ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ

  1. Θέμης
  2. ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ & ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ
  3. Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2021
Εχω την εξης απορία :
Ειμαι ανεργος και κανω αιτηση σε μια προκηρυξη σοχ . Μετα απο λιγες μερες βγαινει μια ακομα προκηρυξη σοχ και κανω και σε αυτην αιτηση .
Καποια στιγμη λοιπον βγαινουν τα αποτελεσματα της πρωτης , ειμαι επιτυχων και με καλουν για εργασια. Προσλαμβανομαι. Αργοτερα βγαινουν τα αποτελεσματα απο την δευτερη και ειμαι παλι επιτυχων . Σε περιπτωση λοιπον που με ενδιαφερει η δευτερη μπορω να παραιτηθω απο την πρωτη και να προσληφθω στην δευτερη ή χανω την θεση λογω προσληψης ? Υπαρχει καποιο κώλυμα ?
Αν διαβασει κανεις τις προκηρυξεις σοχ λενε για κώλυμα πρόσληψης αλλα δεν μπορω να το καταλαβω ετσι οπως το γραφουν . ..
Τι ακριβως ισχυει ? γνωριζει κανεις ?
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
Αν είναι οκτάμηνες οι συμβάσεις δε γίνεται να το κάνεις. Αν οι μέρες που έχεις δουλέψει ήδη και όλη η επόμενη σύμβαση είναι συνολικά κάτω από οκτώ μήνες ίσως και να γίνεται. Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι μετράνε από το τέλος της σύμβασης προς τα πίσω ένα χρόνο. Σε αυτό το διάστημα πρέπει να μην έχεις δουλέψει πάνω απο 8 μήνες. γενικά ανάμεσα σε οκτάμηνες συμβάσεις πρέπει να υπάρχουν 4 μήνες χωρις εργασία στο δημόσιο. Θα σου πρότεινα να μείνεις στην εργασία σου και να μη το ρισκάρεις. Μπορεις να ρωτήσεις και στο γραφείο προσωπικού της επιχείρησης να σε ενημερώσουν αν υπάρχει περίπτωση να αλλάξεις εργασία.
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
  1. πριν από 3 εβδομάδες
  2. ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ & ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ
  3. # 1
  • Σελίδα :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!