ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ

 1. Babis
 2. Hole-in-One Love Fool The Voice
 3. Uncategorized
 4. Κυριακή, 09 Φεβρουαρίου 2014
Επιτρέπεται να εργαστούν, όσοι περιμένουν να γίνουν δεκτοί από φορείς που δεν είναι έτοιμοι να τους δεχτούν, χωρίς να χάσουν το δικαίωμα της θέσης στα κοινωφελή προγράμματα?
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
Καλησπέρα. Δυστυχώς, σύμφωνα με την σχετική εγκύκλιο θα πρέπει να είσαι άνεργος μέχρι και την ημέρα πρόσληψης σου από τον αρμόδιο φορέα διαφορετικά η πρόσληψη σου δεν θα θεωρείται νόμιμη. Δηλαδή μέχρι να σου δώσουν το πρωτόκολλο και να πέσουν και οι τελικές υπογραφές εσύ θα πρέπει να είσαι άνεργος.
GreeceJoy
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. Uncategorized
 3. # 1
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
Σύμφωνα με την πρόσκληση στο επιτρέπει υπό όρους,

"8.5 Οι άνεργοι που περιλαμβάνονται στον Οριστικό Πίνακα Κατάταξης Ανέργων θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ κατά την ημερομηνία υπόδειξής τους στους ε̟πιβλέποντες φορείς. Όσοι από την επομένη ημέρα της προθεσμίας λήξης υποβολής των αιτήσεών τους απώλεσαν προσωρινά την ιδιότητα του ανέργου λόγω απασχόλησης, ασθένειας κ.λ̟. και την επανακτούν μέχρι την ημερομηνία υπόδειξής τους στους επιβλέποντες φορείς, επανεγγράφονται στον Οριστικό Πίνακα Κατάταξης Ανέργων με τα ίδια αρχικά κριτήρια εγγραφής. Τα ανωτέρω δεν ισχύουν για όσους απώλεσαν προσωρινά την ιδιότητα του ανέργου λόγω μη ανανέωσης του δελτίου ανεργίας τους."
και
"Επισημαίνεται ότι δικαίωμα πρόσληψης σε θέσεις εργασίας στους Επιβλέποντες Φορείς έχουν οι υποψήφιοι που έχουν ενταχθεί στον Οριστικό Πίνακα Κατάταξης Ανέργων, μόνο εφόσον διατηρούν την ιδιότητα του ανέργου, τόσο κατά την υπόδειξή τους από τα ΚΠΑ2 όσο και κατά την πρόσληψή τους από τον Επιβλέποντα Φορέα..."

Έχετε κάτι άλλο δει κάπου αλλού? Μπορείτε να με ενημερώσετε για την εγκύκλιο αυτή?
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. Uncategorized
 3. # 2
 • Σελίδα :
 • 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.