Κατηγορία: Uncategorised
Εμφανίσεις: 274990

Σχετικά με το Dikaiologitika News

Το Dikaiologtitika News (www.dikaiologitika.gr) είναι ένα σύγχρονο ελληνικό ενημερωτικό site που παρακολουθεί και καταγράφει τις εξελίξεις στην Ελλάδα και στον κόσμο με όρους και προϋποθέσεις υψηλής ποιοτικής δημοσιογραφίας. Εγκυρότητα, αξιοπιστία, πολυφωνία, ταχύτητα και ίσες αποστάσεις χωρίς αγκυλώσεις, σε όλες τις μορφές της διαδικτυακής online ενημέρωσης.

Διακρίνεται, δε, και ως  ως ιστότοπος που παρέχει με αξιόπιστο και  έγκυρο τρόπο κάθε πληροφορία που αφορά στις συναλλαγές των πολιτών με το κράτος καθώς και στο σύνολο των κοινωνικών παροχών και επιδομάτων που αφορούν σε όλες τις κοινωνικές και ηλικιακές ομάδες.

Από αποκλειστικά θέματα και ειδήσεις από το πολιτικό ρεπορτάζ αλλά και το ασφαλιστικό ρεπορτάζ , το οικονομικό ρεπορτάζ και άλλα, μέχρι ειδήσεις από το εξωτερικό αλλά και live blogging σε μεγάλα και σοβαρά γεγονότα, το Dikaiologitika News πρωταγωνιστεί στη σκηνή της ελληνικής διαδικτυακής ενημέρωσης.  

Τόσο με τη χρήση των social media του Dikaiologitika News όσο και με τη χρήση του forum στο www.dikaiologotika.gr, οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν εύκολα και γρήγορα όλες τις χρηστικές πληροφορίες για τις οποίες ενδιαφέρονται.

To Dikaiologitika News κατέχει μία από τις υψηλότερες θέσεις στις προτιμήσεις των  χρηστών του Internet από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

To Dikaiologitika News είναι ιδιοκτησία του ομίλου ειδησεογραφικών ιστοσελίδων OPINIONPOST A.E.

Δημοσιογραφική Ομάδα:

Γενικός Διευθυντής: Γιάννης Χρηστάκος

Διευθυντής Στρατηγικής και Ανάπτυξης: Κώστας Κυριακόπουλος

Αρχισυντάκτης: Μάκης Σιάρκος

Εργασιακό & Ασφαλιστικό Ρεπορτάζ: Αλεξάνδρα Κλειδαρά

Πολιτικό Ρεπορτάζ: Γιάννης Χρηστάκος, Άννα Καραβοκύρη, Μάκης Σιάρκος

Θέσεις εργασίας -ΑΣΕΠ - ΟΑΕΔ:  Κωνσταντίνος Καράπαπας

Newsroom / Ελεύθερο Ρεπορτάζ: Μάκης Σιάρκος, Αθανασία Βιδάλη, Γεωργία Μισεμικέ, Πασχάλης Κορωναίος, Σπύρος Γουναρόπουλος, Όλγα Τάντου,  Γιώργος Γάκης - Βλάχος.

Συνεργάτες: Γιάννης Καρούζος, Γιώργος Μανουσακάκης.

 e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εμπορικός υπεύθυνος: Σωτήρης Μπέσκος

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διεύθυνση: Κλεάνθους 8 – 16346 Ηλιούπολη Αττικής.

Μέλος ΕΝΕΔ