ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ

  1. Antonis Kozanitis
  2. ΔΙΑΦΟΡΑ
  3. Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020
Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σε περίπτωση που γνωρίζει. Έληξε πριν λίγες μέρες το 6μηνο του ΚΕΑ και προσπάθησα να κάνω νέα αίτηση online. Παρόλο που όλα πήγαιναν καλά, μου βγάζει το εξής πρόβλημα: "Ο ΑΦΜ της παροχής ρεύματος είναι διαφορετικός από τον ΑΦΜ του αιτούντα."
Δεν μου έχει ξανά βγάλει ποτέ το συγκεκριμένο πρόβλημα και έλεγξα 2-3 φορές τα στοιχεία και είναι όλα σωστά. Επειδή λοιπόν το πρόβλημα μου λέει να απευθυνθώ στον δήμο, θέλω να ρωτήσω, σε ποια υπηρεσία ακριβώς, και τι χαρτιά ενδέχεται να χρειαστούν;
Να συμπληρώσω, ότι το ρεύμα είναι στο όνομα της μητέρας μου. Επίσης, η μητέρα μου έχει τα 3/4 του σπιτιού που ζούμε και γω το 1/4 μέσω κληρονομιάς.
Θα εκτιμούσα την οποιαδήποτε βοήθεια.
Ευχαριστώ πολύ.
Επισυνάψεις
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
Αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Ο λογαριασμός της ΔΕΗ είναι στο όνομα του πατέρα μου που έχει πεθάνει.
Εγώ απευθύνθηκα στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου μου, αλλά οι υπάλληλοι είναι για σφαλιάρες. Μου είπαν ότι πρέπει να τους πάω έναν άλλο λογαριασμό (νερού ή τηλεφώνου) που να είναι στο όνομα μου. Τους είπα ότι όλοι οι λογαριασμοί έμειναν στο όνομα του πατέρα μου και μου απάντησαν ότι τότε θα πρέπει να μεταφέρω έναν λογαριασμό στο όνομα μου. Αυτό είναι παράλογο γιατί για να αλλάξει το όνομα σε ένα λογαριασμό θέλει και χρήματα (ειδικά η ΔΕΗ) και ένα σωρό χαρτούρα.
Στο μεταξύ μαθαίνω ότι σε άλλους Δήμους η έγκριση της αίτησης γίνεται πηγαίνοντας απλά ένα αντίγραφο του Ε9 και το λογαριασμό ΔΕΗ έστω και είναι σε άλλο όνομα για να γίνει απλά διασταύρωση του αριθμού της παροχής.
Όποιος γνωρίζει ας μας πει τι πραγματικά ισχύει γιατί λόγω της ανικανότητας και της βλακείας των υπαλλήλων χάνουμε και αυτά τα λίγα ψίχουλα που μας δίνουν.
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
  1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
  2. ΔΙΑΦΟΡΑ
  3. # 1
  • Σελίδα :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.