ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ

 1. βασω
 2. Sherlock Holmes
 3. Uncategorized
 4. Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019
Ανατροπές της τελευταίας στιγμής έκρυβε η Υπουργική Απόφαση για το Κοινωνικό Μέρισμα, την οποία υπέγραψε εχθές το απόγευμα ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας. Μεγάλοι κερδισμένοι βγαίνουν περισσότεροι από 30.000 άτομα με αναπηρία τα οποία -με πάνδημη απαίτηση- ανεξαρτήτως θα λάβουν τελικώς σε λίγες ημέρες τα 700 ευρώ, ανεξαρτήτως ηλικίας και όχι μόνον τα παιδιά έως 24 ετών, είτε ζουν με τους γονείς τους είτε μόνοι τους, ή και αν ακόμα είναι οι ίδιοι γονείς.Στα 7 αντί για 10 έτη το ελάχιστο όριο κατοικίας στην Ελλάδα
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
Αυτά, να βλέπουν κάποιοι που τις προηγούμενες ημέρες γέμιζαν το site με ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ και όταν τους λέγαμε ΜΗΝ ΠΡΟΤΡΕΧΕΤΕ, μας κατηγορούσαν με βαριές κατηγορίες.
Καταλαβαίνω ότι το έλεγαν από το ΖΟΡΕ τους και δεν τους παρεξηγώ αλλά ΤΩΡΑ έχουν το θάρρος να βγουν και να πουν: κάναμε ΛΑΘΟΣ, ΒΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ??
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. Uncategorized
 3. # 1
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
Ανατροπές της τελευταίας στιγμής έκρυβε η Υπουργική Απόφαση για το Κοινωνικό Μέρισμα, την οποία υπέγραψε εχθές το απόγευμα ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας. Μεγάλοι κερδισμένοι βγαίνουν περισσότεροι από 30.000 άτομα με αναπηρία τα οποία -με πάνδημη απαίτηση- ανεξαρτήτως θα λάβουν τελικώς σε λίγες ημέρες τα 700 ευρώ, ανεξαρτήτως ηλικίας και όχι μόνον τα παιδιά έως 24 ετών, είτε ζουν με τους γονείς τους είτε μόνοι τους, ή και αν ακόμα είναι οι ίδιοι γονείς.

Μοναδική προϋπόθεση είναι να λαμβάνουν τακτικό επίδομα από τον ΟΠΕΚΑ.

Εν αναμονή της δημοσίευσης της Υπουργικής Απόφασης στο ΦΕΚ, πληροφορίες του newmoney.gr αναφέρουν ότι «ημερομηνία – κλειδί» σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση θα είναι να επιδοτούνταν από τον ΟΠΕΚΑ κατά τις 30 Νοεμβρίου 2019. Αποκλείονται δηλαδή μόνον ΑμΕΑ που δεν λαμβάνουν το επίδομα ή εφόσον για διάφορους λόγους τους διεκόπηκε πριν τον μήνα Νοέμβριο.

Αξιοσημείωτο είναι και το εξής: παρόλο που προστέθησαν νέοι δικαιούχοι που χωρίς τις αλλαγές αυτές θα αποκλείονταν (λόγω ηλικίας άνω των 24 ετών), το συνολικό ποσό που διανέμεται αλλά και το ποσόν του επιδόματος που λαμβάνει κάθε δικαιούχος παραμένουν σταθερά. Η απόφαση Σταϊκούρα μιλά για 700 ευρώ και 175 εκατομμύρια συνολικά, που εκτιμάται όμως ότι μπορεί και να ξεπεραστούν ελαφρώς. Αυτό συμβαίνει, όπως εξηγούν στο ΥΠΟΙΚ, γιατί και ο συνολικός αριθμός των δικαιούχων παραμένει σχεδόν ο ίδιος, παρότι μάλιστα οι αλλαγές της τελευταίας στιγμής ήταν τελικώς θετικότερες και πιο διασταλτικές, ακόμα και από τις αρχικές εξαγγελίες!


Κερδισμένοι… χωρίς χαμένους!


Πώς έγινε αυτό; Σύμφωνα με πληροφορίες του newmoney.gr, τον χώρο για να περιληφθούν ακόμα περισσότεροι δικαιούχοι φαίνεται ότι δημιούργησε η τελική διασταύρωση που "έτρεξε" το περασμένο Σαββατοκύριακο, με όλους τους «κόφτες» που είχαν αρχικώς εξαγγελθεί.


Η τελική άσκηση έδειξε πως ένας μεγάλος αριθμός δικαιούχων εκ των 253.000 που αρχικά υπολογίζονταν, τελικώς αποκλείονταν για διάφορους λόγους και αιτίες. Κατά κύριο λόγο, αποκλείονταν αυτομάτως χιλιάδες μακροχρόνια άνεργοι λόγω καταθέσεων: σχεδόν το 40% από τους περίπου 160.000 δικαιούχους όπως υπολογιζόταν αρχικά, εμφανίστηκαν να διατηρούν ως νοικοκυριό ένα ύψος καταθέσεων που ξεπερνά τις 20.000 ευρώ ή -όπως για πολλούς συνέβη- θα κόβονταν και λόγω της απαίτησης τουλάχιστον ο ένας γονιός να είναι φορολογικός κάτοικος τουλάχιστον για τα τελευταία 10 έτη.Από την άλλη πάλι, χιλιάδες δικαιούχοι ΑμΕΑ άνω των 24 ετών, οι οποίοι με βάση την αρχική εξαγγελία θα αποκλείονταν, στην πραγματικότητα θα ελάμβαναν το επίδομα με άλλη ιδιότητα, όπως του πολύτεκνου γονιού ή του μακροχρόνια άνεργου. Με βάση και τις επικαλύψεις αυτές, το πραγματικό πλήθος και κόστος των δικαιούχων, παραμένει ουσιαστικά το ίδιο.


Τι (άλλο) αλλάζει και για ποιους


Με βάση τα παραπάνω, όπως θα προβλέπει και η υπουργική απόφαση που θα δημοσιευθεί σε ΦΕΚ την Παρασκευή, το Κοινωνικό Μέρισμα θα δοθεί σε:

Νοικοκυριά (ακόμα και ατομικά) όπου τουλάχιστον ένα μέλος τους λαμβάνει επίδομα αναπηρίας από τον ΟΠΕΚΑ.

Πολύτεκνες οικογένειες (4 παιδιά και άνω) αν το οικογενειακό εισόδημα αλλά και οι τραπεζικές καταθέσεις τους δεν ξεπερνούν το ποσόν των 20.000 ευρώ.

Νοικοκυριά με τουλάχιστον 1 ή και τους 2 γονείς άνεργους –βραχυχρόνια ή μακροχρόνια- εφόσον το οικογενειακό εισόδημα δεν ξεπερνά τις 15.000 ευρώ και οι καταθέσεις τις 20.000 ευρώ.

Οι άλλες σημαντικές αλλαγές που επήλθαν , την τελευταία στιγμή, δεν αφορούσαν τα εισοδηματικά ή περισσότερα κριτήρια, αλλά άλλους «κόφτες» που είχαν τεθεί. Έτσι, μειώθηκαν από 10 σε 7 τα χρόνια που υποχρεούται ο δικαιούχος να έχει υποβάλει φορολογικές δηλώσεις στη χώρα μας. Τουλάχιστον ο ένας από τους δύο γονείς ή δικαιούχους πρέπει να είναι φορολογικός κάτοικος Ελλάδας για τουλάχιστον μια 7ετία, αντί 5ετίας που έως τώρα εξεταζόταν σε τέτοιες περιπτώσεις. Στο ακραίο σενάριο για 10ετία δηλώσεων, όπως επιχειρήθηκε να ισχύσει για εφέτος, φαίνεται πως θα έχαναν το επίδομα πολλές χιλιάδες από τις αδύναμες οικονομικά τάξεις.

Αυτό τελικώς αποφεύγεται, μειώνοντας την απαίτηση σε 7 χρόνια. Με τα δεδομένα αυτά, στόχος του υπουργείου Οικονομικών είναι να ανοίξει η πλατφόρμα των αιτήσεων (koinonikomerisma.gr) έως την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου, αν και φαντάζει αισιόδοξη ίσως η πρόβλεψη για να ξεκινήσουν οι αιτήσεις από τις 16 του μηνός. Σε κάθε περίπτωση όμως, πρέπει οι να κλείσουν ως τις 26 Δεκεμβρίου, για να ξεκινήσουν και να τελειώσουν οι πληρωμές μέχρι και 31 Δεκεμβρίου το αργότερο.


https://www.protothema.gr/economy/article/954986/koinoniko-merisma-dikaiouhoi-oloi-oi-epidotoumenoi-anapiroi-apo-opeka/

Τρολλς της νδ εχετε το θαρρος να βαλετε ολο το αρθρο?
Γιατι αν βαζατε ολο το αρθρο φαινεται η ανευθυνοτητα και αναξιοπιστια των εξαγγελιων γιατι 1. Το μερισμα το παιρνουν πλουσιοι με καταθεσεις που ξεπερναν η ειναι κοντα στις 20000 ευρω! 2. Ψευτομακροχρονια ανεργοι και οικογενειες με ενα γονεα στο εξωτερικο που απλα κανουν δηλωσεις, δεν φορολογουνται και δεν καταναλωνουν στην ελλαδα. Για αυτους εγινε η αλλαγη στα 7 χρονια.
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. Uncategorized
 3. # 2
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
Ετσι πειτε στους φτωχους και ειδικα σε αυτους που φωναζαν οτι δεν δινουν τα λεφτα των φορων τους σε αεργους και τεμπεληδες οτι αποδωσατε δικαιοσυνη γιατι δινετε το μερισμα σε μακροχρονια ανεργους και αλλοδαπους ελληνες με 20000 καταθεσεις χαχαχα!
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. Uncategorized
 3. # 3
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
Το όριο καταθέσεων για ΚΕΑ, πόσο είναι ξέρεις ?????
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. Uncategorized
 3. # 4
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
Έχετε δίκιο όλοι σας. Απλά να υπενθυμίσω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ για το επίδομα ενοικίου είχε βάλει κριτήριο ακίνητη περιουσία έως 150,000 ευρώ! Συγγνώμη αν κάποιος έχει ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ (δηλαδή σπίτια) αξίας 150,000 ευρώ έχει ανάγκη από επίδομα ενοικίου; Δηλαδή μπορεί να εισπράτει ενοίκια και να παίρνει επίδομα ενοικίου;

Τώρα στα φετινά, τα ΑΜΕΑ παίρνουν επίδομα από τον ΟΠΕΚΑ και κάποια από αυτά αρκετά μεγάλο - οι γονείς τους μοριοδοτούνται στις προκηρύξεις και μπορεί να εργάζονται: έχουν ανάγκη το κοινωνικό μέρισμα; Για να μην αναφέρω ότι κάποιες από αυτές τις οικογένειες είναι εύπορες και παίρνουν το επίδομα του ΟΠΕΚΑ - αυτοί με διάφορα κόλπα κρύβουν τα πραγματικά τους εισοδήματα.

Γενικά ο τρόπος που δίνονται τα επιδόματα στην Ελλάδα είναι τραγικός - αυτοί που τα έχουν περισσότερο ανάγκη δεν τα παίρνουν. Είδατε καμία πρόβλεψη για άστεγους ή φιλοξενούμενους με 0 εισόδημα; Δηλαδή επειδή οι γονείς τους παίρνουν μια ψευτοσύνταξη και τους δίνουν ένα πιάτο φαΐ δεν έχουν ανάγκη;

Για να μην αναφερθούμε στα επιδόματα που παίρνουν οι λαθρομετανάστες στο χέρι ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ όχι μια φορά το χρόνο και ψίχουλα - και μη μου πείτε ότι αυτά τα δίνει ο ΟΗΕ ή η ΕΕ, γιατί αν ήταν έτσι, θα πήγαιναν και στη Βουλγαρία ή θα τους δέχονταν και οι άλλες χώρες. Το άλλο το μάθατε; Ο ΟΑΕΔ θα βγάλει προγράμματα εργασίας ειδικά για τους ''πρόσφυγες'' κι εμεις ας περιμένουμε την κοινωφελή εργασία μια φορά το χρόνο και όποιος προλάβει.

Άντε καλά Χριστούγεννα!
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. Uncategorized
 3. # 5
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
Κοπελια επι συριζα το μερισμα δινοταν σε 1.3 εκατομμυρια αφμ και επι νδ δινεται σε 250 χιλιαδες αφμ. Ολα τα αλλα ειναι να χουμε να λεμε. Με ενα επιδομα σαν το μερισμα δεν σωζεσαι, περισσοτερο συμβολικο ηταν και πρακτικα οι δικαιουχοι δεν το τρωγαν στα μπουζουκια αλλα εκλειναν τρυπες με αυτο. Ενα αυτο και το δευτερο, οι απατεωνες της νδ παρελαβαν 5,5 δις υπερπλεονασμα και 2,5% αναπτυξη.Δεν μπορουν να λενε οτι πηραν αδεια ταμεια και καμενη γη απο τον Τσιπρα και για αυτο δεν εδωσαν το μερισμα, για πολυ μαλακες περνανε τους ψηφοφορους τους και τον κοσμο. Ο σωζων ευατον σωθητω καλο ψοφο στους απατεωνες και καλα χριστουγεννα γενικα.
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. Uncategorized
 3. # 6
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
Καλησπερα
παιδια παντα υπηρχαν κ θα υπαρχουν αδικιες
το θεμα με τα ΑΜΕΑ ειναι αδικο σε πολλα
αν καποιος ειναι ΑΜΕΑ αλλα δεν παιρνει συνταξη αναπηριας
αλλα κυρια συνταξη 400 500 600 ευρω γιατι να μην το παρει
αυτος δεν το χρειαζεται??
Επιδομα συμπαραστασεις ενα πολυ πονεμενο επιδομα
που εχει γινει κατα καιρους μεγαλο θεμα
το παιρνουν μονο τα ΑΜΕΑ
που εχουν αναπηρικη συνταξη ή συνταξη συζύγου κ οχι κυρια συνταξη
καποιος που παιρνει συνταξη απο συζυγο 1000 ευρω το παιρνει
ενω ο αλλος που εχει κυρια 500 ευρω οχι
Οσοι εχουν ΑΜΕΑ στην οικογενεια κ μονοι αυτοι μπορουν να καταλαβουν
οτι ειναι ολες οι περιπτωσεις ΑΜΕΑ δυσκολες κ πρεπει καποια στιγμη
οι υπεύθυνοι να το ξαναδουνε ολο το θεμα απο την αρχη κ να αλλαξουν πραματα
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. Uncategorized
 3. # 7
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
Το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ μέρος του μερίσματος μοιράστηκε τον Μάιο στους συνταξιούχους από τον ΣΥΡΙΖΑ για να πάρει τις εκλογές.
Δεν το γνωρίζεις η δεν ζεις στην Ελλάδα ?
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. Uncategorized
 3. # 8
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
Γρηγορη για μενα το λες?
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. Uncategorized
 3. # 9
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
ΟΧΙ, βέβαια.
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. Uncategorized
 3. # 10
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
Ελα τωρα που παιρνεις στα σοβαρα το τρολλ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ που τον Μαιο ζητιανευε την 13η συνταξη και τωρα ξεφυτρωνει σε καθε θεμα για το μερισμα για να πει οτι ο Τσιπρας εκανε προεκλογικο τρικ και εδωσε 13η συνταξη αντι για μερισμα.Πιο ξεφτιλας και γλειφτης πεθαινεις.
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. Uncategorized
 3. # 11
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
Ρε βλάκα asdfgh ποιοι κόφτες και μαλακίες λες;

Πως θα ζήτησει 10 χρόνια φορολογικές δηλώσεις που η ηλεκτρονική υποβολή δηλώσεων ξεκίνησε το 2012, δηλαδή 7 χρόνια πριν; Είσαι χαζός εντελώς και τρολλάρεις, αν είχες διαβάσει κάνα αντικειμενικό site από την αρχή το έλεγαν ότι η διασταύρωση θα γίνει από το 2012 και μετα. Τίποτα δεν μειώθηκε, ούτε έγινε χάρη σε κανένα, τεχνικά αδύνατον είναι.
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. Uncategorized
 3. # 12
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
Ρε βλάκα asdfgh ποιοι κόφτες και μαλακίες λες;

Πως θα ζήτησει 10 χρόνια φορολογικές δηλώσεις που η ηλεκτρονική υποβολή δηλώσεων ξεκίνησε το 2012, δηλαδή 7 χρόνια πριν; Είσαι χαζός εντελώς και τρολλάρεις, αν είχες διαβάσει κάνα αντικειμενικό site από την αρχή το έλεγαν ότι η διασταύρωση θα γίνει από το 2012 και μετα. Τίποτα δεν μειώθηκε, ούτε έγινε χάρη σε κανένα, τεχνικά αδύνατον είναι.
Τρολλ της κακιας ωρας αν δηλωνες τα διευρα που σου δινει η πειραιως για να γραφεις αυτες τις κοτσανες θα εμπαινες στο taxis και θα ηξερες οτι η ηλεκτρονικη υποβολη δηλωσεων ισχυει απο το 2003!


Ηλεκτρονική Υποβολή Δηλώσεων
Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων

Καλώς ήλθατε στην Υπηρεσία Υποβολής Δηλώσεων Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων.

Τα έντυπα Ε1, Ε2 και Ε3 συνυποβάλλονται. Προκειμένου να υποβληθεί οριστικά η δήλωση Ε1, θα πρέπει προηγουμένως να έχει γίνει υποβολή των εντύπων Ε2 και Ε3, όταν αυτά απαιτούνται.

Σε περίπτωση συζύγων/μερών συμφώνου συμβίωσης και εφόσον η σύζυγος / το μέρος συμφώνου συμβίωσης υποχρεούται στην υποβολή Δήλωσης Ε3, η υποβολή πρέπει να γίνει με τους δικούς τους κωδικούς πρόσβασης(user name & password).

Εφόσον το έντυπο Ε3 συμπληρώνεται υποχρεωτικά από λογιστή - φοροτεχνικό, υποβάλλεται αποκλειστικά με τους κωδικούς πρόσβασης(user name & password) του λογιστή - φοροτεχνικού και όχι με τους κωδικούς του επιχειρηματία.

Επισημαίνεται ότι έχετε την δυνατότητα να υποβάλετε αρχική ή τροποποιητική δήλωση ηλεκτρονικά από το φορολογικό έτος 2015 και εφεξής

Eφόσον έχετε πιστοποιηθεί από το TAXISnet, μπορείτε να εκτυπώσετε:
1. τις Δηλώσεις Ε1 και τα Εκκαθαριστικά Σημειώματα Φόρου Εισοδήματος για τα οικ. έτη 2003 έως και 2013, την Πράξη Διοικητικού Προσδιορισμού Φόρου για το οικ. έτος 2014 και την Πράξη Διοικητικού Προσδιορισμού Φόρου για τα φορολογικά έτη 2014 και εφεξής ανεξάρτητα από τον τρόπο υποβολής (Δ.Ο.Υ. / Ηλεκτρονικά).
2. τα Έντυπα Ε2 & Ε3 που έχουν υποβληθεί ηλεκτρονικά για τα οικ. έτη 2006 έως 2014 και για τα φορολογικά έτη 2014 και εφεξής.

Οι εκτυπώσεις των εντύπων Ε1, Ε2 και Ε3 που υποβάλλονται ηλεκτρονικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ακριβή αντίγραφα, όταν συνοδεύονται από υπεύθυνη δήλωση του νόμου 1599/1986, στην οποία βεβαιώνεται η ακρίβεια των δηλωθέντων στοιχείων (ΦΕΚ 163Β/13-2-2006).


Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για Internet Explorer, Firefox.
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. Uncategorized
 3. # 13
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
Ρε βλάκα asdfgh ποιοι κόφτες και μαλακίες λες;

Πως θα ζήτησει 10 χρόνια φορολογικές δηλώσεις που η ηλεκτρονική υποβολή δηλώσεων ξεκίνησε το 2012, δηλαδή 7 χρόνια πριν; Είσαι χαζός εντελώς και τρολλάρεις, αν είχες διαβάσει κάνα αντικειμενικό site από την αρχή το έλεγαν ότι η διασταύρωση θα γίνει από το 2012 και μετα. Τίποτα δεν μειώθηκε, ούτε έγινε χάρη σε κανένα, τεχνικά αδύνατον είναι.
Τρολλ της κακιας ωρας αν δηλωνες τα διευρα που σου δινει η πειραιως για να γραφεις αυτες τις κοτσανες θα εμπαινες στο taxis και θα ηξερες οτι η ηλεκτρονικη υποβολη δηλωσεων ισχυει απο το 2003!


Ηλεκτρονική Υποβολή Δηλώσεων
Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων

Καλώς ήλθατε στην Υπηρεσία Υποβολής Δηλώσεων Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων.

Τα έντυπα Ε1, Ε2 και Ε3 συνυποβάλλονται. Προκειμένου να υποβληθεί οριστικά η δήλωση Ε1, θα πρέπει προηγουμένως να έχει γίνει υποβολή των εντύπων Ε2 και Ε3, όταν αυτά απαιτούνται.

Σε περίπτωση συζύγων/μερών συμφώνου συμβίωσης και εφόσον η σύζυγος / το μέρος συμφώνου συμβίωσης υποχρεούται στην υποβολή Δήλωσης Ε3, η υποβολή πρέπει να γίνει με τους δικούς τους κωδικούς πρόσβασης(user name & password).

Εφόσον το έντυπο Ε3 συμπληρώνεται υποχρεωτικά από λογιστή - φοροτεχνικό, υποβάλλεται αποκλειστικά με τους κωδικούς πρόσβασης(user name & password) του λογιστή - φοροτεχνικού και όχι με τους κωδικούς του επιχειρηματία.

Επισημαίνεται ότι έχετε την δυνατότητα να υποβάλετε αρχική ή τροποποιητική δήλωση ηλεκτρονικά από το φορολογικό έτος 2015 και εφεξής

Eφόσον έχετε πιστοποιηθεί από το TAXISnet, μπορείτε να εκτυπώσετε:
1. τις Δηλώσεις Ε1 και τα Εκκαθαριστικά Σημειώματα Φόρου Εισοδήματος για τα οικ. έτη 2003 έως και 2013, την Πράξη Διοικητικού Προσδιορισμού Φόρου για το οικ. έτος 2014 και την Πράξη Διοικητικού Προσδιορισμού Φόρου για τα φορολογικά έτη 2014 και εφεξής ανεξάρτητα από τον τρόπο υποβολής (Δ.Ο.Υ. / Ηλεκτρονικά).
2. τα Έντυπα Ε2 & Ε3 που έχουν υποβληθεί ηλεκτρονικά για τα οικ. έτη 2006 έως 2014 και για τα φορολογικά έτη 2014 και εφεξής.

Οι εκτυπώσεις των εντύπων Ε1, Ε2 και Ε3 που υποβάλλονται ηλεκτρονικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ακριβή αντίγραφα, όταν συνοδεύονται από υπεύθυνη δήλωση του νόμου 1599/1986, στην οποία βεβαιώνεται η ακρίβεια των δηλωθέντων στοιχείων (ΦΕΚ 163Β/13-2-2006).


Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για Internet Explorer, Firefox.
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. Uncategorized
 3. # 14
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
Ρε βλάκα ασχετε όταν άνοιξε για το ευρύ κοινό το 2012, μπορούσες να κάνεις δήλωση μέχρι και 10 χρονια πίσω δηλαδή το 2003. Δεν άνοιξε το 2003, το 2003 ούτε σύνδεση ίντερνετ δεν είχε περισσότερος κόσμος. Το adsl μπηκε στην Αθήνα πριν τους Ολυμπιακούς με ταχύτητες 384kbps και μέχρι τότε ειμασταν με PSTN και ISDN. Όχι taxisnet δεν υπήρχε, ούτε καν ιστοσελίδα ελληνική δεν υπήρχε βλάκα νούμερο.
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. Uncategorized
 3. # 15
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
Ρε βλάκα ασχετε όταν άνοιξε για το ευρύ κοινό το 2012, μπορούσες να κάνεις δήλωση μέχρι και 10 χρονια πίσω δηλαδή το 2003. Δεν άνοιξε το 2003, το 2003 ούτε σύνδεση ίντερνετ δεν είχε περισσότερος κόσμος. Το adsl μπηκε στην Αθήνα πριν τους Ολυμπιακούς με ταχύτητες 384kbps και μέχρι τότε ειμασταν με PSTN και ISDN. Όχι taxisnet δεν υπήρχε, ούτε καν ιστοσελίδα ελληνική δεν υπήρχε βλάκα νούμερο.

Χαχαχαχα τι λες ρε ουραγκοταγκε! Δεν ειναι τεχνικα αδυνατο να ελεγξουν 10 χρονια πισω τις φορολογικες δηλωσεις τελικα? Αντε πισω στο δεντρο σου τωρα.
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. Uncategorized
 3. # 16
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
Είναι τεχνικά αδύνατο βλάκα άσχετε γιατί πριν το 2012 η δηλώσεις έχουν υποβληθεί σε ΕΝΤΥΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ, οπότε δεν είναι τεχνικά δυνατή η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ διασταύρωση.
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. Uncategorized
 3. # 17
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
Είναι τεχνικά αδύνατο βλάκα άσχετε γιατί πριν το 2012 η δηλώσεις έχουν υποβληθεί σε ΕΝΤΥΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ, οπότε δεν είναι τεχνικά δυνατή η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ διασταύρωση.

O αστυνομικος ειναι οργανο και το μπουζουκι ειναι οργανο. Οποτε ο αστυνομικος ειναι μπουζουκι και εσυ ουραγκοταγκος.
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. Uncategorized
 3. # 18
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
ΚΑΠΟΙΟΙ, εδώ στο site, γεμίζανε σελίδες και λέγανε για 10 χρόνια και ξανά 10 χρόνια. Τώρα, που φαίνεται πως πάει η δουλειά στα 7, το κάνανε ΓΑΡΓΑΡΑ.
ΥΓ. Πόσες γαργαρες έχουν να κάνουν ακόμα. Αλλά, είναι ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΙ.
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. Uncategorized
 3. # 19
 • Σελίδα :
 • 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.