ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ

  1. ελενη
  2. Sherlock Holmes
  3. ΔΙΑΦΟΡΑ
  4. Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013
κυριε αντωνη
διαβασα τις απαντησεις που δινεται σε καποιους ανθρωπους. ειναι πολυ εγωιστικες. συνεχεια προβαλετε το ΕΓΩ και τα πτυχια σας. κι εμεις εχουμε πτυχια αλλα δεν προβαλουμε συνεχεια τη μορφωση μας. προσγειωθειτε!
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
1
Votes
Undo
Πιο προσγειωμένο άτομο από μένα αγαπητή μου κυρία ίσως να μην υπάρχει !
Έχετε κάνει ένα λάθος.
Μπερδεύετε τη πλάκα με τη σοβαρότητα .Κάθε αναφορά στα πτυχία μου έχει γίνει σκόπιμα για να υπερτονίσει το γελοίον της κατάστασης που όλοι ζούμε τα τελευταία χρόνια όπου με πτυχία άνθρωποι όπως εσείς,εγώ,πολλοί άλλοι γύρω μας , έξω και έσω του ίντερνετ, ψάχνουμε δουλειά με 490 ευρώ και ίσως και με 300 σε λίγο καιρό ,ίσως ακόμα και με 150 ευρώ όπως Μπουλγκαρία !!!!
Επομένως κάτι δεν έχετε καταλάβει καλά και βγάζετε συμπεράσματα "εκ του ουκ άνευ" !
Το λάθος που έχουμε κάνει όλοι μας είναι ότι δεν έχουμε προβάλει τα ΕΓΩ μας και μετά,σε δεύτερο χρόνο να τα ενώσουμε όλοι μαζί έτσι ώστε τα ΕΓΩ μας να μετατραπούν στα ΕΜΕΙΣ.
Δεν υπάρχει κάποιος άλλος λόγος που συνεχώς προβάλω τα πτυχία και τις γνώσεις μου.Ασφαλώς και θα το κάνω διότι έφαγα τα καλύτερα μου χρόνια στο να λαμβάνω γνώσεις και πτυχία και επιμορφώσεις ,έχω φτάσει 47 ετών ,έχω τρία παιδιά ,έχω χάσει εισόδημα 80% από το 2010 ,είμαι άνεργος όπως εσύ αγαπητή Ελένη με προυπηρεσία 22 ετών σε εταιρίες δικές μου και ως εργαζόμενος σε μία πολυεθνική και άλλες τρεις ελληνικές που οι δυο έκλεισαν και ήταν μεγάλες και στη τρίτη ενώ ήθελαν προϊστάμενο λογιστηρίου τελικά κάναμε τους χαμάληδες για να μεταφέρουμε κιβώτια και που φυσικά έφυγα και μιλάω για το 2007 πριν αρχίσει επίσημα η κρίση διότι η κρίση είχε αρχίσει πολύ πιο πριν ως σιωπηρή και μόνο λίγοι το γνώριζαν μεταξυ των οποίων και εγώ.
Τα πτυχία μας λοιπόν είναι ένα από τα όπλα μας και απλά δεν κατάλαβες επαρκώς ότι διακωμωδώ την όλη κατάσταση και το σημείο που έχουμε όλοι μας εισέλθει σε αυτή με το να την ακολουθούμε !
Θα με ρωτήσεις αν έχουμε εναλλακτική λύση.
Η εναλλακτική λύση για τον κάθε άνθρωπο είναι διαφορετική γιατί υπεισέρχονται πολλοί παράγοντες πολλές φορές αντικειμενικοί ή εξωγενείς όπως για παράδειγμα στη περίπτωση μου που δύσκολα-όχι λόγω ηλικίας- θα πήγαινα στο εξωτερικό για να εργαστώ με πολλά χρήματα αλλά όταν έχεις οικογένεια με τρία παιδιά πολύ δύσκολα αποφασίζεται κάτι τέτοιο.
Αρα η απάντηση μου είνα ότι διακωμωδώ με τον δικό μου τρόπο την κατάσταση ,ελπίζω να σε κάλυψα στην ερώτηση σου και να σε έπεισα ότι το τι πίστευες ελπίζω να άλλαξε !
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
  1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
  2. ΔΙΑΦΟΡΑ
  3. # 1
  • Σελίδα :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.
Sorry, the discussion is currently locked. You will not be able to post a reply or a comment at the moment.