ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ

 1. βασω
 2. Sherlock Holmes
 3. Uncategorized
 4. Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2018
Γεια σας οποιος ξερει ας μου πει παρακαλω,σε μια προκηρυξη ασεπ για μονιμη θεση ποιος προηγειται αυτος που εχει εντοπιοτητα αλλα ειναι α επικουρια η αυτος που δεν εχει εντοπιοτητα αλλα κατεχει τα κυρια προσοντα που ζητουνται?
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
Αυτός που κατέχει τα κύρια προσόντα προηγείται.

Από την άλλη αν και οι 2 υποψήφιοι κατέχετε τα κύρια προσόντα αλλά εσύ έχεις εντοπιότητα και ο άλλος όχι, προηγείσαι εσύ ανεξαρτήτως από το σύνολο μονάδων που συγκεντρώνεις(π.χ. μπορεί εσύ να έχεις λιγότερα μόρια από τον άλλο).

Για ορισμένες θέσεις και σε περίπτωση που δεν βρεθούν υποψήφιοι που κατέχουν τα απαραίτητα πρόσθετα προσόντα (ή τους κυρίους αποδεκτούς τίτλους σπουδών), οι κενές θέσεις θα καλυφθούν επικουρικώς από υποψήφιους με μειωμένα πρόσθετα προσόντα (ή άλλους τίτλους σπουδών) και αν πάλι δεν καλυφθούν όλες οι θέσεις, θα καλυφθούν σε δεύτερο βαθμό επικουρίας με ακόμα λιγότερα απαραίτητα προσόντα, όπου προβλέπεται.

Οι θέσεις για τις οποίες υπάρχει επικουρική κάλυψη θα καλυφθούν από υποψήφιους που έχουν τα πλήρη απαραίτητα προσόντα (και τους αποδεκτούς τίτλους σπουδών) και μόνο σε περίπτωση που θα παραμείνουν κενές θέσεις θα συμπληρωθούν από υποψηφίους που καλύπτουν κατά σειρά τα προσόντα α΄ επικουρίας και β΄ επικουρίας.
Συστάσεις
 1. https://www.asep.gr/guide/3K_2018/katanomitheseon_intro.html
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. Uncategorized
 3. # 1
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
Εγώ νομίζω αυτός που έχει εντοπιότητα προηγείται όλων. Και ακόμα αυτων με των κύριων προσόντων.... ...
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. Uncategorized
 3. # 2
 • Σελίδα :
 • 1


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!