ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ

  1. μαρια
  2. ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ & ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ
  3. Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020
Γεια σας.... εργαζομαι με συμβαση ( πρόγραμμα οαεδ 4.000) και ενω ρώτησα μεχρι και την υπε που ανηκω δεν εχω παρει σαφή απαντηση αν μπορώ να πάρω μέρος στις αιτήσεις του επικουρικού.Αποφάσισα να κάνω την αίτηση εφόσον ολοι μου λένε οτι μόνο όσοι δουλεύουν ήδη σε επικουρικό η τομυ δε μπορούν.Ξέρει κανείς κάτι?


Σχολιασμός
There are no comments made yet.
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
αγαπητή Μαρία μην ανησυχείς το μόνο που απαγορεύεται είναι να εργάζεσαι σε 2 τέτοια γιατί είναι σαν δημόσιο να το πω έτσι, τεσπα θεωρείται προνομιακό ας πουμε.
μπορείς και με τη βουλα να κάνεις όπου θες αίτηση. πουθενα δεν γραφουν ότι απαγορεύεται.** αυτό του ΟΑΕΔ εξάλλου είναι κοινωνικό και όχι ακριβώς εργασία σοβαρή. ξέρω ανθρώπους που εργαζομασταν μαζί στην Κοινωφελή (ΚΟΧ) και φεύγανε για ΛοιποΕπικουρικοΠροσωπικό που είναι 24μηνο ή για ΣΟΧ που έχουν καλύτερο μισθό. εννοείται πως αν μάθεις οτι περνάς 100% από διαύγεια ή/και τηλέφωνο από την ΥΠΕ ή τον φορέα ΜΟΝΟ τοτε θα παραιτηθείς από το δήμο ή τον φορεα που εργάζεσαι τώρα.
καλή συνέχεια!

** 2 αστεράκια υπάρχουν μην ξεχάσω
1) ο ΟΑΕΔ στις τελευταίες ΚΟΧ δεν αφήνει να κάνουν αίτηση αυτοί που εργάστηκαν τις τελευταίες φορές, ενώ πριμοδοτεί με επιπλέον μόρια αυτούς που δεν ήταν σε παλιότερες. υψηλά μόρια παίρνει πλεον το ΚΕΑ αν το λαμβάνει κάποιος
2) στις ΥΠΕ (νοσοκομεια, κέντρα υγείας κλπ) αν έχεις κάνει αίτηση παλιότερα, σε έχουν προσλάβει & δεν αποδεκτείς τη θέση, αν θυμάμαι καλώς έχει τιμωρητικό χαρακτήρα ότι δεν δέχτηκες & αν κάνεις εντός ορισμένων ετών μέσα ξανά, τότε δεν στην κάνουν δεκτή.
δεν υπάρχει κάτι άλλο που να είναι γνωστό έως τωρα
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
  1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
  2. ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ & ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ
  3. # 1
  • Σελίδα :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!