΕΑ!

Μερικές διευκρινίσεις σε ένα δελτίο τύπου και θα ταν εντάξει όλη η ιστορία.


Τώρα αν Ξέρει κάποιος τη σημαίνει αυτό το ρημάδι το μήνυμα μία αίτηση ανά 6 μήνες ας μας πει.


καλό σαββατοκύριακο σε όλους.
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. Uncategorized
 3. # 5
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
ΟΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΛΕΙΝΑΝΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ,ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. Uncategorized
 3. # 6
 • Σελίδα :
 • 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.