ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ

 1. Vangelis Natsos
 2. ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
 3. Παρασκευή, 06 Ιουνίου 2014
Καλησπέρα σας... θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση για το τι γίνετε φέτος με τους παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ.. ρώτησα εδω στην περιοχή μου σε έναν παιδικό σταθμό και μου είπαν οτι ακομα δεν έχουν παράδοση αυτοι τα χαρτιά τους και οτι μετα που θα καταθέσουν αυτοι τα χαρτια θα ανοιξουν οι αιτήσεις για εμάς...
Απλα μου κάνει εντύπωση επειδή ενας οικογενειακός φίλος σε άλλη πόλη μου είπε οτι έχει πάει ήδη τα χαρτιά σε έναν παιδικό σταθμό για να του κάνουν την αίτηση και μάλιστα λέει του είπαν οτι οι καταθέσεις των αιτήσεων γίνετε μέχρι της 15 Ιουνίου.

Παρακαλώ ενημερώστε με αν γνωρίζετε κατι σχετικά...
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
Αποδεκτή απάντηση
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
Καλησπέρα σας.
Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι σχετικά με το νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ, το υπουργείο ''Ανάπτυξης'' ανακοίνωσε πριν τις ευρωεκλογές, ότι θα περιλαμβάνει και τους παιδικούς σταθμούς. Το θέμα είναι ότι μόνο ανακοίνωση έχουν κάνει και δεν υπάρχει ολοκληρωμένο πρόγραμμα ακόμη. Από προσωπική μου εμπειρία, τα προγράμματα αυτά συνήθως ανακοινώνονται μέσα στον Ιούλιο. (http://www.eetaa.gr & http://www.eetaa1.gr)
Σχετικά με τις αιτήσεις που γίνονται μέχρι 15 Ιουνίου, αυτό αφορά τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, για τους οποίους κάνετε αίτηση στο δήμο που ανήκετε, υπάρχει μοριοδότηση, προηγούνται (συνήθως) οι εργαζόμενοι γονείς, και πληρώνετε ένα ποσό κάθε μήνα (ανάλογα με το οικογενειακό εισόδημα).
Βέβαια οι ίδιοι παιδικοί σταθμοί μπορούν να διαθέσουν και θέσεις με το πρόγραμμα μέσω ΕΣΠΑ (...όταν ανακοινωθεί και επίσημα).
Θα σας συνιστούσα να κάνετε αίτηση και στο δήμο σας (απευθείας) και μέσω ΕΣΠΑ. (...για να έχετε περισσότερες πιθανότητες. Εξάλλου οι υπηρεσίες των δήμων, ανακοινώνουν τα αποτελέσματα για τα παιδιά που θα δεχτούν με μοριοδότηση, αφού πρώτα βγουν τα αποτελέσματα μέσω ΕΣΠΑ.)
Ελπίζω να βοήθησα.
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
 3. # Permalink
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
0
Votes
Undo
Ευχαριστώ παρα πολυ...
Με καλύψατε πλήρως.. απλά η κόρη μου είναι πολύ μικρή για το παιδικό σταθμό του δήμου (εδώ τα δέχονται μετα τα 3 χρόνια) Οπότε αναγκαστικά θα περιμένω να βγει το πρόγραμμα ΕΣΠΑ για τους ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς...
Καλή σας μέρα...
Σχολιασμός
There are no comments made yet.
 1. περισσότερο από 1 μήνα πριν
 2. ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
 3. # 1
 • Σελίδα :
 • 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.