Το Dikaiologitika News είναι ένας πλήρης ειδησεογραφικός ιστότοπος με ειδήσεις για την οικονομία, την εργασία, την ασφάλιση, τον αγροτικό τομέα αλλά και την πολιτική .Επίσης εκτός από την ενημέρωση έχει σκοπό να διευκολύνει τις συναλλαγές των πολιτών με τις δημόσιες υπηρεσίες.

Παρέχει τις πληροφορίες και τις ειδήσεις που χρειάζονται οι πολίτες για να είναι ενημερωμένοι και να διευκολύνουν την καθημερινότητα τους. Είναι η μοναδική βάση δεδομένων που συλλέγει όλες τις διαδικασίες, τα δικαιολογητικά και τις αιτήσεις του δημοσίου, ώστε ο πολίτης να βρίσκει τις απαραίτητες πληροφορίες για τις συναλλαγές του με τις δημόσιες υπηρεσίες.

Επίσης, ο χρήστης μπορεί να απευθύνει την ερώτησή του στο forum του dikaiologitika.gr και να πάρει αμέσως την πληροφορία που θέλει για την συναλλαγή του χωρίς να χρειάζεται να απευθυνθεί στην δημόσια υπηρεσία.

Στις ειδικές ενότητες του site ο χρήστης μπορεί να πληροφορηθεί για τις θέσεις εργασίας στο δημόσιο,  τα ασφαλιστικά θέματα,  τα αγροτικά νέα και την εργασιακή νομοθεσία .

Η ιστοσελίδα dikaiologitika.gr είναι ιδιοκτησία του ομίλου ειδησεογραφικών ιστοσελίδων OPINIONPOST ΑΕ

e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαφημιστικό Τμήμα:

e-mailΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

No Internet Connection
Notification