ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ

 1. ΒΑΣΙΛΗΣ
 2. Sherlock Holmes
 3. Uncategorized
 4. Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018
εργαζομαι απο 12-10-2018 εγινε εγκριση στις 9-11-2018 και ακομα τιποτα ξερει κανεις τιποτα.κανενα νεο; ευχαριστω
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
Μας ενημέρωσαν ότι κανένας εργαζόμενος στην Ελλάδα δεν έχει πληρωθεί (εμείς εργαζόμαστε από 15/10/18 και μας έχει γίνει έγκριση πληρωμής επίσης 9/11/18), καθώς υπάρχει λένε πρόβλημα στην μηχανοργάνωση στα κεντρικά του ΟΑΕΔ. Κατά πάσα πιθανότητα θα πληρωθούμε είπαν 27 ή 28 του μήνα. Ωστόσο κανείς δεν μπορεί να ξέρει σίγουρα...
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. Uncategorized
 3. # 1
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
Σύμφωνα με πληροφορίες που μου είπαν τηλεφωνικώς,θα κατέθεταν τα χρήματα την Παρασκευή 23/11 ή Δευτέρα 26/11 εξαιτίας του γνωστού προβλήματος που προσωπικά πιστεύω ότι λένε ως δικαιολογία και που είναι το μηχανογραφικό σύστημα.Αν θέλεις την απάντηση μου όπως πραγματικά πρέπει να την πω αγαπητέ φίλε,δεν θα είναι ευγενική και άρα το αποφεύγω να το πράξω.Κάτι άλλο εκτός από υπομονή δεν έχω να σου πω,τα ίδια έχουν πει και σε άλλους συναδέλφους που καλύπτουν πλήρως και την δική σου εύλογη ερώτηση. Το θέμα είναι άλλο όπως το έχω διαβάσει και στα κοινωνικά δίκτυα - κυρίως στο facebook - και αφορά την αντιμετώπιση.Κάθε δε δικαιολογία που λένε περί δήθεν είναι ο πρώτος μήνας και αργεί η πληρωμή και πρέπει να περιμένουμε και όλα αυτά....μπλα μπλα μπλα....τα θεωρώ παιδαριώδη εφόσον ως άνεργοι έχουμε ανάγκη από χρήματα,πολλοί έχουμε και οικογένειες,άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο τα έχουμε ανάγκη.Ασχέτως όμως από αυτό,από την στιγμή που εργαζόμαστε,θέλουμε και να μας πληρώσουν γιατί πολύ εύστοχα στο facebook κάποιος χρήστης έγραψε πως δεν θα χρηματοδοτούμε και την εργασία μας αλλιώς καθόμασταν και στα σπίτια μας.Και σιγά το τεράστιο ποσό που παίρνουμε.........495,25 € το μήνα.Είναι πραγματικά για γέλια να έχουν περάσει σχεδόν 2 μήνες και για άλλους 1,5 μήνας,να μην έχουμε πληρωθεί και να κάνουμε και έξοδα είτε με τα μέσα συγκοινωνίας είτε με καύσιμα στα αυτοκίνητα μας είτε ακόμα και για ένα καφέ που αγοράζουμε την ημέρα στην δουλειά μας αν δεν τον παρασκευάσουμε στην κουζίνα του δήμου.
Ένα άλλο θέμα και πολύ σοβαρό επίσης,είναι η εργασία που κάνουμε και έχουμε προσληφθεί γι αυτό τον σκοπό και για συγκεκριμένες εργασίες ο καθένας και η καθεμία από εμάς.
Δεν μπορεί να είσαι ΠΕ ή ΤΕ και να κάνεις δουλειά αποθηκάριου και εκφορτωτή ούτε και ανάλογα την ηλικία του καθενός και της κάθε κοπέλας.Δεν είμαστε 20 ετών ούτε 30 ετών όλοι.Επίσης ο ΠΕ ή ΤΕ δεν θα κάνει εργασία για παράδειγμα αρχειοθέτησης αν είναι ΤΕ ή ΠΕ διοικητικός - λογιστής. Αποτελεί λόγο καταγγελίας της πρόσληψης.Σε κάθε περίπτωση η αντιμετώπιση αποτελεί κατά τη γνώμη μου όνειδος για την διοίκηση του ΟΑΕΔ διότι η πληρωμές των εργαζομένων θα έπρεπε και θα πρέπει να γίνονται άμεσα εφόσον έχουν όλα τα δικαιολογητικά.Δεν κατανοώ αυτό το ό,τι θα τα πάει ο δήμος στον ΟΑΕΔ και ο ΟΑΕΔ να ενημερώσει εσωτερικά τα κεντρικά και όλο αυτό το γαϊτανάκι γραφειοκρατίας σε βάρος των ανέργων.
Το ίδιο θέμα είχαμε και πέρυσι με το πεντάμηνο voucher σε ιδιωτικές εταιρίες που έδωσαν προκαταβολή τον Νοέμβριο και τέλος Φεβρουαρίου και για άλλους αρχές Μαρτίου εξόφλησαν το ποσό.Απαράδεκτο.
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. Uncategorized
 3. # 2
 • Σελίδα :
 • 1


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!